No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ben görünümü güzel bir forum yapmak istiyorum forum phbb olursa çok iyi olur bana biraz bilgi verirmisiniz bu forumlar nasıl yapılır beleşe nerden alınır :)[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 http://www.phpbb.com/ hazır forum çeşitleri var nasıl kullanılacağıda yazıyor.[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Ben indirdim ama bu forumu nasıl kuracağım hiç anlamadım anlatabilirmisiniz[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 phpbb nin forumlarında gerkeli bilgi yazıyor zipi açıp upload ediceksin içide conifg.php varsa değiştireceksin ondan sonra browserdan girip ayarları yapıcaksın install ediceksin bunun için.PHP ve MYSQL tabanli bir host yeri lazım lycos.co.uk veriyor sanırım.Phpbb nin sitesini araştır herşey yazması lazım.Daha birçok paralı ve parasız forum var.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 NoFear merhabalar. Profocio Hosting in sitesini bir ziyaret et. Eğer bir hosting paketi alırsan, kontrol panelin sayesinde (CPANEL 7.2) tek tıklama ile phpBB kurabiliyorsun sitene.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Şu sıralar netten bişeyler alamıyom aile izin vermiyo (ultima aldımda) Ama söz para olduğunda Profociodan host alacam Bedava olması lazım yani forumun Phbb yi bana sade biçimde anlatabilecek varmı çünkü siteyi araştırdım pek bişey anlayamadım[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Özel mesaj nofear. Yardımcı olayım sana.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 yardimci olabilirim. özele mesaj at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 xmb forum var bi de. kendi forumlarindan bulacain bi kac mod ile oldukca ii hale gelir.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Up bana sade biçimde anlatabilecek varmı[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Yani phbb yi indirdim ben phbb yi açtım birsürü dosya var ben bunları ne yapacamda açacam forumumu mysoql falan nedir?[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 No_Fear istersen kendi bilgisayarina guzel bir firewall ve apache,mySQL server kur. Kendin pisir kendin ye. Hazir olunca da upload edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
No_FeaR Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Tamamda ben mysoql falan hiçbişey bilmiyorum biri yardım ederse çok sevinecem şunları anlatırsa[hline]In a world where you can be anyone;Who will you be? Nemesis -Evil Mage-Nebula Sargonnas - Vampire Mage-Arqas :rock: BİZ KARŞIYAKALIYIZ :rock: www.ultimatezone.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Buradan Foxserv denen programı download edebilirsin. Bu programı yükleyerek bilgisayarına Apache, php ve Mysql yüklemiş olcaksın. Ondan sonra forum yüklemeyi denersen daha iyi olur. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 12 August 2003 05:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar