Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aimed Shot

oktayca

Öne çıkan mesajlar

şimdi bu skili learn ettim kullandım bunda bi nerf gelmiş bence, Arcane shot+normal shot =150 DMG (ortalama) cast time= 1 saniye
Aimed shot=150 DMG(Toplam) Cast Time=3 sn ayrıca arcane shotta aynı anda cast time oluyor onuda kullanamıyorsunuz cool down =6 sn

aimed shotla birlikte arcane shotu kilitlemesi saçma bence ikisi aynı büyü değilki? buff diyenler olmuştu ondan yazdım buff bumu? ben 3 sn beklicem vuracağı 150 DMG ayrıca arcaneyide cast time sokacak ee zaten normal shout +arcane aynı işi daha kısa zamanda görüyodu olayı neki bunun??[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

aımed shot ın ıelrıkı ranklerı ıle 3000 kusur damage vurabılıyorsun bırde crıt atarsa oy anam oy

ama arcane shot sabıt bı arcane damage verıyor o kadar

+aımed arcane den cok damage evrır bıde ustune normal shotta vuruyorsun[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 22 Kasım 2005 08:49 tarihinde demiş ki:
aımed shot ın ıelrıkı ranklerı ıle 3000 kusur damage vurabılıyorsun bırde crıt atarsa oy anam oy

ama arcane shot sabıt bı arcane damage verıyor o kadar

+aımed arcane den cok damage evrır bıde ustune normal shotta vuruyorsun

bu lvl 60 için doğru olabilir (3000+crit oy oy anca lvl60 da) ama PVE de çok yararsız bi skil bence PVP de de 3 sn bekleyen bi ok atışı beklemek biraz riskli gibi geldi nedense :)[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

aimed shot 5 saniye olsa yine kullanirim, daha level 20yim yeni aldim aimed shotu, level 17-18 yaratıkları yemin ederim 2 vusuşta öldürdüğüm oluyor... aimed shotla 160 vuruyorum bide autoshot crit 100 yatıyo yaratık pet bile kullanmiyorum, ilerki levellarda da aimed shot böyle güçlüyse ne mutlu bana[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion
60 Elven Warrior @ Shadow Moon
/cheer
Sosyal ağlarda paylaş

Aimed shotın özellikle uzun vadede vazgeçilmez olacağı kesin bence de. Üstelik concussive shotın cooldownıyla beraber olmadığı sürece çok da problem değil heh, zaten o aimed shotı yemesini müteakip yanıma gelmesi 3 saniyeden fazla sürecek hedefimin. Hele bir de stun yediyse iki aimed bile koyarsın kafasına gözüne meleeye girmeden önce. ;]

Ayrıca zaten ben şu anda lvl 16 total newbie olarak (ilk karakterim wowda, kontrollere bile yeni alışıyorum) 19-20 lvl mobları rahat alıyorum elite değillerse. Hunter gerçekten solo için süper, daha da güçlendirilirse tadı kaçar direk.

Not: Petim de lvl 15 Bjarn bu arada, yani salt petin arkasına saklanıp yatma durumum yok.

[Bu mesaj Nefr tarafından 22 Kasım 2005 09:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
oktayca, 22 Kasım 2005 07:59 tarihinde demiş ki:
şimdi bu skili learn ettim kullandım bunda bi nerf gelmiş bence, Arcane shot+normal shot =150 DMG (ortalama) cast time= 1 saniye
Aimed shot=150 DMG(Toplam) Cast Time=3 sn ayrıca arcane shotta aynı anda cast time oluyor onuda kullanamıyorsunuz cool down =6 sn

