Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul 16.Aralik Kopacak (glba)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yer: Barcelo Eresin Topkapı Otel-Cricket
Tarih: 16 Aralık 2005-Cuma
Kişi Sayısı: 500-800 kişi
Bilet Fiyatı:20 YTL Biletix:25 YTL

Universiteler arasinda duzenlenen bu parti katilan universiteler ;

Isik Universitesi
Sabanci Universitesi
Istanbul Teknik Universitesi
Bahcesehir Universitesi
Bilgi Universitesi
Koc Universitesi

etc;

Parti hakkinda bilgi ;

20:00'da baslayacak olan parti sabah saatler 04:00'e kadar surecek.Partide 8-9 arasi kokteyil havasi ve daha sonrasi Istanbulun gecelerini aratmayan bir geceye hazirlik gosterisi olan latin dansci bayan ekip sizlere performanslarini gosterecek ve ardindan Sanatcilardan "Asli" sahne perfomansiyla 1 saat sizinle unutulmaz dakikalari paylasacak.Ardindan her Istanbul gecelerinde oldugu gibi Power Fm Huzurlarinda arada canli yayinlarla Istanbula Sizlere Proffesionel DJ'lerle geceye farkli bir renk katacak sekilde sizlere kapilarini acior.

Partide 8-11 e kadar sinirsiz Sarap ve kuru gida dagitilcak "tabi isteyenler istedigini icebilir ".

Reklamlarda Universitelerde Afislerde flayer'larda verilen hizmetlerden yararlanmak icin telefon numaralari Biletix olsun vs ulasabilceksiniz.

Persembe Gunu Biletix anlasmali yerlerden biletler satisa cikacaktir.

"Aklinizda kalan sorular varsa soleyin arkadaslar"
Yetkili arkadaslara iletelim bizde
Mesaj tarihi:
üniversiteye gitmeyen giriyo mu buna :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Mesaj tarihi:
said:
Alis, 26 Kasım 2005 05:04 tarihinde demiş ki:
Partide 8-11 e kadar sinirsiz Sarap ve kuru gida dagitilcak "tabi isteyenler istedigini icebilir ".

kıllandım lan partiden. kuruyemiş değil kuru gıda.dikkat edin derim...[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
Biskuvi,çubuk kraker fln olabilir kuru gıda bide kuru pasta c:[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

[Bu mesaj Razu tarafından 26 Kasım 2005 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yaw tam kro gibi yazmak istemedim herkezin anlayacagi dilde yazmak istedim.

11'den sonra yerli yabanci ickiler mevcut ucretli ole reina gibide yuksek deil universiteleliere yonelik .

Universite disindan insanlar tabiki gelebilir bunu zaten biletix koyamalarin amaci herkeze en kolay sekilde alabilmeleri icin .

Kuruyemis var vs.

Arkadaslar simdiden soleyim ;

Cok siki guvenlik onlemleri olacak ; Uyusturucu olsun hap olsun bu gibi seylere taviz verilmeyecektir.mademki duzgun birseyler yapiorlar bizde duzgun adabimizda takilmaliyiz..[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Mesaj tarihi:
kopmaz kopmaz bişey olmaz mrk etme.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
Güzel bir parti olabilir hem ışıkta hemde itü de kişilerim var onlrı ayartırsam nie olmasınki :)[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
  • Yeni Oluştur...