Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölü ozanlar derneği....

gunahkar

Öne çıkan mesajlar

insan hayatını etkileyebilecek az sayıda filmler wardır..
işte ölü ozanlar derneği(death poets society) bunların en babalarından bitanesi.. herkese tavsiye ederim bişeyler bulmak istiyenler,hayata dair bişeyler öğrenmek isteyenler mutlaka izlesin..

Carpe Diem!!!!

dokunduğum herşey. çektiğim her nefes günah mı acaba??
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
öldüğüm zaman aslında yaşamamış olduğumu görmicem

bana aşkı mı öğreticeksin..sen git bunu kendine öğret..ben bu konuda uzmanım elbet...aşk tanrısı diye bişiy varsa...aşkı benden öğrensin bu hayatta...

gelin dostlarım...yeni dünyalara açılmak için çok geç değil..benim tek amacım ufukların ötesine yelken açmak...gerçi eski günlerdeki kadar güçlü değiliz ..aslında biz toprak ve havayı sağladık..kahraman kalplerimizin öfkesi zaman ve kederle zayıfladı..ama güçlü irademiz bizi arayışa yöneltti...aradık...ve baktık...mücadele ettik..ancak hiç bişey bulamadık

çoğu kişi sessiz bir çaresizlikle yaşar..

her şarta rağmen mücadele edicek ve düşmanla yılmadan savaşıcam

dünyanın denizcisi olucak ve bütün limanlara uğricam

hayata hükmetmek için yaşıyorum köle olmak için değil

hiç umursamadan silahların namlularına doğru yüricem

güçlülerin mizanseni devam ederken sende bikaç dize katkı yapabilirsin

gözlerimi kapıyorum...tatlı dilli delinin görüntüsü gözlerime doluyor...bu tatlı dilli delinin bakışları beynime vuruyor.. elleriyle uzanıp bana dokunuyor...bu arada...mırıldanıyor....gerçekleri söylüyor...ayaklarımızı dışarda bırakan bir battaniye gibi gerçekler...gelsende çeksende asla yeterli olmicak...hiçbiri bizi tam olarak örtmicek...ilk ağladığımız andan bu dünyayı terkedene kadar sadece yüzümüzü kapatıcak ve her çığlığımızda onu hissedicez...

gülüyor ağlıyor mırıldanıyor zıplıyor...daha fazlası gerekiyor..daha fazlası..çılgınca haykırışlar...rüyalar...daha fazlası gerekiyor daha fazlası..

bütün bu sözler var canım... sadece carpe diem deil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...