Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aimed Shot

oktayca

Öne çıkan mesajlar

nefr oyun kontrolleri çok kolay aslında uygun addonları kurarsan hiç sorun olmadan 2 hatta 3 moba karşı aynı anda takip edip savaşırsın ki kafanda karışamz hiç :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Olay kısaca şu eğer tek mob ile savasacaksan ve petinin LvLı x7 x8 x9 ise buyuk ihtimal growlu yetmeyebilir butun savas boyunca agroyu tutmakta. Çünkü growl hep 10 20 30 40 50 60 gibi rakamlarda geliyor. Bu yüzden petin 2 kes growl yapmasına izin ver sonra yavas yavas saydırmaya basla moba.
1 den fazla mob var ise trap koy yere ve peti caster olana veya guclu olan moba yolla. 2 mobda pete dalacaktır daha sonra multi shot ile diger mobu kendine çekip trape yakalat. ilk mobu kes sonra peti healle ve 2. mobu kes :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Hunterda zamanlama çok önemli bir de Nefr. Mesela arcane attın diyelim arkasından hemen ilk salisesinde serpenti yollama. Arcanenin ardından normal atış yaptıktan hemen sonra serpentini salla mesela. Bütün atışlar için bunu uygularsan maksimum zaman / damage vermiş olursun :)

Ha birde high lvl instancelara girdiğinde göreceksin, çoğu kez feign death'in resistlenecektir agro aldığın mob tarafınca. Bunu önlemek için önce Scatter Shot(21. marksman talenti) atıp sonra feign death çekiceksin.

Bu arada hangi serverdasın sana yardımcı olmayı cidden isterim (para-instance yardımı-high lvl questler)

:)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

aimed ve arcane shot zaten aynı olarak gözükür arcane atınca aimed ede 6 saniye gelio ve bencede scatter kraldır 2 warrior 1 paladinden kaçtımı biliyorum :)

scatter warrior wing clip spam 2.nd warrior onu kilitlr

feign + trap paladin trinket kullan kaç :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

Aimed shot peşinden multi shot ve auto shot. Aimed shot multi shotı sadece genel cd de etkilediinden multinin vereceği ek dmg ı kullanmak çok fazydalı.

duel için (NE) : SM>Aimed>Multi>Auto (bu üç atış zaten 2sn de filan vuruo)>serpent viper artık kafanıza göre bişi >feigndeath>SM>Aimed>Multi>auto daha da ölmediyse
rakip /bow çekip uzaklaşın[

Edit: Farkettiyseniz scatter falan yazmadım, şimdi noob diye atlamayın ben shoot komboları yazdım arada trap; wing clip, scatter filan kullanılıo tabi

signature][hline]Akairis LvlL60 NE Hunter - Magtheridon

[Bu mesaj Akairis tarafından 22 Kasım 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim tavsiyeler için =]
Zamanı gelikçe uygularım, deneme yanılma kısmını da eklerim.

Şimdi bir de hunterlara sormak istediğim en önemli soruya geçeyim o zaman; en iyi pet hangisi?

Ciddi değilim, saldırmayın. =P

EU BL deyim, DW hunterım var adı nefir, elinde staff omuzunda papağanla gezen yakışıklı bir dwarf. Yardıma gerek kalmadı bir yandan arkadaşlar bir yandan guildmatelerim derken ama yakın lvl olan varsa özellikle hunter, beraber takılmak keyifli olur, yaparız organizasyon. Quest demeyin ama bana allah aşkına ehe
Sosyal ağlarda paylaş

en ıyı pet olayına gelınce kullanıma gore degısıyor

damage ı fazla olan bır eptmı ıstersın armor ı cok yuksek bır eptmı ıstersın yoksa atatck speed ı cosmus bır eptmı ıstersın sana kalmıs bunlar

ha en popuelr pet lvl37 broken tooth kendıelrı badlands de rare spawndır 1.0 atatck speed ı ıle en hızlı pet cloth wearer ların ozellıkle magelerın anasını aglatıyor resmen cogu kez magelerın ugrasmaktansa blınklıyerek arazı olduklarını işittim

bıde barrens da ozel skın lı humar the pridelord var ama ole ahım sahım bı ozellıgı yok rengı harıc en populer peler bunalr bence gerıkalan kullanısa gore degıstırıyor kımı prowldan cıkınca yuksek damage fılan versın dıye ayu alıyor mısal kımısı kaplumbag alıyor dıyor armor kaplumbagda olsun ben agılıty kasıp mob un anasını aglatıyım tabı bu tıpler aggroyu ustune aldıkalrında veya pvp de dırekman gıdıyorlar hehe[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

En iyi pet sorusu kişiye göre tabii de, ciddi bir sorum var şimdi aklıma gelen;

Beast training hedesinde, illa ki gidip yeni hayvan tamelemem mi gerekiyor özelliklerini öğrenebilmek ve asıl petime aktarabilmek için, yoksa bu pet yeteneklerini öğrenmenin başka bir yolu var mı? Ben şu ana kadar mesela claw rank 2 için grizzly bear, rank 3 için bbear patriarch tamleyip, onunla hunt yapıp, yeteneğini öğrenip, onu abandonlayıp stable da bırakmış olduğum asıl petime öğretmek gibi uzun bir yol izledim. Var mı kolay yolu, yoksa tek yol bu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

fizzwidgeat hunter helper mı skıll helper mı ne dıe bı mod vardı yaratıkların bıldıgı skıllerı tooltıp de gosterıyorsu bılmıyorsan boyle yesıl yesıl verıyordu bılıosan grı fılan onu kullanıyorum ben rahat oluyor baya[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi kafama bişi takıldı hazır hunter konusuyken sorıyım

su hunter ın epıc questınde kesılen demonlar sololanabılıyormu fılan daha cooooook uzun surem var oraya gelmeye ama merak ettım yanı hunter nasıl pet olmadan o daemonalrla kapısıyor bırısı weaknessları oldugunu mısal bırının wıngclıp yıyınce yerınde cakılı kaldıgını yada dıegrının serpen stıngden yuzde 300 hasar aldıgını fılan soyledıler boylemı onalrın olayı[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

bende sonunda rok delarımı aldım demonların 3 tanesini 30 milyona yapıyorum max 1 saat içersinde 4. yü kendiniz yapıcaksınız çünkü kendime bile yapamdım heheh demonlar hakkında bilgi isteyen arkadaş olursa pm atsınlar yardımcı olurum yaklaşık demon başına 10 trydan sonra ezberledim silithus hariç :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
http://forum.paticik.com/view.php?id=128371
(oku kop)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...