Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet'e...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
internet'e gene birşeyler oldu... allah belani versin telekom
kafalar nereye ??[signature][hline]Ride... die... sacrifice!
Along the river of bloody tears
the mighty steel shining in my hands

Mesaj tarihi:
bende normal gibi sanki[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
cidden ya acaip yavaşladı.. paticik 1 saatte açılıyo diger sitelere yarım saatte fln girio. kafam girsin artık...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
said:
Zergling, 27 Kasım 2005 00:16 tarihinde demiş ki:
t1 yollari gozukmeye başladı bana

imkanın varsa durma koş[signature][hline]you are the all singing all dancing crap of the world
Mesaj tarihi:
said:
Zergling, 26 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
internet'e gene birşeyler oldu... allah belani versin telekom
kafalar nereye ??
bunun icin script yazilsa direk butona bassak kafamiz girse hemen bole inanin cok zor oluyo, mumkunse renkli filan yazsin:D[signature][hline]imza!
mode: depresif
Mesaj tarihi:
@vimpir, kafalartelekoma sitesinin kurulma aşamasında bi önerge sürmüştüm böyle bir tuş için. Sonra site ciddiye bağladı. yattı[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
tüm kollar telekoma[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass

Its Stiflers Time, Baby!

Mesaj tarihi:
Bir kafada benden telekoma..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
  • Yeni Oluştur...