Jedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :(((((88[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 acıdım hadi =) bari yedekle cık ya ne bu abi 10 dan aşşa atmıyosun[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ama ben 3 ay para biriktirdim 600bine bide 630bin euroya 2 oyuncu aldım :(((8 2. kupada yedekle cıkabilirim ama o zamana kadar sizde gelişirsiniz başa baş oynayabiliriz.benim forvetlerim cok iyi. 22 yaşındaki forvetim ilerde milli takıma girecek düzeyde. 2 forvetimin toplam değeri 1.150.000 Euro.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahah iyi tamam bakalım ama yine boyle 10 lu rakamlar gormeyelim jedi =) pek zevkli olmuyo ya ama tabiki gir sen de lige ya en azından takımınla ilgileniyosun. su an pati liginde olup da takımına hiç bakmayan adamlar var.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: nameless13, 28 Ekim 2005 13:16 tarihinde demiş ki: kocaali kim yau tam uyurken almaya çalıştığım bi oyuncuya fazla para verip almış şimdide başka oyuncuyu almaya kasıyo wow oynayamıyorum onun yüzünden :) sende prekazi olmalısın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kocaali - Weed Cultivaters AFC : 0-4 Weed Cultivaters AFC doludizgin.. [signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. [Bu mesaj Mumu tarafından 28 Ekim 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 İşte 10.gün maç sonuçları Kocaali - Weed Cultivaters AFC : 0-4 Holigan Team - Myth Busters FS : 0-3 Karakartallar ULAN! - Brotherhood of the Ball : 2-2 Ahiret United - Hörü : 1-14 bahcelievler - NaRLıDeRe SK : 1-0 FC Sönmez Republic - Altunizade SK : 3-1 Domuzcuk BC - Dragos : 2-3 FC Antalya United - Ladik : 6-0[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. [Bu mesaj Mumu tarafından 28 Ekim 2005 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Cok zor şartlar altında domuzcuk bc yi kendi evlerinde yenmiş bulunuyorum. Takımın tümü dinlenmek istiyo, cok boktan oyuncularla deplasmandan galibiyetle ayrıldık.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 @silvia : evt prekazi united fc benim takımım bu arada öğlen almaya kastığım adam sen 42euro önerdikten sonra kayboldu anlam veremedim :)[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 antalya uniyed kimmiş yahu helal olsun. 5 den aşşağı gol atmıo :) bide en baştan okuyamadım : oyun paralı mı?[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 antalya united 5ten aşşa atmıyoda hörüde 10dan aşşa atmıyo :P[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 lider antalya ama :) fistan'ın takımı antalya united[signature][hline]...rrue... gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ligde liderin 5 puan gerisindeyim ama grubumdada en fazla gol atan takım benim. 4 maçta 25 gol attım. benim takım golcü fakat defansım zayıf. biraz dişli bi rakip cıkarsa karşıma 3-4 tane yiyorum. nitekim ligde ilk maçta 3 gol atmama ragmen 5 gol yedim, 2. maçta 12 tane attım ama 3. maçta yine 3 gol atmama ragmen 3 gol yedim ve liderin 5 puan gerisine düştüm.antalyayada 2 gol atmama ragmen 4 gol yedim. bu yenildiğim ya da berabere kaldıgım tüm maçlarda ise takımım hiçbirinde tam kadro değildi. 570bin euro'luk forvetim Taha 2sinde cezalıydı ki bu hafta 7-2 yendiğim lig maçında yine kırmızı kart gördü. Antalya maçında ise tecrübeli orta saham Cemil ağır sakattı. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ulan averaj takımı olduk be. :D[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadasla sımdı kastık kaydolduk falan arkadasın takım "Ladik" ama paticik liginde de bir arkadasın takımının adı Ladik acep o bıraktı da arkadaşa mı geçti takım falan? aydınlatabilecek varmı.. takımların isimleri değiştirdik gerçi ama..[signature][hline]ego sum qui sum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 11.gün sonuçları ve puan durumu;11.Gün Sonuçları:11.Gün Puan Durumu ve 12.Gün Maç Programı[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İlk 3 e girebilirmiyim acaba ...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Jedi, 30 Ekim 2005 15:33 tarihinde demiş ki: ligde liderin 5 puan gerisindeyim ama grubumdada en fazla gol atan takım benim. 4 maçta 25 gol attım. benim takım golcü fakat defansım zayıf. biraz dişli bi rakip cıkarsa karşıma 3-4 tane yiyorum. nitekim ligde ilk maçta 3 gol atmama ragmen 5 gol yedim, 2. maçta 12 tane attım ama 3. maçta yine 3 gol atmama ragmen 3 gol yedim ve liderin 5 puan gerisine düştüm.antalyayada 2 gol atmama ragmen 4 gol yedim. bu yenildiğim ya da berabere kaldıgım tüm maçlarda ise takımım hiçbirinde tam kadro değildi. 570bin euro'luk forvetim Taha 2sinde cezalıydı ki bu hafta 7-2 yendiğim lig maçında yine kırmızı kart gördü. Antalya maçında ise tecrübeli orta saham Cemil ağır sakattı. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz. Aynı durumdayım .. Ligde 4 maçta 22 gol attım 1 Gol yedim .. 12 puandayım ve Ligde rakipsizim fakat dediğim gibi Senin maçta Defansif oynamayı denedim 12-0 yenilmişim .. Şimdi neden normal oynamadım diyorum[signature][hline]Unigroup - Cem Sönmez Managerzone : FC Sönmez Republic Lig : 1. SNMZ Oyn : 3 Av: 19 P : 9 Paticik Lig'i : 4. SNMZ Oyn : 7 Av : 33 P : 16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 4 kasim cuma gunu bos olan varsa sabah ve aksam icin hazirlik maci teklif edebilirsiniz. Takimin adi Catford City (ismi degistirecek para yok :) )[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 anlamadıgım bir kaç şey daha var mesela hazırlık maclarının ardından hangi oyuncu kac puanlık oynamıs falan gibi değerler elimize geçmiyormu? cm deki gibi? [Bu mesaj rLx tarafından 01 Kasım 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 said: Mumu, 16 Ekim 2005 00:33 tarihinde demiş ki: Evet herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.. Bütün katılımcılara başarılar diliyorum.. Lige katılan arkadaşlar ; Katılımcılar mumu - Besiktas JK qaniel - Galatasaray sk fistan - FC Antalya United hoyrat - Karakartallar ULAN! toggie - Holigan Team silphatos - Brotherhood of the Ball aktiftablet - Ahiret United lucretia - Ladik bozcetin - bahcelievler efktekstil - Kocaali basten - Altunizade SK nindalf - Dragos sonrak - Hörü trasty - Yüregir ezmode - NaRLıDeRe SK darrklorrd - Acipayam İlk haftanın maç programi birazdan açıklanacaktır.. beni nie cagirmadiniz ya:([signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 işte 13.gün sonuçları ve puan durumu, 14.gün maç programı..13.Gün Maç Sonuçları13.Gün Puan Durumu ve 14.Gün Maç Programı[signature][hline] Ilhan Mansiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 ne bitmez ligmiş[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Transfer yapmak ne kadar zormuş yaf.Genç ve yetenekleri yüksek bir oyuncu bulmuştum bir iki gün önce.Açık artırma 0 eurodan başlıyordu.Fakat bugün transferin bitmesine 10dk kala ard arda teklifler geldi bana 90000 euroya mal oldu.Normalde vermezdim o kadar para ama kızdırdılar.Bi Brezilyalı birde Polonyalı gavur yüzünden oldu:).Nese ben onları not aldım bi dahakine onların tranferlerine karışcam fiyatı yükseltcem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Genelde son 10-15 dakika icinde teklif verilmeye baslaniyor zaten.Bende gunlerdir 3 kurus paramla genc yetenek satin almaya calisiyordum , tabi hemen birisi cikip benim toplam paramdan yuksek fiyat veriyordu.Hafta ici oynadigim hazirlik maclarindan birikti biraz para , dun gece bi kaleci bi golcu 2 iyi genc aldim.Ozellikle biri icin 30 dakika kadar kapistik brezilyadan biriyle , genede iyi fiyattan aldim. 12 000 pounda 22 yasinda 6 shooting 4 speed 4 stamina 3 ball control bitane buldum.Bunun shootingi 8 yaptigimda enaz 10 kati fiyata satarim. bide 18 yasinda 5 keeping bi genc aldim 4100 pounda , benim simdiki kalecide bile 4 top var keeping de.[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change... I am not leaving a spiritual legacy of dogmas, unchangeable petrified directives. My spiritual legacy is science and reason. ... If those people who wish to follow me after I am gone take the reason and science as their guides they will be my true spiritual heirs."...Mustafa Kemal Ataturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar