Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Shard Açamak İçin Makina Özelliği

WhiteVessel

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkdaşlar ben bi uo shard açmak istiyorum.Bende söle bi makina var kaldırır mı kaldırmaz mı onu bilmiyorum eğer bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Şimdiden herşey için saolun...Kaldırırsa kaç kişi kaldırır lagsız bi şekilde..

PIV 3.0 GHZ CPU
2048Mb DDR
80GB HDD
Windows 2003 Std. Edit
100 GB Trafik
1mbps bağlantı.
4 adet statik ip avr bide
[Bu mesaj WhiteVessel tarafından 21 Kasım 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj WhiteVessel tarafından 21 Kasım 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İşini rahatlıkla görür yanlız, sunucuda kaç kişi oynayacak ve web sitesi bu sunucu üzerindemi olacak ? bu etkenler durumu değiştiri..[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü..
            «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-»
Sosyal ağlarda paylaş

ben yurt disindan makine aldim. tavsiyem yurt icinde host satanlardan almaman, direk yurt disindaki vatandaslarla iletisime gecip onlardan alman tercih edilir makineyi. neden dersen bizim burdaki uyaniklar, disaridan makineyi aliyorlar, 150$'dan gazliyorlar ;)[signature][hline][email protected]][email protected]
Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar web sitesi başka bi kasada olucak oyun sunucusunda sadece oyun serverı olucak o serverdan ne upload nede download olacak benim amacım 300 kişiyi kaldırması gerisi önemli değil.Lagsız bi şekilde adam akıllı playerlar oyun oynasın ben onu istiyorum başka bişi değil.Daha değişik projelerim de var ama başlangıç uo da olucak.Ayrıca yurt dışı demiş sanırım albert ingilizcem olmuş olsaydı inan alırdım ama bi sorunla karşılaştığım zaman vakit kaybetmemem lazım eğer 2 gün 3 gün kapalı kalıcaksa hiç açmam daha iyi neyse saolun tavsiyeleriniz için.Bu arada 150 gb trafiğe çıkarabilirim kasayı tekrar görüşlerinizi sölerseniz sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar makina özellikleri şu anda bu şekilde...Ve makina türkiyede barındırılıyor...

Pentium 4 3,00 Ghz
2048 DDR
80 Gb Harddisk
200 Gb Trafik
4 Adet Statik ip
Windows Server 2003 Standart.
Firewall ( AntiVirüs, AntiSpam, AntiDDos, IDS/IPS )

Sanırım 300 ü kaldıracak lagsız bi şekilde...Vede bu sunucuda site barındırılmayacak sadece sphere olucak.Arkadaşlar birde işlemci 2,6 olsa ne olur çok bişi farkeder mi ?

[Bu mesaj WhiteVessel tarafından 22 Kasım 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 x Xeon işlemci için "Quad Xeon" bir board lazımda o yüzden sormuştum bizde uygun Quad işlemci board arıyoruz o yüzden sormuştum. Konu başlığı üzerine olmayan bu mesajlardan dolayı özür diliyorum.[signature][hline]Smyrna Bilişim Sistemleri ve İletişim Teknolojileri
Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri

www.smyrna.com.tr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...