Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horas yeni bişiler yapıyo

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

horace gereksiz taramalardan kaçınmalısın
:-)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

kamasmanin kadrajina takildim bende..sag alan bos kaliyo..e bakmiorm goremiorm..oraya bakinca diger tarafa bakmiorm, ikiye bolunuyo dikkat...seker yemem lazim zihin acsin.

onun disinda falci enfes..bayanin ifade ile super gitmis efektus processus..

gene golgelerin gucu adina olmus, ellere saalik he-man:)[signature][hline]http://fuysal.com

*curiosity res-kills*
Sosyal ağlarda paylaş

şişman olmuş evet...

de kendi yorumlarını bi okusan ne yazdığını anlasan keşke.

desen ki mesela: "şişman olmamasını beklerdim. ama şahane olmuş. ben bi tarafımı yırtsam yapamam bunu" son iki cümle olmasa da olur gerçi. ama o olmamış bu olmamış nereye kadar. nereye kadar soruyorum. ben yoruldum burda seni savunmaktan sen bıkmadın burnunun dikine gitmekten be evy lady. lorddun lady oldun hala akıllanmadın. söylediim hala geçerli. çizimlerim, fotoğraflarım, çalışmalarım ile alakalı yorum yapma artık.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...