Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God Mode ...!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler Öncelikle herkeze Mrb Size Bir şey soracam bu god mode olayını biliyormusunuz stafflar playerlere göre daha hızlı hareket ediyor ve her yerden rahatlıkla geçiyor her ewin içinden denizin içinden felam duyduğum kadar scp istiyormuş herhalde bi yardımcı olursanız sevinirim
Mesaj tarihi:
bu küçük duvarlardan geçmek için info dan body i c_gm yapionda diğerlerini bilmiom[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Bizimle Ugrasmak- [ G ] üven [ Ö ] zveri [ T ] ecrübe İster! ~FenerBahçe~
Monster a.k.a Dogan
Mesaj tarihi:
player'lara göre daha hızlı olmak istiyorsanda speed açarsın işte :P

şaka bi yana öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla.. duvar içinden geçme olayında söylenmiş zaten.[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
UO da olmayan bişe yokki o olmasın adamlar ata motor takıyor :D[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Monster a.k.a Dogan
Mesaj tarihi:
seri bi şekilde çok hız istiyorsan bunu kullan

.mtele yaz mouse kürsörnle tıladığındığın sürece ard arda isteidğin yere uçarsın

[spo1=.mtele][function mtele]
src.newitem=i_mtele
src.act.equip
src.act.timer=30
return 1

[itemdef i_mtele]
ID=i_gold
TYPE=t_eq_script

ON=@EQUIP
targetg

ON=@TARGON_GROUND
src.go=
mtele
remove
return 1

ON=@TARGON_ITEM
src.go=
mtele
remove
return 1

ON=@TARGON_CHAR
src.go=
mtele
remove
return 1

ON=@TIMER
remove
return 1[/spo]
Mesaj tarihi:
şimdi baba bende zamanında bi pack wardı verdata statics staidx falan yabancı serverlerde player charla duvarlardan geçip denizeden yürüyordum sitesi kapandı o yüzden dosyalar konusunda yardımcı olamıcam bu arada gm charla duvarlardan geçmek için .xbody c_man_gm yaz kendine tıkla evlerin içinden geçmek istiyorsan .debug yaz evi falan hiç bişeyi görmezsin spawn world gem bit görürsün tekrar debug yazdıında düzelir bunun dışında bi bilgim yok[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
Dikkatimden Kaçmış Kussura baqmayın[signature][hline]««« Dº¨G¨áN »»»
~~~~~~~~~~~~~
Monster a.k.a Dogan
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Magget, 23 Kasım 2005 08:53 tarihinde demiş ki:
şimdi baba bende zamanında bi pack wardı verdata statics staidx falan yabancı serverlerde player charla duvarlardan geçip denizeden yürüyordum sitesi kapandı o yüzden dosyalar konusunda yardımcı olamıcam bu arada gm charla duvarlardan geçmek için .xbody c_man_gm yaz kendine tıkla evlerin içinden geçmek istiyorsan .debug yaz evi falan hiç bişeyi görmezsin spawn world gem bit görürsün tekrar debug yazdıında düzelir bunun dışında bi bilgim yok

farklı harita kullanan bir server'da senin haritanı görür ama onun haritasında yürürsün. bana böyle bir şey yapıyorsun gibi geldi(?)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Mesaj tarihi:
Yada .debug[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
hızlı hareket etme olayı clientın bir kısıtlaması. bunun için god clientı var osinin net üzerinde leak olmuş halde :D onu deneyebilirsin sphere.iniden godportu aktif ederek :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
aslında var, sphere.inide walkregen ayarları ve userexwalklimit triggerı var :) ayarlayabilene tabi :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
evet ben fatal war da gördüm stafflar her yerden geçiyorlar ve her şey speed açılmış gibi hızlı bunu nasıl yapabiliriz[signature][hline]Forever Rock
Mesaj tarihi:
Yok client deil GM tools gibi birşey o.Onları ekledin mi duvarlarda star chamberin yildiz yerlerinde felan yurursun. Ayrica GM robeyi giydiginde GM eklentisi olmaz fln.Var oyle birsey ama neydi unuttum:D[signature][hline]LoL
  • Yeni Oluştur...