Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Richard Burns Hayatını kaybetti.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alıntı:

Dünya Ralli Şampiyonası'nı kazanan tek İngiliz olarak ünlenen Burns, 34 yaşında, beyin tümörüne yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Rallide, 2001 yılında Dünya Şampiyonu olan ve son yarışına 2003 yılında katılan Burns'ün hastalığı, 2003 yılındaki Galler Rallisinden sonra teşhis edilmişti. 2004 yılında kemoterapi ve radyoterapi gören Burns, son olarak 7 ay süren bir tedavi sürecine girdi ancak hastalığını yenemedi.

Burns'ün resmi internet sitesinde, ünlü sporcunun başından beri durumun ciddiyetinin farkında olduğu, ancak cesur ve mizah yönü güçlü kişiliği sayesinde hastalığıyla savaştığı belirtildi.

http://www.ntvmsnbc.com/news/351381.asp

Motor sporlarına tutkun biri olarak tüm motor sporları hayranlarına geçmiş olsun demek isterim.

[Bu mesaj Matis tarafından 27 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin. bu adamın bi de oyunu vardı. sağlam bi torrent bulamadım indiremedim gitti..[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Mesaj tarihi:
hadi yaçok gençti takip ediyordum.Hasta olduğunu biliyordum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum :( Yazık vallahi tam bir yetenekti[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
Mesaj tarihi:
En ummadığım insanlar ölüyor sürekli. Ne demişler, kiracıyız bu dünyada.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
fanatik bir richard burns hayranı olarak bu haberi bu kadar geç öğrendiğime nefret ediyorum kendimden
kendisi gerçektne çok iyi bir rally pilotu idi
allah rahmet eğlesin
maalesef yapacak birşey yok[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin rally dünyasının genç yaşta kaybettiği bir yıldız gerçekten üzücü[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
  • Yeni Oluştur...