Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
horace gereksiz taramalardan kaçınmalısın
:-)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:

[spo=]

[/spo][signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

Mesaj tarihi:
abi. oyun gibi birsey o sanirsam ki. horace goes skiing diye.
evet oleymis.
[signature][hline]ben olmusum antipati.

[Bu mesaj AssassiN tarafından 24 Haziran 2005 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kamasmanin kadrajina takildim bende..sag alan bos kaliyo..e bakmiorm goremiorm..oraya bakinca diger tarafa bakmiorm, ikiye bolunuyo dikkat...seker yemem lazim zihin acsin.

onun disinda falci enfes..bayanin ifade ile super gitmis efektus processus..

gene golgelerin gucu adina olmus, ellere saalik he-man:)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Mesaj tarihi:
Çizime lafım yok ama çok koyu geldi resim bana sanki[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
evy çalışmalarıma olumlu ya da olumsuz yorum yapma lütfen. yoksa seni isteğim dışında ihtiyari davranışlarda bulunmaktan dolayı alan yöneticisine (ki tesadüfen bu benim) şikayet etmek durumunda kalıcam.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Mesaj tarihi:
şişman olmuş evet...

de kendi yorumlarını bi okusan ne yazdığını anlasan keşke.

desen ki mesela: "şişman olmamasını beklerdim. ama şahane olmuş. ben bi tarafımı yırtsam yapamam bunu" son iki cümle olmasa da olur gerçi. ama o olmamış bu olmamış nereye kadar. nereye kadar soruyorum. ben yoruldum burda seni savunmaktan sen bıkmadın burnunun dikine gitmekten be evy lady. lorddun lady oldun hala akıllanmadın. söylediim hala geçerli. çizimlerim, fotoğraflarım, çalışmalarım ile alakalı yorum yapma artık.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
  • Yeni Oluştur...