Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baş ağrısı...

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

Başını aşağı eğince kafan su balonu imişte alnından sızıntı yapacak gibi oluyosa büyük ihtimal sinüzittir...[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hmm burnumda bademcik falan varmış diyorlardı zaten ailem müzik iyi geldi gibi vermidon bulamadım :(
Aspirin hmm ben epeyi alıyorum aspirin bende astımda var astım kötü :([hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle baş ağrılarının nedenini öğrenirsen çözümünü araqman daha kolay olur. Eğer iyi bir ağrı kesici arıyorsan Aprol ve muadili ilaçlar (Apranax, Napradol vs.) grubunun fort türlerini alabilirsin. Sonuçta piyasadaki en iyi ağrı kesicilerdir. Eğer sigara içiyorsan ilacı aldıktan sonra yaklaşık bir saat kadar sigara içmemeli ve mümkün olduğunca temiz havada durmalısın. Ama eğer sinüzitin olduğundan şüpheleniyorsan kesinlikle başını sıcak tut. En yakın zmanda da bir doktora gidip baş ağrılarının nedenini öğren. Sinüzit değil migren de olabilir ve geçmesini istiyorsan yapman gerekenler çok farklı şeyler olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Kafein almak da iyi gelebilir bazen baş ağrılarına. Fakat kafein almak için illa Türk kahvesi içmen illa şekersiz içmen gerekmez. Bol şekerli nescafe de içtiğinde kafein almış olursun. Hatta şekerli içtiğinde kana karışma hızı da artar. Fakat sana tavsiye ilacı kahve ile beraber alma. Aralarında yarım saat zaman farkı olursa iyi olur.
Bu arada yukarıda söylendiği gibi sakın Apranak Fort' tan 2 tane birden alayim da deme.
Sosyal ağlarda paylaş

sinüzit ağrısı bir iki kere çektim, ama birinde tam matematik sınavı öncesiydi, cehennem azabı yaşamıştım...
onun dışında fazla da takma, ağrı kesiciler genelde iyi şeyler değil, biraz ağrı iyidir hem, güçlendirir...[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur."
V. İ. Lenin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...