Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgınca Yaptığınız Şeyler?

Davion

Öne çıkan mesajlar

ben lise 2 deyken kız arkadaşım almanyaya gidecek annesi orda oyuzden.sabah 7de ucağı var.Deliler gibi aşığız ozaman birbirimize saat 4 te fln msjlasıyoduk klasik aşık muhabbetleri işte 15 gün sensiz neyapıcam ben,keşke seni son bikez görebilseydim hedehödö derken aşığızya bi gazla dur bekle geliyorum fln yaptım son bikez daha göremeden yollamam seni dedim inanmadı şaka yapıyosun dedi.neyse elimde tel gizlice çıktım evden 45 dklık yol yurudum hatta kostum neyse yetiştim.annaneside beni sever anlayısla karsıladı fln konustuk opüstük,ağlaştık annaneside taksiyle eve bıraktı beni böyle mutlu bi son oldu işte.güzel bi macera olmustu benim için[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Demise, 09 Kasım 2005 18:46 tarihinde demiş ki:
çılgıncamı artık biLmiorm neyceydi..Lise 3 de böle artık serbest oldugumz zamanlar rapor almadan önce bi felsefe hocamız vardı sayko cok ugraşırdık birbirimizle.Nese bendeniz acaip osururum yani sesli sesli.Konuya dönelim böle bi gün gene gaz dolu bi halde hocanın yanına gittim sınıfta bi sessizlik.Gittim Hocanın yanına :

Ben : Hocam ya su parmağım acaip acıo.
Hoca: Olm git revire bi yere alla alla.
Ben: Yok hocam bi çekin siz gecer..
Hoca: Alla alla peki çekelim. * parmagı çeker *
Ben : Zooortttt!!!!

Bütün sınıf yarıl ahah sora müdürün yanına gittim uyarı aldım ahaha..Sınıfta gazman oldu adım sırf bu osuruk yüzünden okuldan atılıodum...Nese şimdiki genclere tavsiye osurun abi osurun...

abi gelmiyor osuramıyorum :([signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...

Msn.Space
Yönlendir
Sosyal ağlarda paylaş

lgs ye hazırlandıım sene...3arkadaş napsak die düşünüoz.sonra kordonda mangal atraksiyonu için keşife gidelim dedik geldik kordona(izmir oluo).baktık bankın birini tümsek biyere koymuşlar.direk deniz aşağısı.3kişiden aynı anda aynı fikir çıktı.Aramızdan biri bu banka oturucak kalan iki bankı ittircek.kurban dünden razı zaten böyle bi olaya.nese oturduk kurbanı salladık aşagı.GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM!!!!!!!!!!!!sırılsıklam oldu eleman tabi.ne güldük ona yaa.daha neler varda bende ya neseee.Biz o sene dersanede tanıştık öle bi arkadaş olmuşuz ki 2-3 senedir kesintisiz görüşüoz.buda bu yazının dipçik notu olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm çılgınca yaptığım şey.Öğrenci ne yapar.Yani daha doğrusu ne yapmaz-Ödev...Hergün ders öncesi teneffüse bırakmak biraz üşengeçlik oluyo ama çılgınlık bi nevi.[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Burda bir efsaneden bir an
Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 05 Kasım 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
Vardır hani şöle yapması o an için imkansızdır ama bi anda deliliğiniz tutar yaparsınız.

Örnek vermek gerekirse arkadaşlarla bigün dışarıda yemek yiyelim dedik. Kalktık tavuk döner yapan biri gittik ben bi anda "Yeter lan dönerin tavugumu olur. Ben et döner istiyorum" derken arkadaşta "iyi git bursada ye" dedi. O an altımızda araba olmasından ötürü. Hadiyin kalkın bursaya gidiyoz dedim. Millet tabi şöle bi baka kaldı. Şaka yapıomuşum gibi ama Sakarya'dan Bursa'ya et döner yemeye gittik üstüne bide iskender yedik deliler gibi :)

Sizin böyle anılarınız varmıdır?

Sakarya bursa arası kaç saat ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 05 Kasım 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
okulda çok çılgınlık yaptık

örneğin müdür yardımcısını yatırdık çime üstüne atladık(altta kalanın canı çıksın hesabı) üstüne bi de ıslattık adamı.atılıyorduk nerdeyse okuldan ama olsun. o da haketmişti:D:D

bu yaptıklarımızdan sadece biri

özel okul heralde[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fellantis, 06 Kasım 2005 00:02 tarihinde demiş ki:

okulun ogrencilere yasak olan asansorune 4 kisi bindik, 4kız 3 erkek. ağırlıktan asansor cıkamadı, 1.katla 2.katın ortasında kalmıstık, havalandırması da bozuktu, oksijenin bitmemesi gulemiyoduk bile:D. sonra bir anda asansor cagrıldı, biz de sevindik tabi kurtulduk die. hatta tam bizim sınıfın oldugu katta yavasladı, tabi biz iice sevindik. ancak kapıyı muhtemelen bikac saniye once birine bagırmıs olan yuzu kızarmıs mudur yardımcımız actı. adam olecekti sinirden. biz kafamızı egip kacarken, o bize vurmaya calısıordu :D

4kişi =4 kız + 3 erkek ?
Edik: pardon ozur dilerim
[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..

[Bu mesaj BoDrUmLu tarafından 11 Kasım 2005 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada maltepedeki migrosda gece arkadaşımla alışverişe gittik saat 9a falan geldii için pek kalabalık diildi neyse ben sepetin içine oturdum oda beni gezdiriyodu sonra bira dolabının önünde durduk arkadasım milleri açtı kafama döktü bende sepeetten tek başıma çıkamıyorum .. teyze sepetten çıkardı sonra teyzeye --teyze sana bira ısmarliimmi diyip kaçtım :))[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

ıslak ve virajlı yolda tofaş doğanın el frenini çekilmesi..

mecidiyeköy merter arasını bir ambulansın peşinde araya araç kaynatmadan gitmek.. (el mütemadiyen el freninde)

incirli köprüsündne bakırköy deniz otobüzlerine 5 dk da gitmek

evet pek akıl kârı işler değil.. zaten sürücü bende değildim :)[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fixxer, 10 Kasım 2005 17:09 tarihinde demiş ki:
said:
çılgıncamı artık biLmiorm neyceydi..Lise 3 de böle artık serbest oldugumz zamanlar rapor almadan önce bi felsefe hocamız vardı sayko cok ugraşırdık birbirimizle.Nese bendeniz acaip osururum yani sesli sesli.Konuya dönelim böle bi gün gene gaz dolu bi halde hocanın yanına gittim sınıfta bi sessizlik.Gittim Hocanın yanına :

Bütün sınıf yarıl ahah sora müdürün yanına gittim uyarı aldım ahaha..Sınıfta gazman oldu adım sırf bu osuruk yüzünden okuldan atılıodum...Nese şimdiki genclere tavsiye osurun abi osurun...

abi gelmiyor osuramıyorum :(

olm zaten parmagı her cektiğinde gelmicek osuruk..Osurugun geldiğinde parmagını cektiriceksin!! o_O[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 06 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
şimdi başlarsam bitiremem ama en çılgını hmmm bilmiyorum hepsi birbirinden deliydi beni tanıyanlar anlatsın ama vapurdan atlamıştım bi kez denizin ortasında ...

oha.. :D
başka neler war anlatsana seninkiler baya ilgi çekici anlaşılan[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
IceD, 09 Kasım 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
bende kucukken annanemlerin ewinin yanında oturan sümüklü bi kız wardı.Onu bi ewin kenarındaki ucurama oturtup sen burda bekle ben şimdi sindy bebeklerimi getircem diyip,aa olmaz ayaklarını asagıya salla dedikten sonra ve kızın yaptıgını gorunce arkasından iteklemiştim.Ucurum dedigim de 5-6 metrelık beton bi yer.En son kacarken aglma seslerini duyuyodum.Yaklaşık 1 sene gitmedim annanemlere.Ama bu olay sanırım cılgınlık deıl.Psikolojik çocuk tramwası gıbı bısı :)

oha cocuga bişi olmuş olmasın..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ahaha bu da favorilerimden :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

küçüktüm okul donüşü halamlarda kalıyorum bizimkiler calısıyor servisten indim halam evde yok bendede hafiften çişim geldi dolan dolan yok 30dk geçti yok ben iyice sıkıstım en sonunda orda bulunan markete daldım amca bir çikolata alıyım dedim ve o çikolatayı raftan almak icin egilirken paçadan aşagı salıverdim sonrada almadan kactım en son gordugum marketin ortasında bir gölet vardı :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar gaza getimişti. Karşıyakanın en kalabalık caddelerinden birinde okul çıkışı , durağın hemen yanında donumu indirip kaldırmıştım. Bir-iki kişi kesin görmüştü ve korkan bakışlarla uzaklaştı...[signature][hline]Dev olarak ta bilinirdim bir aralar...
Devhochi'yim ben aslında...
Bone, 29 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
ayy trojan bu biz kekmiyiz
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bir de lisede bizim sınıfın hemen karşısında b'ler var. Onların sınıfı da bahçeye bakıyor ikinci kat. Pek yüksek değil ama... Neyse aşağıda da beden eğitimi dersi için sünger puf var büyük. Hani böyle atlayınca bir yerin incinmesin diye. Onu sınıfın karşısına çekmiştik üç arkadaş. Dersten önce zil çaldı falan gittik blere. Hoca girdi içeri ;
"Neden burdasınız çocuğum" dedi. Ben de "intihar edicez hocam" dedim. Çıktım pencereye atladım. Hoca bunu görünce fenalaşmış bayılmış nhahaha. Ceza da almadım :D

Bir de geçenlerde bi olay oldu. Aşağıda yine blerin sınıfının baktığı bahçede bi baktık yerde adamlar yatıyor. Ama üstü başı yırtık pırtık. Millet bağırıyo bunlar uyansın diye. Ben de zannettim evsiz bunlar dışarıdan girmiş. Gaza gelip "uyanın lan heyvanoğlu HAYVANLAAAĞR" dedim. Bi adam geldi bakındı ben kaçtım tabi. Sonra Emrah var ark dedim ona "gel tekmeleyelim aşağı inip uyansın ibneler". Ama zil falan çaldı gidemedik. Sonra meğerse onlar hizmetliymiş. Öğrendiğimiz gibi direk fizikçi buldu beni. Fizik zümresinde sorguya çektiler. Ben de olayı anlatım şükür fizikçi iyi bir öğrenciyim diye saldı =)[signature][hline]Dev olarak ta bilinirdim bir aralar...
Devhochi'yim ben aslında...
Bone, 29 Ağustos 2005 15:52 tarihinde demiş ki:
ayy trojan bu biz kekmiyiz
Sosyal ağlarda paylaş

-apartmanın 2 katından mermer zemine atladım bi kere nedensiz yere
-en fazla ne kadar uyuyamıcam die idaya girmişti idda 60 saatti 63 saatle iddayı kazandım we 3 gün boyunca istediğim herseyi arkadaşa yaptırdım + 3 gün boyunca istediğim şeyi yedim hesaplar arkdaştan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...