DeJaVu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Beyler Öncelikle herkeze Mrb Size Bir şey soracam bu god mode olayını biliyormusunuz stafflar playerlere göre daha hızlı hareket ediyor ve her yerden rahatlıkla geçiyor her ewin içinden denizin içinden felam duyduğum kadar scp istiyormuş herhalde bi yardımcı olursanız sevinirim
dogan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bu küçük duvarlardan geçmek için info dan body i c_gm yapionda diğerlerini bilmiom[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 player'lara göre daha hızlı olmak istiyorsanda speed açarsın işte :P şaka bi yana öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla.. duvar içinden geçme olayında söylenmiş zaten.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
dogan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 UO da olmayan bişe yokki o olmasın adamlar ata motor takıyor :D[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 seri bi şekilde çok hız istiyorsan bunu kullan .mtele yaz mouse kürsörnle tıladığındığın sürece ard arda isteidğin yere uçarsın [spo1=.mtele][function mtele] src.newitem=i_mtele src.act.equip src.act.timer=30 return 1 [itemdef i_mtele] ID=i_gold TYPE=t_eq_script ON=@EQUIP targetg ON=@TARGON_GROUND src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_ITEM src.go= mtele remove return 1 ON=@TARGON_CHAR src.go= mtele remove return 1 ON=@TIMER remove return 1[/spo]
Mr_Magget Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 şimdi baba bende zamanında bi pack wardı verdata statics staidx falan yabancı serverlerde player charla duvarlardan geçip denizeden yürüyordum sitesi kapandı o yüzden dosyalar konusunda yardımcı olamıcam bu arada gm charla duvarlardan geçmek için .xbody c_man_gm yaz kendine tıkla evlerin içinden geçmek istiyorsan .debug yaz evi falan hiç bişeyi görmezsin spawn world gem bit görürsün tekrar debug yazdıında düzelir bunun dışında bi bilgim yok[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
DeJaVu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ok Beyler Yardımcı olduğunuz için Saolun ama Bunları Zaten Biliyorum Benim Anlatmak istediğim Daha başka bişi Scriptmi Ne varmış:P
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Spherede scp ile olacağını zannetmiyorum.[signature][hline]
Cyclone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: dogan, 22 Kasım 2005 19:25 tarihinde demiş ki: bu küçük duvarlardan geçmek için info dan body i c_gm yapionda diğerlerini bilmiom c_gm diil c_man_gm[signature][hline]Arşiv Burada www.geyk.net
dogan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Dikkatimden Kaçmış Kussura baqmayın[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»» ~~~~~~~~~~~~~ Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~ Monster a.k.a Dogan
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Mr_Magget, 23 Kasım 2005 08:53 tarihinde demiş ki: şimdi baba bende zamanında bi pack wardı verdata statics staidx falan yabancı serverlerde player charla duvarlardan geçip denizeden yürüyordum sitesi kapandı o yüzden dosyalar konusunda yardımcı olamıcam bu arada gm charla duvarlardan geçmek için .xbody c_man_gm yaz kendine tıkla evlerin içinden geçmek istiyorsan .debug yaz evi falan hiç bişeyi görmezsin spawn world gem bit görürsün tekrar debug yazdıında düzelir bunun dışında bi bilgim yok farklı harita kullanan bir server'da senin haritanı görür ama onun haritasında yürürsün. bana böyle bir şey yapıyorsun gibi geldi(?)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Chernobel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Racta dediğin şey doğru ama playerlar için geçerli.. Stafflar sadece kendi mullarını görüyor.. kendi map inde yürüyorsun yani...
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yada .debug[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hızlı hareket etme olayı clientın bir kısıtlaması. bunun için god clientı var osinin net üzerinde leak olmuş halde :D onu deneyebilirsin sphere.iniden godportu aktif ederek :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Albert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 zaten speed programida client'e enjekte edilerek hizli gidilmesini sagliyor. legbranin dedigi gibi clientte is kopuyor. yurume olayi sphere tarafindan kontrol edilse belki speed denen bisey olmazdi bugun ;)[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 aslında var, sphere.inide walkregen ayarları ve userexwalklimit triggerı var :) ayarlayabilene tabi :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 evet ben fatal war da gördüm stafflar her yerden geçiyorlar ve her şey speed açılmış gibi hızlı bunu nasıl yapabiliriz[signature][hline]Forever Rock
Slade Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Yok client deil GM tools gibi birşey o.Onları ekledin mi duvarlarda star chamberin yildiz yerlerinde felan yurursun. Ayrica GM robeyi giydiginde GM eklentisi olmaz fln.Var oyle birsey ama neydi unuttum:D[signature][hline]LoL
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 yanlıs yer... [Bu mesaj _Rion_ tarafından 28 Kasım 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
DeJaVu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Nasıl bulacaz bu olayı anlatabilecek birisi varsa anlatsın kimi cliend diyor kimi başka bişi ama anlayamadım?
Öne çıkan mesajlar