Alis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yer: Barcelo Eresin Topkapı Otel-Cricket Tarih: 16 Aralık 2005-Cuma Kişi Sayısı: 500-800 kişi Bilet Fiyatı:20 YTL Biletix:25 YTL Universiteler arasinda duzenlenen bu parti katilan universiteler ; Isik Universitesi Sabanci Universitesi Istanbul Teknik Universitesi Bahcesehir Universitesi Bilgi Universitesi Koc Universitesi etc; Parti hakkinda bilgi ; 20:00'da baslayacak olan parti sabah saatler 04:00'e kadar surecek.Partide 8-9 arasi kokteyil havasi ve daha sonrasi Istanbulun gecelerini aratmayan bir geceye hazirlik gosterisi olan latin dansci bayan ekip sizlere performanslarini gosterecek ve ardindan Sanatcilardan "Asli" sahne perfomansiyla 1 saat sizinle unutulmaz dakikalari paylasacak.Ardindan her Istanbul gecelerinde oldugu gibi Power Fm Huzurlarinda arada canli yayinlarla Istanbula Sizlere Proffesionel DJ'lerle geceye farkli bir renk katacak sekilde sizlere kapilarini acior. Partide 8-11 e kadar sinirsiz Sarap ve kuru gida dagitilcak "tabi isteyenler istedigini icebilir ". Reklamlarda Universitelerde Afislerde flayer'larda verilen hizmetlerden yararlanmak icin telefon numaralari Biletix olsun vs ulasabilceksiniz. Persembe Gunu Biletix anlasmali yerlerden biletler satisa cikacaktir. "Aklinizda kalan sorular varsa soleyin arkadaslar" Yetkili arkadaslara iletelim bizde
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bana uzak kalıyor :S[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 üniversiteye gitmeyen giriyo mu buna :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 11den sonra ne içicek millet?[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 parayı veren içkiyi içer moduna geçio ondan sonra.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Alis, 26 Kasım 2005 05:04 tarihinde demiş ki: Partide 8-11 e kadar sinirsiz Sarap ve kuru gida dagitilcak "tabi isteyenler istedigini icebilir ". kıllandım lan partiden. kuruyemiş değil kuru gıda.dikkat edin derim...[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet!
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Kuru gıda skandalı xD[signature][hline]Order Within Chaos....
Razu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Biskuvi,çubuk kraker fln olabilir kuru gıda bide kuru pasta c:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste [Bu mesaj Razu tarafından 26 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kuru kuruya gitmez onlar..[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Alis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Yaw tam kro gibi yazmak istemedim herkezin anlayacagi dilde yazmak istedim. 11'den sonra yerli yabanci ickiler mevcut ucretli ole reina gibide yuksek deil universiteleliere yonelik . Universite disindan insanlar tabiki gelebilir bunu zaten biletix koyamalarin amaci herkeze en kolay sekilde alabilmeleri icin . Kuruyemis var vs. Arkadaslar simdiden soleyim ; Cok siki guvenlik onlemleri olacak ; Uyusturucu olsun hap olsun bu gibi seylere taviz verilmeyecektir.mademki duzgun birseyler yapiorlar bizde duzgun adabimizda takilmaliyiz..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 x ray varmış girişte hapı içerim öyle girerim demeyin :P[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 hmm samsunlara gizlenmiş otları napacaklar?[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar!
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kıprıstada var buna benzer parti ama gönül isttekine gitmek ister:([signature][hline]Order Within Chaos....
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: BabacumMostors, 26 Kasım 2005 23:32 tarihinde demiş ki: hmm samsunlara gizlenmiş otları napacaklar? kapıda Max varmış. aman diyim. [spo1=Max][/spo][signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet!The Paticik Cup =o= II
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 KA DOKUZ o max değil[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kuru gıda derken kuru fasulya nohut bulgur falan mı[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Alis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 anladiniz ne demek istedigimi herhalde =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 anladık kuru gıda dagıtıyolarmıs[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
fede Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kopmaz kopmaz bişey olmaz mrk etme.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok güzel parti olucak , bende orda olucam çok iyi dj ler var[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System
Dela Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 cok iyi djler kim?[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im
khalad Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Güzel bir parti olabilir hem ışıkta hemde itü de kişilerim var onlrı ayartırsam nie olmasınki :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Alis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2005 guzel olmayacak kusel olacak hihi[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Öne çıkan mesajlar