Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çılgınca Yaptığınız Şeyler?

Davion

Öne çıkan mesajlar

bız sureklı butun evlerın zıllerıne basarız ras geldıkce bıde tansas arabalarıyla yarısırız bırı ıcıne oturu bırı surer 2 kısı ıste yarısırız fılan tabi düşenlerde olurdu falan valla cok garip şeyler yaparım tabi ortama göre öle yavsama olaylarını fılan sevmem[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bi kac yil evvel carrefoura gitmistim arkadasimla,orda susadik cola fln aldik içtik,parasini da kasada vericektik.sonra bi baktik güvenlik geliyo,biz acikladik ama adama da sinir olduk,sirf o yuzden gittik her seyi yedik ictik sonra da coplerini aralara attik (biliyorum cok kotu bise:D) sonra bi döndük ki güvenlik elinde bütün çöplerle gelmis; bunlar sizindi sanirim ,dedi.biz de ee evt sey dusurmusuz gibi saçmaladik,arkadasim dedi ki :yok onlari bi disardan almistik( ne alakaysa) o da fisleri göriyim dedi,biz de mal gibi ,sanki fis varmis gibi arandik ,sendeydi kizim iste diyoruz bi de:P sonra bizi güvenlige götürdüler,biz de 14 yasimizda falan olmaliyiz heralde,annemizi aricaklardi,ben gülücem gülemiyorum kipkirmizi oldum,arkadasim da yalvariyo aglamak üzere.sonra orda bi adam bizi gördü de parayi ödedi,bizi biraktilar. o günden sonra dersimi aldim:D
adalet:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

doğdum :)

*!saçmalama mode off*
feci şekilde kar yağmış beylikdüzü'ne hatta tv'lere fln cıktı askeriye hadımköyde kalanları tanklarla kurtardı fln. o gün yürüyerek işe gittim (e-cafe)

bütün günde elektrik gelmedi bosuna gitmiş olduk geri dönüş tam bir faciya idi ve çok iyi hatırlıyorum bildiğim ve yaratıcılığımı kullanarak üretebileceğim bütün küfürleri bagıra bagıra geri eve yürümüştüm.[signature][hline]İşte Hizmetlerim
1- Web Tasarım ve Hosting
2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail
3- Online Oyun Tanıtımları
4- Evlenilcek Kız Aranıyor

[Bu mesaj Tcpip tarafından 06 Kasım 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok var çılgınca..

mesela lisede elemanın birini aliminyum folyaya sardık,adamı robot yaptık bölece:)
proglamladık tabi bunu..
your mission:
*!destroy vedat*
(vedat hoca bu arada,ingilizceci)
adam robocop misali ııç,ıııç die yürüdü..hocanın yanıa geldi..
1 dakka burun buruna pozisyonunda birbirlerinin gözlerinin içine saykoca bakarak durdular
..
sonra burak the robocop *!kı* yaptı hocanın boğazına doğru..hocada buna daldı,bu hocaya daldı..
hoca alimniyum folyaları tabi parçaladı,bizim elemanda
*!devreler cozuttu*deyip adama tekrar daldık..
her anlatışımda güldürüo,ozman derste gülmekten karnım ağırmıştı:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Sosyal ağlarda paylaş

küçükken tavşanımı hiçbi neden yokken kulaklarından tutup duvara çarpa çarpa öldürmüştüm...bi de osmanbey'den taksime koşa koşa gitmiştim gene bi nedeni yoktu...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır.

[Bu mesaj agrian tarafından 06 Kasım 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

boyuma bakmadan , öküzümsü insanlarin arasina girip poggo yapmaya kalkismak....
Sonra birden kendimi yerde bulmak...
Kafa , dirsek , kol , tekme yemek...
Sonra öküzlerden birisi tarafindan yukari kaldirilmak...
cok karanlikti asagisi... frodo gibi hissettim kendimi..=P[signature][hline]
Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaries
with a rope around our neck...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

saymakla bitmez.

gecenin bi vakti canım köfte istiyo diye tekirdağa gittim
canım kadayıf dolması çekti diye erzuruma gittim
bungee jumping hastasıyım
paraşütle atlama lisansım var
yamaç paraşütü hastasıyım
her sene mutlaka bi dağa tırmanırım (bu sene erciyes e 2 kere tırmandım)
uçuş lisansım var sıkıldıkça sabiha gökçen'in yolunu tutarım
vs.vs.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul

[Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

4 sene önce fln bazen canımız sıkılırdı 10 kişi fln dışardayız... mahalleye gelirdik herkez 5 er yumurta alırdı camlara atardık açık camlardan içeri atardık :D egsozların içine koyardık yumurtayı
lastik indirirdik...[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah))
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi başlarsam bitiremem ama en çılgını hmmm bilmiyorum hepsi birbirinden deliydi beni tanıyanlar anlatsın ama vapurdan atlamıştım bi kez denizin ortasında ...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Travestilere yumurta atıp bütün merter boyunca peşimizde koşturmamız.

Taksimde İstiklal caddesinde sabahın 5 lerinde oturup gitar çalmak şarkılar söyleyip içmek polisten kaçmak.

Okuldaki yangın tüplerini sınıflara sıkmak

Hayatımda yemediğim bok kalmadığı halde aklıma bişey gelmiyor şu an =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 06 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
şimdi başlarsam bitiremem ama en çılgını hmmm bilmiyorum hepsi birbirinden deliydi beni tanıyanlar anlatsın ama vapurdan atlamıştım bi kez denizin ortasında ...

çüş..
nasıl çıktın karaya :)[signature][hline]www.metinoktay.com
http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55
inanmayanlara belgesi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...