Aimed Attıktak sonrada bir tane normal shot atıyorsun. Ayrıca arcane shot'a göre daha fazla critliyor aimed shot. Fırsatını bulduğun her anda atılması gereken bir şeydir aimed shot.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

scatter tartısılrıda aımed ı olmıyan hunter a gız vermıolar bu donemde

ha ben acılısı serpent sting ile yapıyorum arada pet alıyor aggroyu hemen ustune aımed sonrada multıshot cekıyorum damage bonusu yuzunden o zamana cooldown bıtıyor hemen hemen 2. aımed ve 2. multıshot derken gebermıs oluyor karsımdakı

turuncu questlerı yapıyorum paso sarıalrı bıle begenmez oldum artık

33-35 2 hunter stromgarde daydık su kafa alma questını yaptık (lvl40 elıte quest) bıtırdık bızım guılddan bır eleman dedı ne ısınız var bu levelda burda dıe dedık bole bolee dedı bıtırdınızmı evet dedık adamdan tek kelıme geldı
NERF![signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

lol

Haklı ama adam. Tamam PvP de god modeda gezemiyor herhalde hunter ama solo ve küçük gruplarda cıvığı çıkıyor.

Ben markladıktan sonra önce conc sonra serpent + arcane vuruyorum, iki atış yapmaya kalmadan conc cdı bitiyor bir daha çakıp aynı şekilde devam ediyorum. Olur da crit falan çakıp aggroyu alırsam ve meleeye girmeyi başardıysa mob, winged clip + raptor, uzaklaşırken de dönüp conc süper oluyor, zaten pet de düşe kalka yürüyen moba kafayı koyup aggroyu geri alıyor o arada.

Tek sorun birden fazla (aslında 2 den fazla olmadığı sürece çok risk yok) eşit lvl mobun aynı anda dalması, aggro kontrolü zorlaşıyor çünkü, dolayısıyla geri çekilmemeye özen gösteriyorum safe zoneda değilsem.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi LvLım 3-4 mobu kesebiliyorum aynı anda. Kendi üzerimde 2sini 2sini de petin üzerinde tutunca bir sorun olmuyor. Pettekiler ölünce FD ile geri kalanları pete yollayıp, pete ufak bir heal ve aynen devam. Hele bunlar beast türü ise scare et dolaşsın gelsin 1-2 tanesi ha bire :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Hunter için olmaz ise olmazlardan birisi Scatter Shotdur. Ayrıca Nefr ve Viktor arkadaşlar. Henüz Hunter'da yenisiniz konuşmalarınızdan anlaşılıyor :)

Şimdi size tavsiye olarak trap kullanmanızı öneririm. Grind yaparken de track humanoidde gözünüz herzaman olmalı kim geliyor kim gidiyorun hesabını yapın. Her moba atlamadan evvel ayak ucunuza Freezing Trap atın. Bu size arkadan dalan Rogue ve Warrior ve benzeri melee classlara dezavantaj sağlar. Onun dışında MC BWL yapacağınız zamana kadar Survival talent gidin. 30 Survival 21 Marksman. Büyük guildlerin bazıları Hunterların Survival gitmesini istemiyor çünkü Marksmandaki 31. talent olan aurayı istiyorlar genelde. 31 Marksman 20 survival gidebilirsiniz sonraki dönemler yani.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

Aimed hunterin vazgecilmezidir. Moba karsi savasirken koy trapi sal peti üstüne at aimedi, gerekirse ardina feign death ardina yine aimed (cd cokdan dolmus olur). Sonra mob agro alip resis etmezse trapdeyken yine at bir aimed.
Pvp de (duell degil) sthealt(ne)+pet+aimed = Arathi basende huntera bu durumda yakalanan hic kimse teke tekde hunterdan kurtulamaz ;)
Hunter sadece aimedden olusmuyor, yaninda peti trapleri sunu bunu var.[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Ve farm yapacaksanız unutmayın mobu ne kadar kısa sürede kestiğiniz değil kaç mobu durmadan kestiğiniz önemlidir yani ben çoğu farm zamanında sadece serpent sting ile kesiyorum mobu yani peti yollayıp ilk growlu bekliyorum ve sonra serpent stinge basıp forumu okuyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Birde unutmadan, mana fazla harcamayın. Gerek yok çünkü. 1 aimed attıysan eğer mob sana dönmüyorsa hala petteyse, o zaman conc atma, arcane atma hiçbi spell atma.

1 moba aimed atıp arkasından multı shot çekip arkasından arcane atıp arkasından serpent atarsan zaten hem manan bitmiş olacak hem de mob sana dönmüş olacak. Gereksiz yere vakit kaybetmiş oluyorsun. Tamam belki mobu daha hızlı kesersin ama mana regen yapman için oturup su içiyorsun zaman kaybı yani.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

glown la tunt yiyen mob ne yerse yesin petin üstünden sana yönelmiyo çok nadir geliyo tunt imune bişeyse o ayrı tabe ama aimed anladığım kadarıyla lvl arttıkca nokta atışı için lazım 1 kerede adamın yarı enerjisini yer 2000 DMG. ama düşük lvlda ve farmda 3 sn beklemek çok gereksiz bence.[signature][hline].
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giber, 22 Kasım 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
Hunter için olmaz ise olmazlardan birisi Scatter Shotdur. Ayrıca Nefr ve Viktor arkadaşlar. Henüz Hunter'da yenisiniz konuşmalarınızdan anlaşılıyor :)

Evet ama sonradan önerdiklerini yapmak için de yeniyim ehe, daha ilk trapimi yeni alabildim, lvl 16 diyorum =]

FD zaten hayal daha, eldeki imkanlar dahilinde uygulama haliyle. =P

Yine de trapi kullandım 16. lvl da alır almaz, lvl 17 ye kadar da keyifle kullandım, sonra lvl 17 olunca yattım ama, akşam daha detaylı deneyeceğim =]
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr için öncelikle "aimed chat" öneriyorum ben bi hunter için olmasada noob için öneri diye düşünebiliriz =P topic in konusunu azcık dağıtırmış gibi oluyorum ama olmazsa olmaz bence hehe

Adam asla yazılanları okumuyo buna bi çare bulun arkadaşlar =P[signature][hline]I'm not a man of too many faces...
The mask I wear is one...

Sosyal ağlarda paylaş

disengage alınca daha bır rahatlıycan multı shot ıse derman olucak ıkı mob geldıgınde hem petı hemde kendını koruyabılırsın rahat rahat
trap kullanmıyorum fazla zaten adım cannon fodder a cıktı guıldde cok delı dalıyorum onlem alamdan tuttu tuttu,tutmadı release spirit

nefr medn pet aldıysan ıkı mob uda rahat ıdare edersin o level cıvarında alternatıfı cok varda o leveldayken ya pete ıkısınede growl caktırıcan 2 aggro da petteyken petın asıl saldırdıgına abanıcan dıegrı vursun pete salak salak(ben o leveldayken scorpıd almıstım AR sı saglam dıye sonra feign death alınca gonderdım scorpıd ı)
yada ustundekı zırh ıyıyse ve agılıty abandıysan ıkıncı mobu kendıne cek vursun sana salak salak petın daldıgını hızlıca oldur sonra pet sana vurana dalınca aggroyu ustune alır dırek hıc damage vermedın dıye rahat olur baya

ben halen bu yontemı kullanıyorum ılk bırakıyorum pet tanklıyo petın saglık yuzde 50 nın asagıalrına ındıgınde multıshot ıle add elrı ustume cekıyorum benım hp azalana kadar sallamıyorum yuzde 25 ın altına ındıgınde feign death direk tabı tutmassa real deat oluyor ama ee hunter olmak kolay dııl :P[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...

Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Disengage bir derece ama şu an asıl hevesle beklediğim FD ve multi shotlar. Talentları da zaten marksmanship ve survivala yatıracağım, beastmastery kasarsam sonrasında paso yatacakmışım gibi geldi çünkü ehe

@black: zor kardeşim kontroller, sağ klikle seyret, arada bandaj yap potion iç diye oynanmıyor ki oyun hem kafamdaki 2 mobu alayım, hem daha fazla aggro çekmeyeyim, hem petime göz kulak olayım hem de sana laf yetiştireyim aynı anda. =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...