gunahkar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 insan hayatını etkileyebilecek az sayıda filmler wardır.. işte ölü ozanlar derneği(death poets society) bunların en babalarından bitanesi.. herkese tavsiye ederim bişeyler bulmak istiyenler,hayata dair bişeyler öğrenmek isteyenler mutlaka izlesin.. Carpe Diem!!!! dokunduğum herşey. çektiğim her nefes günah mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eski biraz,güzel filmdir...[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kitabından çok etkilenmiştim ama filmini ne yazıkki internet üzerinde bulamadım. torrent warez falan aramadığım yer kalmadı. Big Daddy ve bu film sanal alemde bulamadıklarım arasından :) ulaşabileceğim bi adres warsa yazabilrseniz sewinirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sm00th Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Çok güzel bir film herkese tavsiye ederim.[signature][hline]Sm00th - [Banned] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kitabini okuyup bitirdikten 3 dk. sonra filmini izlemeye baslamistim ama bana fazla basit geldi o mesaj cok daha etkileyici verilebilirdi sanki çocuk kitabi gibiydi ama carpe diem harika büyüsü olan bir kelime...[signature][hline]bunun kadar güzel imzalar istiyorsaniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 zufer filmdi ya, cok etkilenmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 filmi birkaç sene önce izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti, bu arada emule da 100+ kaynağı var, çok rahat indirilir, edinmek isteyenler duyurulur...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kac defa syretti isem hepsinde ilk mis gibi etkilendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 kaliteli,izlenesi bir filmdir[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 eskiden romanıda filmide çok dillerdeydi ama ben izleyince biraz hayal kırıklığına uğradım güzel ama dediğin gibi öle derinden etkileyecek birşey yok bence[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hatırası var be[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 müthiş..izledikten sonra bi huzur kaplıo insanın icini[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 gerçekten güzel filmdi bizim bi öğretmende vardı okulda izlemiştik[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 nefisti bence[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 vermek istediği mesajı çok basit biçimde veriyor ama duygu yüklü bir film. güzeldi kesinlikle. çok sonra julia roberts, kirsten dunst'ın oynadığı "mona lisa smile" çıktı, resmen ölü ozanlar derneği'nin kopyasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 izleyip te beğenmeyen hatta beğenmeyi geç kendinden 1 şey bulamayan yok gibi.Bana da bayağı tavsiye etömişlerdi ama henüz izlemedim.neyse arayacağız artık[signature][hline]All I can do is try... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2005 Oldukça güzel bir film mutlaka izlenmesi gerekenlerden.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." -Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 boşuna uplamak istemem ama çko etkilendim bi dhaa göstermek istedim mutlaka izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 nesine derinden etkilendin çok merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @arkasokak: ?? gayet de etkileyiciydi ya..beğenmeyen, etkilenmeyen birine de raslamamıştım şu güne kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 son derece bayıktı açıkcası...en büyük armağanı carpe diem lafı olmuştur..bi son sahneden etkilenip tüm filmi iyi bulmak bence gayet saçma..benim sorduklarımsa tıpkı benim gibi düşünüyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bayık? bence bi tekrar izlemende fayda var..çünkü film carpe diem'den ve son sahneden ibaret değil..filmi o noktaya getiren biçok kilit sahne var, özellikle robin williams'ın tarzı, konuşmaları inanılmaz önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 allahı var, sıkı filimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 öldüğüm zaman aslında yaşamamış olduğumu görmicem bana aşkı mı öğreticeksin..sen git bunu kendine öğret..ben bu konuda uzmanım elbet...aşk tanrısı diye bişiy varsa...aşkı benden öğrensin bu hayatta... gelin dostlarım...yeni dünyalara açılmak için çok geç değil..benim tek amacım ufukların ötesine yelken açmak...gerçi eski günlerdeki kadar güçlü değiliz ..aslında biz toprak ve havayı sağladık..kahraman kalplerimizin öfkesi zaman ve kederle zayıfladı..ama güçlü irademiz bizi arayışa yöneltti...aradık...ve baktık...mücadele ettik..ancak hiç bişey bulamadık çoğu kişi sessiz bir çaresizlikle yaşar.. her şarta rağmen mücadele edicek ve düşmanla yılmadan savaşıcam dünyanın denizcisi olucak ve bütün limanlara uğricam hayata hükmetmek için yaşıyorum köle olmak için değil hiç umursamadan silahların namlularına doğru yüricem güçlülerin mizanseni devam ederken sende bikaç dize katkı yapabilirsin gözlerimi kapıyorum...tatlı dilli delinin görüntüsü gözlerime doluyor...bu tatlı dilli delinin bakışları beynime vuruyor.. elleriyle uzanıp bana dokunuyor...bu arada...mırıldanıyor....gerçekleri söylüyor...ayaklarımızı dışarda bırakan bir battaniye gibi gerçekler...gelsende çeksende asla yeterli olmicak...hiçbiri bizi tam olarak örtmicek...ilk ağladığımız andan bu dünyayı terkedene kadar sadece yüzümüzü kapatıcak ve her çığlığımızda onu hissedicez... gülüyor ağlıyor mırıldanıyor zıplıyor...daha fazlası gerekiyor..daha fazlası..çılgınca haykırışlar...rüyalar...daha fazlası gerekiyor daha fazlası.. bütün bu sözler var canım... sadece carpe diem deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar