WhiteVessel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Merhaba arkdaşlar ben bi uo shard açmak istiyorum.Bende söle bi makina var kaldırır mı kaldırmaz mı onu bilmiyorum eğer bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Şimdiden herşey için saolun...Kaldırırsa kaç kişi kaldırır lagsız bi şekilde.. PIV 3.0 GHZ CPU 2048Mb DDR 80GB HDD Windows 2003 Std. Edit 100 GB Trafik 1mbps bağlantı. 4 adet statik ip avr bide [Bu mesaj WhiteVessel tarafından 21 Kasım 2005 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj WhiteVessel tarafından 21 Kasım 2005 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 İşini rahatlıkla görür yanlız, sunucuda kaç kişi oynayacak ve web sitesi bu sunucu üzerindemi olacak ? bu etkenler durumu değiştiri..[signature][hline]Kafadar olmak dostluğun yalan adı, talan yüzü.. «³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bağlantı en az 2mb olsa iyi olur.Rahat edersin.[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Moderator olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 pentium serisi degilde xeon oneriyorum..[signature][hline]Zergling Lord of the StarCraft Majesteleri ve eksalansları Zergling paticigin şahı !!! internetin kralı... [Bu mesaj Zergling tarafından 21 Kasım 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 100gb trafik yetmeyebilir büyük bir sunucu için[signature][hline]CSTurk.net | Türkiye'de Counter-Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ben yurt disindan makine aldim. tavsiyem yurt icinde host satanlardan almaman, direk yurt disindaki vatandaslarla iletisime gecip onlardan alman tercih edilir makineyi. neden dersen bizim burdaki uyaniklar, disaridan makineyi aliyorlar, 150$'dan gazliyorlar ;)[signature][hline][email protected]][email protected] Vikont De'valmont, trustworthy animal tamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteVessel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Arkadaşlar web sitesi başka bi kasada olucak oyun sunucusunda sadece oyun serverı olucak o serverdan ne upload nede download olacak benim amacım 300 kişiyi kaldırması gerisi önemli değil.Lagsız bi şekilde adam akıllı playerlar oyun oynasın ben onu istiyorum başka bişi değil.Daha değişik projelerim de var ama başlangıç uo da olucak.Ayrıca yurt dışı demiş sanırım albert ingilizcem olmuş olsaydı inan alırdım ama bi sorunla karşılaştığım zaman vakit kaybetmemem lazım eğer 2 gün 3 gün kapalı kalıcaksa hiç açmam daha iyi neyse saolun tavsiyeleriniz için.Bu arada 150 gb trafiğe çıkarabilirim kasayı tekrar görüşlerinizi sölerseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 300 kişi kaldırmaz, 150kişi 75GB BW.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChenZhen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Baglantı Tr de ise 200 kiside kaldırır ama degilse 50 bile kaldırmaz[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteVessel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Arkadaşlar makina özellikleri şu anda bu şekilde...Ve makina türkiyede barındırılıyor... Pentium 4 3,00 Ghz 2048 DDR 80 Gb Harddisk 200 Gb Trafik 4 Adet Statik ip Windows Server 2003 Standart. Firewall ( AntiVirüs, AntiSpam, AntiDDos, IDS/IPS ) Sanırım 300 ü kaldıracak lagsız bi şekilde...Vede bu sunucuda site barındırılmayacak sadece sphere olucak.Arkadaşlar birde işlemci 2,6 olsa ne olur çok bişi farkeder mi ? [Bu mesaj WhiteVessel tarafından 22 Kasım 2005 11:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChenZhen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Para bol galiba sizde :) bu dedigin ozellikte makina en az 500 ytl den asagi degildir sanırım[signature][hline]SlayerTr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 hem tr de :)[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Moderator olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteVessel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Yokh hayır 500 ytl kadar değil yarısı kadar bişi :D..Ayrıca coder arkdaşta askerde daha bitmedi askerliği hafta sonları yardım edecek bakalım inş olursa gerçi herşey ona bağlı.Belki tanırsınız. -Joker- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yaw allah askina 2mbit diorlar kafayi siyircam 200 kisi 765 kbps yiyior herkez birsey duymus onu soluyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende eski bir server var sizce bu konuda ise yararmi ? HP Net Server LH4r 4x Intel Pentium III Xeon 500 MHz (2048 MB Cache) 16x 256 MB SD-DIMM Ram (Toplam 4GB) 2x 18 GB Ultra 2 SCSI (Raid ile birbirlerine bagli) baska bisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 olur[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChenZhen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yavas:)[signature][hline]Ultima Burda oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Debian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 lordgnr: board nedir makinedeki? İlgimi çekti o yüzden soruyorum.[signature][hline]Smyrna Bilişim Sistemleri ve İletişim Teknolojileri Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri www.smyrna.com.tr [Bu mesaj thelegbra tarafından 24 Kasım 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PainLover Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 cehaletimi bağışlayın ama türkiye tabanlı almasının ne gibi bir avantajı olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eski meski sağlam 2048 cache biraz şaçma ama[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 başlıktaki reklam içerikli mesajlar, ve onlara yazılmış cevaplar temizlendi.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. [Bu mesaj thelegbra tarafından 24 Kasım 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Debian, 23 Kasım 2005 23:13 tarihinde demiş ki: lordgnr: board nedir makinedeki? İlgimi çekti o yüzden soruyorum. HP Net Server LH4r'in kendi mainaboard'i var. Yani markasi HP modeli bilmiyorum ama. Islemci ve ramlar icin ayri bir bord var. O board'u da mainboard a yerlestiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Debian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 4 x Xeon işlemci için "Quad Xeon" bir board lazımda o yüzden sormuştum bizde uygun Quad işlemci board arıyoruz o yüzden sormuştum. Konu başlığı üzerine olmayan bu mesajlardan dolayı özür diliyorum.[signature][hline]Smyrna Bilişim Sistemleri ve İletişim Teknolojileri Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri www.smyrna.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 konuyla alakasi yok ne amacli lazm 4 xeon islemcisi =) belki yardimci olabilirim[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar