Matis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Alıntı: Dünya Ralli Şampiyonası'nı kazanan tek İngiliz olarak ünlenen Burns, 34 yaşında, beyin tümörüne yenik düşerek yaşamını yitirdi. Rallide, 2001 yılında Dünya Şampiyonu olan ve son yarışına 2003 yılında katılan Burns'ün hastalığı, 2003 yılındaki Galler Rallisinden sonra teşhis edilmişti. 2004 yılında kemoterapi ve radyoterapi gören Burns, son olarak 7 ay süren bir tedavi sürecine girdi ancak hastalığını yenemedi. Burns'ün resmi internet sitesinde, ünlü sporcunun başından beri durumun ciddiyetinin farkında olduğu, ancak cesur ve mizah yönü güçlü kişiliği sayesinde hastalığıyla savaştığı belirtildi. http://www.ntvmsnbc.com/news/351381.asp Motor sporlarına tutkun biri olarak tüm motor sporları hayranlarına geçmiş olsun demek isterim. [Bu mesaj Matis tarafından 27 Kasım 2005 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 çok gençmiş yazık ya[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you
zarek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 allah rahmet eylesin. bu adamın bi de oyunu vardı. sağlam bi torrent bulamadım indiremedim gitti..[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 bende çok üzüldüm :( burda vardı topic; http://forum.paticik.com/view.php?id=160660[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 hadi yaçok gençti takip ediyordum.Hasta olduğunu biliyordum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum :( Yazık vallahi tam bir yetenekti[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 WRC'de en sevdiğim adamlardandı, Allah rağmet eylesin. Oyununu isteyene bedava olarak verebilirim onun anısına.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Richard abimizin oyunundan isteyenler yarına kadar özel mesaj atsınlar bana adreslerini, 2 cd gönderecem her isteyene. 10 kere kargocuya gitmeyle ugrastırmayın beni.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Yazık olmuş...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 :([signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Bitti peugeot..Üzüldüm, takip ederdim.[signature][hline]Why can't you see that I try; Every tear I shed, is for you? ----------------------------------- PATİCİK FM
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 En ummadığım insanlar ölüyor sürekli. Ne demişler, kiracıyız bu dünyada.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki: seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 fanatik bir richard burns hayranı olarak bu haberi bu kadar geç öğrendiğime nefret ediyorum kendimden kendisi gerçektne çok iyi bir rally pilotu idi allah rahmet eğlesin maalesef yapacak birşey yok[signature][hline]yok edicinin kaderinde yok olmakda varmış
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Allah rahmet eylesin rally dünyasının genç yaşta kaybettiği bir yıldız gerçekten üzücü[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Tüm Rally hayranlarının başı sağolsun. [spo1=1][/spo] [spo3=2][/spo] [spo2=3][/spo]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2005 yazık..[signature][hline]Order Within Chaos....
Öne çıkan mesajlar