unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 su habere dikkat cekmek istiyorum : http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~1@nvid~300254,00.asp "koyluler" sikayet etmis. kedilerden "rahatsiz" olmuslar. 30 bin euro ile alinan issiz arazide nasil rahatsiz olmuslarsa. herhalde orman alanini isgal edip imar affindan yararlanip satacaklardi, kadin alinca hesaplari bozuldu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 büyük ihtimalle yazık kadını sınırdışı edeceklermiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 kendi evinin yaninda ahirda esek, inek beslerken bikac kilometre otedeki kediden rahatsiz olan `koyluye` her sey mustehak. baslarina ne bela gelirse yazik olmus demem, netekim buradan iletiyorum ; allah belalarini versin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ciddi ciddi gonulden lanet ediyorum heriflere. lanet, bela diye bir mekanizma varsa calissin, ve bu heriflerin burnu boktan kurtulmasin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sakin ol unity300..[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 sımdı sunuda dusunmek gerek, bır ınsan neden kedıden rahatsız olur? acaba bu kadın bıraz haddını astıysa 100 lerce kedıye ev sahıplıgı yaptıysa ve bu kedılerde etrafta dolasıyor, koylulerın evlerının bahcelrıne fılan gırıyorsa ozaman ıste sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 anladıgım kadarıyla evinde mi bahçesindemi ne besliyomuş zannetmiyorum sorun çıkarcağını sokaklarda dolaşmalarınan daha iyidir bence[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kediler genisce bir alanda tel orguler arkasinda besleniyor. kimsenin evine giremez.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar