Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GUITAR PRO 5 ÇIKTI.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
senko, 22 Kasım 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
emulden direk aratıp 340lığı çekiyorsan (guitar pro 5.2.rar) o da fake galiba...

ya fake durumu söz konusu deilde. 2sinide indirdim hem 199 hemde 341mb olanları ikisinde hasarlı dosya winrar açamıyor ikisinide...

boşu boşuna kastık be okadar...
Mesaj tarihi:
İlk topice girdim dedim nolmuş ki bildiğin gitar pro yeni bi versiyon çıkarmış. Ama ilerleyen mesajlarda RSE yi okuyunca anladım süper bi yenilikmiş meğer , baştan sölesenize şunu :) RSE gerçekten süper olmuş ya
Mesaj tarihi:
340 mb oeh[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Beyler tutorialini alabilir miyim bu hoş programın?? :P Şimdi açlık edip kotama kıyıp indirdim de.Kullanmayı öğrenmek istiyorum.Bir de acaba hazır akorlar var mıdır.(ben yazmakla uğraşmıyım yazılı dosya gelsin direk çalsın o ben de söyliyim ya da eşlik ediyim gitarımla...)

Lütfen dünyanın en kazma insanına anlatır gibi anlatın.
Mesaj tarihi:
ah bi elime ulaşsa..
şeytan diyo kıy paraya[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
acaba bu versiyon, gp3 ve gp4 uzantılı dosyalarla uyumlu mu; eğer dandik rse sistemi yüzünden uyumluluk olayı iyi çalışmıyorsa koskoca mysongbook arşivine yazık etmişler demektir...[signature][hline]...Nevermore...
Mesaj tarihi:
yemez guitar pro..
mysongbook yoksa guitar proda olmaz zaten..[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
said:
Slider, 27 Kasım 2005 11:27 tarihinde demiş ki:
Sonunda denemelerim sonuç verdi =)

eD2K da 166mb lık olan sağlam gitar pro 5 dir.
omg! link verebilirmisin pm den atsan da oluyr :)[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Mesaj tarihi:
ed2k://|file|Guitar.Pro.5.+.Key.By.Scrat.RELEASE.!!!.rar|174838269|C473152D38910C16670D4D84C03FBD08|/

bi tane bunu buldum çekiorum şu anda 166 mb.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Mesaj tarihi:
slider lutfen bi yere upload et
nolur :([signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
said:
Slider, 28 Kasım 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
canım kardeşim 256k ile nasıl upload ediim? 6kbs!

sen hesapla artık 166mb kaç saatte upload edilir.

abi cd e cek int cafede upload et
bizde snn için dua edelim
=)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:

Its Stiflers Time, Baby!

• Yeni Oluştur...