Eternal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Baslangıça baktıgımızda bilgisayarla basladı bütün bu sanal alem , oyunlar , internet , programlar.. Bilgisayarlar küçüldükce güzelleşti yeni seyler çıktıkca daha da ihitiyaç duyuldu..Daha sonra oyunlar cıktı diskette oyunlar ,basit oyunlar..Oyunlar da gelişti cd lere girmeye basladıklar cok pahalıya mal olmaya basladılar..Bu oyunları oynamak için yeni bilgisayarlar toplanmaya baslandı..Yeni ekran kartları , yeni ram ler.. Bilgisayar oyunları hala cıkıyor..Bu oyunlar cıktıkca bizimde parca listemiz artıyor..hep cıkıcak hep alıcaz.. Bütün bu parcalara harcadıgımız bir fiyatla belkide aynı oyunu cok daha ucuza , cok daha rahat bir sekilde oynayabiliriz.. Konsol..nedir bu konsol ? ne zaman geldi hayatımıza.. Kimimiz 10 yasında basladı elinde tuslar olan joystickleri tutmaya..Kimimiz oyun oynamak için bir bilgisayar hayal etti.. Fakat bilmezdik bilgisayarın sadece oyun için olmadıgını..İlk aldıgımda bende bilmezdim...Daha sonra sadece oyun için olan birsey girdi hayatıma Konsol demişlerdi adına..Bütün oyunları tek bir hareketle takıp oynuyordum..ne kurması vardı ne de kuramayıp sinirden delirmesi..Sadece takıp oynuyordum..Hiçbir zaman bu oyun acaba bende calısırmı , gereksinimleri nedir diye düşünmüyordum..Çünkü benim konsolum vardı sadece sürücüsüne takip oynuyordum..Ne yeni parca için para biriktiriyordum ne de oyunumu pc de binbir zahmetle oynamaya calısıyordum..Benim oyunum takılmıyor , durup duruken donmuyor yeni parcalar istemiyor.. Neden mi ? Çünkü ben bir konsol sahibiyim..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 05 November 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Eternal tarafından 05 November 2003 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 shooter tarzı oyunlar dışında klavyeden daha kullanışlı gamepadleri olduğu için konsol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Saatlerce sıkılmadan en iyi arkadaşımla, yanyana colin mcrae oynamamı sağladığı için konsol ..[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 09 November 2003 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 rahat rahat tekken oynayabilmek için konsol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 strateji oyunlarında 0 olduğu için pc tercihimdir. :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2003 hem pc'im var hemde psx'im var,param olsa ps2de alıcam,bence 2sinin amacı farklı,mutluyum 2si ile birlikte dengeli bir hayat sürüyorum,seviyeli bir ilişkim var onlarla yani:)öbeeee hebe c rulz!ps sucks diyenlere şaşıyorumvalla,illa aralarından birini iseçmek zorundamıyız? i[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bende ps2 almayı düşünmüşümdür ilk çıktıgından beri şimdi 499 milyon veresim gelmiyo ben eyi alayım bari derken ps3 çıkar heralde. hiç bi zaman pstation'um olmicak bu gidişle cocuklarıma alırım heralde ozaman olur.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... [Bu mesaj Fistan tarafından 02 December 2003 12:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 mesela, pc'ye kafasi basmayanlar icin konsol da olabilir[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 said: Eternal, 05 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki: yeni parcalar istemiyor.. bu konsol sahiplerinin kendilerini kandırırken en çok kullandığı cümledir arkadaşlar :) konsolun upgrade derdi gerçekten yok çünkü yenisini alıyorsun[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 kablo cehennemi yaşamamak için konsol (2 gamepad 1 adaptor ide tvin kablosu )....... not:konsolum yok ama pc ye karşi en büyük artisi bence bu ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 çok güzel aletler var internette kablo derdine son falan yaz arat bak ne güzel dşünmüşler kabloları bi arada topluyolar falan.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 yap herseyini wireless kablo derdin kalksin.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 simdi millet veriyo 600milyon ps aliyo neden yani bana cok aterivari bisey gibi geliyo yap bi bilgisayar 600m na cok daha iyide olur tv ye baglarsin netede girersin stratejide oynarsin herbiseyi yaparsin mousunda olur oyunlarida 2.5m na alirsin bide emulatorleri yokmu ps2 oyunlarinin takarsin oynarsin[hline][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Winning Eleven için konsol..[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 said: arcane, 03 December 2003 05:39 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 05 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki: yeni parcalar istemiyor.. bu konsol sahiplerinin kendilerini kandırırken en çok kullandığı cümledir arkadaşlar :) konsolun upgrade derdi gerçekten yok çünkü yenisini alıyorsun[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. pc yi upgrade ediyorsun da ne oluyor ? nereye kadar upgrade ediyorsun belirli bir noktadan sonra yeni makine alman gerekiyor buda kanımca daha pahalıya patlıyor önce upgrade et sonra yeni makine al kıyak kazıklanma :)[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 bndede hem ps2 hmde pc var ama pc de oyun oynamak için bi ps2 konsol fiyatından çok daha fazla para ödemek gerekiyo gerek ekran kartı gerek işlemci fln gibi..ps2 deki görüntü kalitesini hiçbir ekran kartınında verebileceğini zannetmiyorum özellikle ps2 yi ev sinema sistemine bağlıyıp perdede oynayan biri olarak eheh :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2003 ya canbir madem büyük ekranda oynuyorsun bizim salonda sony vega 100 ekran flat 100mhz+ var ama görüntüler çok kötü çıkıyor bunun nedeni nedir .. buna rağmen benim SANYO televizyonumda daha manyak çıkıyor.. sanyoda fena değil doğubanktan almıştık.[hline]KinGpiN the striked sazan Dön bakim 70'li yıllara ne modaydı ? Murat 124, böl ikiye 62 , 62 den ne yaparsın sen ? tavşan , böl ikiye şan , tersten oku naş hadi bakim naş anladın sen anladın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tig Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 konsol = kolaylik :)[hline]tIger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2003 walla benim projektörden yansıtılıyor tv ekranını bilemiycem ama vardır bi ayarı..biz zoom ayarlarını yapmıştık yoksa çok büyük olunca kare kare oluyor[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Çünkü konsol sayesinde kanapeye uzanıp elimdeki gamepad ile haşır neşir olup saatler geçirebilirm, aynı kanape rahatlığında cd, mp3, dvd, dvx izlerim... Çok seviyorum salondaki kanapemi... Tam tembel işi bu konsol işi de. Daha pek çok + ve - yön sayılabilir tabii ki ama benim şahsi fikrim: konsol iyidir, edinmek lazımdır.[hline]Bizim Estel, 08 Aralık 2003 20:06 tarihinde demiş ki: "ulan ben ölünce içimi doldurun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 kendercik bi yerde doğru söylemiş. konsol işi tembel işi. ayrıca bu "upgrade derdi yok" dalgası da bilgisayarından tam randıman almakla alakalıdır. ben mesela celeron 400 4mb ekran kartıyla GTA3 bitirdim. ayrıca şunu da unutmayın PS2lerde oynadığınız oyunlar bilgisayarda test edip programlanıyor. açıkçası bana gidip bi konsola 600-700 milyon verip almaktansa aynı fiyata gidip kaliteli bi ekran kartı alıp önümüzdeki 4-5 yılın oyunlarını rahat rahat oynamak daha mantıklı geliyor.yetmediyse 2001 Mayıs Level'indeki Sinan abinin yazdığı yazıyı okuyun.Ne demek istediğimi anlarsınız...[hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 09 January 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 belki öyle ama çoğu oyun pc de yok çıkarılmıyor sadece ps ler için çıkıor[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 çoğu değil çok azı bu dediğin kategoride[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Oyun oynarken Windows'a göçme (Windows'un hatası gerçi), CD'nin okunmaması, sırt ağrıtan sandalye, düşük FPS, saçma sapan donanım hataları, bozuk CD. "Hul, I miss you!", "Kakalukia", Yuna'nın muhteşem güzelliği, Klasik oyunlar, ağlatan oyunlar, mükemml oyunlar, Jikkyo, Gamepad, rahat bir koltuk, Dante, Aragorn ve Drizzt (Baldur's Gate: Dark Allience'da :). 2.'si çıktı mı, alan var mı?)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Abi hakkaten neden konsol ya sinir oluyorum adamlar fallout 3ü bile konsolda çıkarcak *!etrafa bakar* Yanlış yere yazdım galba bunu neyse ben gidiyim :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar