Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaş

lahoya

Öne çıkan mesajlar

ya yanlızlık kadar kötüsü yok heralde kız arkadaşımdan ayrıldım ve şu anda yanlızım nasıl oldu bende bilmiyorum ama oldu ve ayrıldık son söz olarak

^^keşke seni sevebilecek kadar yürekli olsaydım bu sevgiyi hakedecek kadar asil olsaydım ^^
dedi ve şu anda acı ile beraber yanlızlık çekiyorum neyse ya iyiki siz varsınız pati dostlarım şimdiden saolun[signature][hline]X=?
Sosyal ağlarda paylaş

...Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası..
Dedim imzamda zaten.
Kıza gelince takma kafana bence.Kolay mı dicen eh ben geçirdim ve bence kolaydı,koydu baya tabide atlatınca muhabbeti kolay...Şöyle düşün eğer bir saniyeyi onsuz geçirebilirsen ikide geçer 1 dakikada bir saatte bir günde bir hafta bir ayda bir yılda bir yüzyılda(uzun vadeli)...Bu nedenle hayata dönük ol gez patiyi?Patigoya başla içini patiye aç patiyle bütünleş(yoga-pati versionu yeni buldum kurslarını başlattıcam)...Sonra al klavyeyi eline düşünerek yaz.Pati seni oyalar birkaç gün,sakın kaptırma bir daha gerçek hayatın olmaz,.Kızla geçirdiğin zamanı kafa dinleyemeceğin aktivitelerle doldurki onu düşünme felan..Senden iyi mi bilcez?Hayır...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

Sokağa vur kendini. Çık taksime, akşam vakti etraf hafif kalabalıkken. Tak kulağına kulaklığı. Şu hüzünlü blues yada country şarkılardan olsun. Atkını ve montunu giy. Ellerini cebine sok ve gez avare avare. Öyle zamanların tek zevkidir bu dostum. Hüzünden yorgun düşersin en sonunda. Soğuktan mı yoksa kederden mi bilinmez ,gözünden aşağı yaşlar boşanır. Benim için ayrıdır böyle anlar. Paylaşiyim dedim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 24 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
boş iş sevgili :/ yalnızlık en güzeli !

Buda demekki ya yakın bi dönemde kız arkadaşını terketti,yada terkedildi.Yada bilinçaltında bunun hayaliyle yaşıyor...(destekli salladım hocam tutarsa puan isterim)[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgilinmi var derdin var..
Adamı Rezilde eder Vezirde eder bu aşk mevzusu neyse beni bozar zaten bir kez yedim o zıkımı hala acısı war..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Sosyal ağlarda paylaş

yoo benim hep sevgilim oldu :P ama en uzun ilişkim 3 hafta sanırım :)[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşın bence bir esprisi yok gerçekten aşık olmadıkça.Ki buda bu kalbin bile feyk attığı dönemlerde düşük bi ihtimal.Bu nedenle kendimi 30 yaşıma kadar sap olarak görüyorum.
Sen genç,sana diyorum kız arkadaşından ayrıldığın için şikayet eden.Yerine yenisini bulabilirsin ama ben bulamam...Bu nedenle hazır vaktin varken yeni bir kız bul ve yalnızlıktan kurtul...(saplık başıma vurdu)
Yalnızlık güzel ama bir sevdiğinin olması daha güzel bunu unutma...Yalnızlığa kendini fazla kaptırma.Çok kız terket ama asla ve asla 1 haftadan fazla kız arkadaşsız kalma.Aldatıldığında aldattığında takma...Ders al bunlardan...Kısaca birkızdan ayrılmak hiçbir şeyin sonu değil....
Neyse ben bi hatun bulmaya gidiyorum.Bulunca patiyede üye yapar kral gibi alırım kalbimi....

Bir küçüğünden tavsiyeler...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

patide birden fazla kalp alabiliyormuyuz _? veya her hafta kalp değiştirtsem beni döverler mi :P[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

2 mi 3 mü ne öyle bir ay sürdü bizimkisi aşk bitmiş dedi telefonda zırvaladı bişiyler :)
tamda anlamadım açıkcası ama 1-2 hafta önce ayrıldık ilk gün şunu anladım ki "kafan çok rahat ediyo" özellikle kız arkdaşınız benim ki gibi problemliyse kızın ruhsal durumunu düzelitrken benim ki bozuluyodu...

iyi ya böyle rahat :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korku, 24 Kasım 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Sevgilinmi var derdin var..
Adamı Rezilde eder Vezirde eder bu aşk mevzusu neyse beni bozar zaten bir kez yedim o zıkımı hala acısı war..

haklısın valla sevgılınmı var derdın var bugun 6.gunum =)hala ayrılmadım ama gerçekten derdler oluyor olmuyor değil..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...