Jedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 sarsıldım ama devrilmedim =P bahcelievler 3 - 4 Hörü[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Bende sasırdım valla. Fark beklerken boyle bir sonuc :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hadi şimdi üye oluyorum www.managerzone.com 'a takımı geliştiriyorum bi sonraki ligde kapışıyoruz. Hadi bakalım[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 128 gol mü olur be 13 haftada ? ya bu takımları nasıl yapıyorusnuz böyle. Shooting i fazla olan oyuncu aldım şimdi 19 yaşında 10000 euroya güzel oldu 7-8 mi ne shooting ;=) Transfer işine giriştim şu sıralar stadıda büyüttüm ligde güzel gidiyorum hermaçı kazanıyorum ama lider hermaçta fark atıyor büyük ihtimal banada koyar. ya bazı oyunculara teklif yapıyorum sonra açık arttırmada başkası öne geçiyor ama tekrar teklif yapmak istiyorum oyuncuya tıklıyorum sayfa boş gösteriyor oyuncuyu bulamıyorum :/[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Horozlu SPOR [HrZ] acc name : perfidious Seri: div5.113[signature][hline]HOROZLU SPOR GAGA LARIZ ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ezik takimimla bakin kimi yenmisim :D Dostluk Ligi: MZ TURKIYE, GELISTIRME LIGI 2 Vimpir Sk - FC Antalya United 4 - 2[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 işte bunu yapmicaktın :P ben bilerek değişik taktikle cıktım hocam senin maça. baktım lions'u yenmişsin bi gün önce lions taktiğini yaptım benide yenebilecek mi? bakalım diye. kupada bi amacımda kalmadıgı için hem beni yen hemde sonuncu olma istedim. ha aynı kupanın ilk maçına bakarsak itiraz etsende averajla eliyorum seni =P[signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ozaman kusura bakma ama form durumu takimin 2-3 du simdi 8 hepsi :D gerci ben senden iyi oldugumu idda edemem :) takimin hepsi genc oyuncu biliyosun:) not: olm bu arada harbi hipnesin gozunden bisi kacmiyo, nereye ne yazsam goruyorsun:)[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Ben butun hafta hazirlik maci oynattim takima ama hala 1 top var form da.Bu olabilecek bir durummu yoksa sorun mu var ?[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 managerzone tutorial i var buralarda bir yerlerde.. aratirsan bulursun. orada fistan'ın yazdığı form tutoriali var.. onu da okursan bulduktan sonra tadından yenmez olursun ;)[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 @blackchaos: teklif vereceğin oyuncuya teklif vermeden önce idsini kopyala.. sonra oyuncu araya shift tusuna basılı tutarak tıkla yeni pencerede acılsın.oraya en altta id/oyuncu ismi kısmına idyi yapıştırt. arat. oyuncuyu bulunca bidding e oradan katıl yani teklifini yap.. paso refreshle.. yeniden dene der byük ihtimalle refreshe basınca sen evet i tıklayıp refreshle.. bitene kadar bu pencereden yürüt bu işlemi.. yoksa teklifleriniz bölümünden giderler oyuncular başkası tarafından teklif alırlarsa.. sanırım açıklayıcı olabildim..[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Bu o tutorial i okumus halim :) Butun hafta oynattim hazirlik maci ve hemen hergunde kontrol ettim form durumlarini , hic 1 toptan fazla olmadi ve surekli I need to play diyorlar.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Hazırlık maçı tekliflerinizi bekliyorum. 9,10,11 i için. kullanıcı adı : sonrak Takım : Hörü[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sizin takımların formu kac ? benimki su an 7.2[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 eger alt yapıdan oyuncu cagırmadıysanız günde 2 mac yaptırın aynı oyuncularınıza. bu sekilde formunuzu arttırabilirsiniz. yorulurlar diye korkmayın bişey olmaz =)[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Hazırlık maçı isterim, brotherhood of the ball takımım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 teklif yaptım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Soulless, 01 Kasım 2005 02:49 tarihinde demiş ki: 4 kasim cuma gunu bos olan varsa sabah ve aksam icin hazirlik maci teklif edebilirsiniz. Takimin adi Catford City (ismi degistirecek para yok :) ) 11 ine mac teklif ettim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 soulless bende teklif verdim b bide bu lig ne zaman bitiyor ya ? :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 jacabo hoca teklif yapmışsın da, teklif yaptığın zamanlarda maçların varmış :) ehe.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye [Bu mesaj Silphatos tarafından 08 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ya senle 1 saat içinde maçımız var o kadar beim Haspa Arena da :) ama senin sahanda maç yapmıyomusuz sbaktım senin programın dolu zaten ilerde yaparız :) [Bu mesaj jacabo tarafından 08 Kasım 2005 17:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kullanıcı adı fly-spor teklifleri bekliyorum[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 maşları deplasmanlı teklif edin.. sonuçta her hazırlık maçı nereden baksanız 10bin euro getiriyor.. yani ayıp.. artı zaten bi günde 2 hz. maçını kendi sahanızda yaparsanız ikinci maçtan para alamiosnuz....[signature][hline] Sex Machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 domuzcuk 8 - 2 holigan team[signature][hline]| anti-telekom | sessiz kalma, tepkini göster! | tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Abow 10 kişi kaldım 15. dakkada yarın ki sönmez republic maçında genc forvetim cezalı. bi kaza olmaz umarım. Kupa benim! =P[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar