Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Paticik Cup =o= 1(ManagerZone)

Mumu

Öne çıkan mesajlar

128 gol mü olur be 13 haftada ?

ya bu takımları nasıl yapıyorusnuz böyle.
Shooting i fazla olan oyuncu aldım şimdi 19 yaşında 10000 euroya güzel oldu 7-8 mi ne shooting ;=)

Transfer işine giriştim şu sıralar stadıda büyüttüm ligde güzel gidiyorum hermaçı kazanıyorum ama lider hermaçta fark atıyor büyük ihtimal banada koyar.

ya bazı oyunculara teklif yapıyorum sonra açık arttırmada başkası öne geçiyor ama tekrar teklif yapmak istiyorum
oyuncuya tıklıyorum sayfa boş gösteriyor oyuncuyu bulamıyorum :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

işte bunu yapmicaktın :P
ben bilerek değişik taktikle cıktım hocam senin maça.
baktım lions'u yenmişsin bi gün önce lions taktiğini yaptım benide yenebilecek mi? bakalım diye.
kupada bi amacımda kalmadıgı için hem beni yen hemde sonuncu olma istedim.

ha aynı kupanın ilk maçına bakarsak itiraz etsende averajla eliyorum seni =P
[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...

Sosyal ağlarda paylaş

Ben butun hafta hazirlik maci oynattim takima ama hala 1 top var form da.Bu olabilecek bir durummu yoksa sorun mu var ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
Sosyal ağlarda paylaş

@blackchaos:

teklif vereceğin oyuncuya teklif vermeden önce idsini kopyala.. sonra oyuncu araya shift tusuna basılı tutarak tıkla yeni pencerede acılsın.oraya en altta id/oyuncu ismi kısmına idyi yapıştırt. arat. oyuncuyu bulunca bidding e oradan katıl yani teklifini yap.. paso refreshle.. yeniden dene der byük ihtimalle refreshe basınca sen evet i tıklayıp refreshle.. bitene kadar bu pencereden yürüt bu işlemi.. yoksa teklifleriniz bölümünden giderler oyuncular başkası tarafından teklif alırlarsa.. sanırım açıklayıcı olabildim..[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

Bu o tutorial i okumus halim :)

Butun hafta oynattim hazirlik maci ve hemen hergunde kontrol ettim form durumlarini , hic 1 toptan fazla olmadi ve surekli I need to play diyorlar.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change...

I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk
Sosyal ağlarda paylaş

maşları deplasmanlı teklif edin.. sonuçta her hazırlık maçı nereden baksanız 10bin euro getiriyor.. yani ayıp.. artı zaten bi günde 2 hz. maçını kendi sahanızda yaparsanız ikinci maçtan para alamiosnuz....[signature][hline] Sex Machine
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...