SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 amerikan güreşi bi sanattır bale gibidir. onlar sevgi kelebeği.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 benim anlamadığım bi nokta var bide o koskoca salonlar ağzına kadar nasıl dolabiliyo.bu olaya para verip izlemeye giden insanlar nasıl insanlardır yaa para verip yasemin bozkurtun programını izlemek gibi bişey [signature][hline] [Bu mesaj Zep tarafından 11 Kasım 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Zeytin, 11 Kasım 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Asıl futbol izleyenlere şaşıyorum ben. Ama bunu tartışmak anlamsız. oha[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Ne oha[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Zep, 11 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım bi nokta var bide o koskoca salonlar ağzına kadar nasıl dolabiliyo.bu olaya para verip izlemeye giden insanlar nasıl insanlardır yaa para verip yasemin bozkurtun programını izlemek gibi bişey bir yağlı güreş şenliğinde nasıl insanlar doluyorsa , bir sumo güreşinde nasıl tıklım tıklım oluyoırsa ordada bu oluyor.. farklı kültürler..farklı zevkler
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Zeytin, 11 Kasım 2005 16:42 tarihinde demiş ki: Asıl futbol izleyenlere şaşıyorum ben. Ama bunu tartışmak anlamsız. tartısalim!!1arkadasım hroeeaaahg goldberg! hehe:) herkes sevcek begencek diye bişe yok, kimi amerikan guresi izler kimi okuldan kaçıp "ecof" oynar,nijaha[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Değil öyle[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 erkek adam roketten kaçmaz zeytin, kabul et bunu[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 alın size şov..buyur yani daha ne diyim..şov bile olsa kimse buna numaracıktan diyemez.. [spo1=bir nevi şiddet içeriyor..dikkat][/spo][Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 11 Kasım 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Zeytin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: dory, 11 Kasım 2005 18:11 tarihinde demiş ki: erkek adam roketten kaçmaz zeytin, kabul et bunu hahahahajsdasd :)[signature][hline]retard1: pwned originated with quake retard2:no it started with warcraft nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'. otherguy:you faggots just got pwned!
nymph Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 amerikan güreşi deli bişe yaw..bnde baya:o vaziyette izlerdm önceleri.ama sahte olsa da izlerim. o adamların isimleri bağırışları fln bitiriyo zatn (:[signature][hline]viva la vuotaggine
GangstarsLan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 lol cidden cok farklı bi geik..anlamsız aslında..cocukken izlemek güzel oluyordu ama arkadasımızın dediği gibi yemiyoruz artık:D ama kendi ülkelerindekilere zevkle yediriyolar sanırım :D[signature][hline][b]ßenim Deli Oldugumu Düşünmeni iStemem,Direk Deli Olduğumu ßilmeni iSterim.. ____________ ße GangSta !! [b] __________ MSN Space -> ßen.. Forumcular Ülkesi
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Big Sexy Çok severim kendisini deli atlar zıplar hoplar :-P[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 heheh Goldberg canavardır. Zamanında UFC ve Pride FC ye falan da katılmıştı :) Severiz Goldberg'İ[signature][hline]MONO(b)LOG
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 güreşi izlemek yerine arkadaki spikerleri dinlemek süper oluyor manyak bi geyik potansiyelleri var (Flash tv)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Zep Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Christoph_Vassel, 11 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki: said: Zep, 11 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım bi nokta var bide o koskoca salonlar ağzına kadar nasıl dolabiliyo.bu olaya para verip izlemeye giden insanlar nasıl insanlardır yaa para verip yasemin bozkurtun programını izlemek gibi bişey bir yağlı güreş şenliğinde nasıl insanlar doluyorsa , bir sumo güreşinde nasıl tıklım tıklım oluyoırsa ordada bu oluyor.. farklı kültürler..farklı zevkler aynı şeylermi sence sumo güreşiyle yağlı güreşle nası karşılaştırabiliyosun sonuçta onlar bi spor ve rekabet var ortada.bunlardada bikaç denyo çıkıyo bizim turk flimlerindeki gibin birbirlerine vurmus gibi yapılolar.aynı şey mi sence?[signature][hline]
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 rol yapmakta zor be. Hem spor spordur, orda izleyenlerin hepsi bunun farkında ve hepsi memnun yoksa para odeyi girmezler değilmi?[signature][hline]By blood and honor we serve
fiona Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 berbat bişey ya..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Zep, 11 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: Christoph_Vassel, 11 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki: said: Zep, 11 Kasım 2005 17:42 tarihinde demiş ki: benim anlamadığım bi nokta var bide o koskoca salonlar ağzına kadar nasıl dolabiliyo.bu olaya para verip izlemeye giden insanlar nasıl insanlardır yaa para verip yasemin bozkurtun programını izlemek gibi bişey bir yağlı güreş şenliğinde nasıl insanlar doluyorsa , bir sumo güreşinde nasıl tıklım tıklım oluyoırsa ordada bu oluyor.. farklı kültürler..farklı zevkler aynı şeylermi sence sumo güreşiyle yağlı güreşle nası karşılaştırabiliyosun sonuçta onlar bi spor ve rekabet var ortada.bunlardada bikaç denyo çıkıyo bizim turk flimlerindeki gibin birbirlerine vurmus gibi yapılolar.aynı şey mi sence? rekabet demişsin wwe'de yokmu rekabet? hem hani sumo güreşi gibi 2 devanasının birbirini 5sn boyunca itmesinden oluşan bir olaya spor deniliyorda buna denilmiyorsa alkışlar bırakırım olayı.. birde şu "yemiyoruz , aldatıyolar ehu mühe" şeklinde basit tepkiler veren arkadaşlar öncelikle lütfen flash tv dışında biryerde izlesin şunları sonra yorum yapsın..rica edeceğim..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Zep, 11 Kasım 2005 21:05 tarihinde demiş ki: .bunlardada bikaç denyo çıkıyo bizim turk flimlerindeki gibin birbirlerine vurmus gibi yapılolar.aynı şey mi sence? [spo1=salça var yüzünde..ketçap hatta][/spo] salça dimi yüzündeki? hıhım salça..la havle..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Kasım 2005 12:45 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hadi adamları anladım da seyirciler neden heyecanlanmış gibi davranıyolar bide hep şunu merak ediyorum acaba kazananı neye göre belirliyolar?[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: NoS, 16 Kasım 2005 12:57 tarihinde demiş ki: hadi adamları anladım da seyirciler neden heyecanlanmış gibi davranıyolar bide hep şunu merak ediyorum acaba kazananı neye göre belirliyolar? hani şunu anlayamıyorum..daha etkinlikte kazananın nasıl belirli olduğunu bilmeden nasıl kişi yorum yapabiliyor.. kazanan kişi değişik yollarla belirleniyor.. normal maçlarda pin fall veya submission, cage match'lerde ya pinfall ya submission ( pes ettirme ) yada kafesten kaçışla belirleniyor.. [signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Kasım 2005 13:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Kasım 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Big Sexy favori olmakla beraber Rick Flayerdan nefret ederim.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 rick emekli olalı seneler oldu :) kevin nash(big seksi)'de en son 2003'de saçları kısacık kestirip oyuncak ci-ay-co'ya benzemişti ama ne oldu bilmiyorum sonra[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 16 Kasım 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
h1v Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 19'unda K1 yarı finali var eurosport verir büyük ihtimalle :)
Öne çıkan mesajlar