Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zihin Okuyucu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok ilginç ve güzel bir zhin okuyucu. Ben şaşırdım açıkçası. Hilesini çözebilen varsa buradan bildirirse çok iyi olur.

İncelemek içinTıkla[signature][hline]Gerçek Taraftarın Sitesi Sakaryaspor / Tatangalar >>
O Bir SakaryaLı >>
Mesaj tarihi:
Evet aklından tuttupun sayı her zaman 9 un katı cıkıyorda 9 un katı bı kac tane sayı var nası her defasında bılebılıyor cozemedım dogrusu :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Mesaj tarihi:
Ya böyle çıkan sonuç nası oluo bilmiorum ama hep 9 un katı filan oluyo...

Yani 19 desek 19-1-9=9
45 desek 45-4-5=36
93 desek 93-9-3=81
25 desek 25-2-5=18

filan...

Orda dikkatinizi çekmemiş belliki... 9 un bütün katlarının karşısında aynı işaret var yani sol alltan başlıyo, sağ üstte bir L şekli çizer gibi devam ediyo 9 un karşısıda 18 in karşısıda filan hepsi şuanda x... bi önceki denememde i di onlar...

Ve kare içinde çıkardığı sonuçta hep o 9 un katının karşısındaki sembol oluo...

Sembolleri sürekli random olarak değiştiriyo ama cevap herzaman 9 ve katlarının karşısındaki sembol oluyo...

Basit bi matematik oyunu:D(Ama ne diyim güzel yapmışlar yani)[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
padi imzandaki tıktık çok saçma kaldırmanı öenririm[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

Murk, 13 Ekim 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
Heh CPU için davlumbaz yapmış adam
Mesaj tarihi:
Matematiksel açıklaması:

ab, iki basamaklı bi doğal sayı olsun;
ab sayısını basamaklarına ayırdığımızda; ab=10a+b oluyo.
Sayfa bizden, aklımızdaki iki basamaklı sayıdan, rakamlarını çıkarmamızı istiyo; yani ab - (a+b)'yi. ab'yi deminki gibi yazıyoruz. Bölece işlem şu hale geliyo:
10a+b-a-b=9a
O halde neymiş, çıkan cevap hep 9'un katı olcakmış; ve hatta fark, tuttuumuz sayının onlar basamağındaki rakam ile 9'un çarpımı olcakmış. Yaa...[signature][hline]Ahaha
Miburo!
Whadda?!? O_o
Mesaj tarihi:
Muhauhaa her seferinde aynı simge var.Bu arada sayı tutumuyorum direkt butona basıyorum yinede harf veriyo bu makine.Hani zihnimi okuyodu.Oki okuyabiliyo bunuda okusun.

*!Zihninden çok kötü şeyler geçirir*[signature][hline]Palantis Moderatör

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
  • Yeni Oluştur...