nymph Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 4 kişi=4 kız +3 erkek :-)[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bız sureklı butun evlerın zıllerıne basarız ras geldıkce bıde tansas arabalarıyla yarısırız bırı ıcıne oturu bırı surer 2 kısı ıste yarısırız fılan tabi düşenlerde olurdu falan valla cok garip şeyler yaparım tabi ortama göre öle yavsama olaylarını fılan sevmem[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: nymph, 06 Kasım 2005 00:14 tarihinde demiş ki: 4 kişi=4 kız +3 erkek :-) klavyenin sagında dort yedinin altında da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 said: Davion, 05 Kasım 2005 22:34 tarihinde demiş ki: @duende Biraz daha açarsan konuyu (mesela nasıl ve nerede yaptığınızı) anlatırsan daha iyi olur :) vaaay çapkın[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 ben de bi kac yil evvel carrefoura gitmistim arkadasimla,orda susadik cola fln aldik içtik,parasini da kasada vericektik.sonra bi baktik güvenlik geliyo,biz acikladik ama adama da sinir olduk,sirf o yuzden gittik her seyi yedik ictik sonra da coplerini aralara attik (biliyorum cok kotu bise:D) sonra bi döndük ki güvenlik elinde bütün çöplerle gelmis; bunlar sizindi sanirim ,dedi.biz de ee evt sey dusurmusuz gibi saçmaladik,arkadasim dedi ki :yok onlari bi disardan almistik( ne alakaysa) o da fisleri göriyim dedi,biz de mal gibi ,sanki fis varmis gibi arandik ,sendeydi kizim iste diyoruz bi de:P sonra bizi güvenlige götürdüler,biz de 14 yasimizda falan olmaliyiz heralde,annemizi aricaklardi,ben gülücem gülemiyorum kipkirmizi oldum,arkadasim da yalvariyo aglamak üzere.sonra orda bi adam bizi gördü de parayi ödedi,bizi biraktilar. o günden sonra dersimi aldim:D adalet:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 doğdum :) *!saçmalama mode off* feci şekilde kar yağmış beylikdüzü'ne hatta tv'lere fln cıktı askeriye hadımköyde kalanları tanklarla kurtardı fln. o gün yürüyerek işe gittim (e-cafe) bütün günde elektrik gelmedi bosuna gitmiş olduk geri dönüş tam bir faciya idi ve çok iyi hatırlıyorum bildiğim ve yaratıcılığımı kullanarak üretebileceğim bütün küfürleri bagıra bagıra geri eve yürümüştüm.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Evlenilcek Kız Aranıyor [Bu mesaj Tcpip tarafından 06 Kasım 2005 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 anneme inat piercing yaptırmıştım.( o da gaza getirmeseydi yaa!!) bi de küçükken civcivlerimi balkondan attm(bu caniliğe mi giriyo)[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çok var çılgınca.. mesela lisede elemanın birini aliminyum folyaya sardık,adamı robot yaptık bölece:) proglamladık tabi bunu.. your mission: *!destroy vedat* (vedat hoca bu arada,ingilizceci) adam robocop misali ııç,ıııç die yürüdü..hocanın yanıa geldi.. 1 dakka burun buruna pozisyonunda birbirlerinin gözlerinin içine saykoca bakarak durdular .. sonra burak the robocop *!kı* yaptı hocanın boğazına doğru..hocada buna daldı,bu hocaya daldı.. hoca alimniyum folyaları tabi parçaladı,bizim elemanda *!devreler cozuttu*deyip adama tekrar daldık.. her anlatışımda güldürüo,ozman derste gülmekten karnım ağırmıştı:D[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
agrian Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 küçükken tavşanımı hiçbi neden yokken kulaklarından tutup duvara çarpa çarpa öldürmüştüm...bi de osmanbey'den taksime koşa koşa gitmiştim gene bi nedeni yoktu...[signature][hline]Savaşlardan kimse masum çıkmaz., bazıları ise hiç masum çıkmaz. Sonsuz bozkırların, kıtlığın ve yaşayan hemen her şeyin düşman olduğu bir dünyada ise savaş kaçınılmazdır. [Bu mesaj agrian tarafından 06 Kasım 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 boyuma bakmadan , öküzümsü insanlarin arasina girip poggo yapmaya kalkismak.... Sonra birden kendimi yerde bulmak... Kafa , dirsek , kol , tekme yemek... Sonra öküzlerden birisi tarafindan yukari kaldirilmak... cok karanlikti asagisi... frodo gibi hissettim kendimi..=P[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaries with a rope around our neck... lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 06 Kasım 2005 17:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 oha hiçbişi yaşamamışsınız siz be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 saymakla bitmez. gecenin bi vakti canım köfte istiyo diye tekirdağa gittim canım kadayıf dolması çekti diye erzuruma gittim bungee jumping hastasıyım paraşütle atlama lisansım var yamaç paraşütü hastasıyım her sene mutlaka bi dağa tırmanırım (bu sene erciyes e 2 kere tırmandım) uçuş lisansım var sıkıldıkça sabiha gökçen'in yolunu tutarım vs.vs.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul [Bu mesaj Lonely tarafından 06 Kasım 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çılgın gibi çukulata yiyorum hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 canım sıkıldıkça top sektiririm evde sokakta vs top bulabildiğim her yerde bana göre dünyanın en zevkkli işlerinden biri[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 4 sene önce fln bazen canımız sıkılırdı 10 kişi fln dışardayız... mahalleye gelirdik herkez 5 er yumurta alırdı camlara atardık açık camlardan içeri atardık :D egsozların içine koyardık yumurtayı lastik indirirdik...[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 çılgınca sevişirim ô_Ô[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 hayvaaan :D[signature][hline]ruby, 01 Kasım 2005 03:05 tarihinde demiş ki: ((anelor biliyo tuvalete bile yanliz gidemiyordum gecen ay:D benle cok dalga gecmisti tuvaletin deliginden bocekler cikip kicini yiycek diye:D:D:D hahah)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 aeeyyykk sevişmek dediymm.. çok terbiyasızım beaaan...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: agrian, 06 Kasım 2005 17:02 tarihinde demiş ki: küçükken tavşanımı hiçbi neden yokken kulaklarından tutup duvara çarpa çarpa öldürmüştüm...bi de osmanbey'den taksime koşa koşa gitmiştim gene bi nedeni yoktu... wtfff???! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 şimdi başlarsam bitiremem ama en çılgını hmmm bilmiyorum hepsi birbirinden deliydi beni tanıyanlar anlatsın ama vapurdan atlamıştım bi kez denizin ortasında ...[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 brine seni seviorum demek..demicem bundan sonra kimseye[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Travestilere yumurta atıp bütün merter boyunca peşimizde koşturmamız. Taksimde İstiklal caddesinde sabahın 5 lerinde oturup gitar çalmak şarkılar söyleyip içmek polisten kaçmak. Okuldaki yangın tüplerini sınıflara sıkmak Hayatımda yemediğim bok kalmadığı halde aklıma bişey gelmiyor şu an =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: BeIlow, 06 Kasım 2005 19:09 tarihinde demiş ki: şimdi başlarsam bitiremem ama en çılgını hmmm bilmiyorum hepsi birbirinden deliydi beni tanıyanlar anlatsın ama vapurdan atlamıştım bi kez denizin ortasında ... çüş.. nasıl çıktın karaya :)[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 karaya çııktığımı kim söledi ki :D gemiye aldılar geri :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: BeIlow, 06 Kasım 2005 19:20 tarihinde demiş ki: karaya çııktığımı kim söledi ki :D gemiye aldılar geri :P :D[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar