Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok pis kayarım gerekirse öper, yalarım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Gece gece can sıkıntısı üzüntü buhran bunalım felan. Tesadüfen buldum boğa resmini. Dudaklarla tamamladım.

Birde bunun görsel sanatlık bişeyi yok. Kafa şeetmezseniz o konuda süper olur.[signature][hline]High Level Naruto Fan!

Mesaj tarihi:
Ahahaha gecenin bi yarısı, senin nicki de ilk kez görüyorum, dedim fake'in biri geldi herhalde yine :)

Resmi görünce koptum tabii...

Ne güzel poz vermiş o öyle :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Mesaj tarihi:
Dudağa takıldım ben orjinali daha güzel?[signature][hline]Marinate the nether rod
In the squish mitten
Power drill the yippee bog
With the dude piston
Pressure wash the quiver bone
In the bitch wrinkle
Cannonball the fiddle cove
Ooh la la

Mesaj tarihi:
Heheh. Sadece dudağı değişmiş sanırım. :)[signature][hline]Marinate the nether rod
In the squish mitten
Power drill the yippee bog
With the dude piston
Pressure wash the quiver bone
In the bitch wrinkle
Cannonball the fiddle cove
Ooh la la

Mesaj tarihi:
niyamm niyamm niyamm.. behh... uykum var ama uyuyasım yok... hmmmmmmhhhh...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın!

[Bu mesaj Dragonmax tarafından 26 Kasım 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Rahmetli güzel yakalamı$.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
Ahahah manyak komik olmuş...

Fotoğrafı çeken kişiyede acıyorum... Muhtemelen ölmüştür:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
said:
Lakers, 26 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki:
Rahmetli güzel yakalamı$.
[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
said:
Lakers, 26 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki:
Rahmetli güzel yakalamı$.

haha lol

ayriyetten ,komik gelmedi bana nedense.
Cesaret gösterisi , bilimum adrenalin hede ! hayvanlara eziyet cektiriyorlar resmen ispanya'daki boga güreslerinde ve festivallerinde. Kiliclarla yaralayip , kocaman sisler sapliyorlar hayvanlara , gücü tükenene kadar ugrasiyorlar .. en sonunda da hayvanin alninin ortasina bicak sapliyorlar yigilip kaliyor hayvancagiz. insanlik disi birsey bu! Sirf zevk icin hayvanlari öldürüyorlar. böhü
ne diye anlattim ki ben simdi bunlari , bu da güzel bir gaza gelme örnegi tabi.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide
letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend
as no one wanted to hear I'm telling you now
So weak was my hope
so cold the world around ,so strong the calls
my pain invited echoes to my pain

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bunu mu ? Bunu görünce sinirlerinizin bozulmasını gerektirecek bir şey yok. Oynayan eleman ne kılıç/şiş sokmuş ne de kanlar içinde bırakmış. Kan rengine yakın olan tek şey dudaklar orda.

Komik gelmeyebilir doğrudurda buraya bunu sokmanın alemi yok bence. Kendi adıma konuşacak olursam ayrıntıya dalıp gitmeden beni gülümseten şeylerin sonrasında bu tip yorumlar/yazılar okumak ciddi anlamda gerilmeme sebep oluyor. Vardır benim gibi bi üç beş kişi daha. Rica ediyorum mümkünse yapmayın.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Mesaj tarihi:
ahaha bunu ilk Fistan koymuştu o günden beri cep telefonumda arka plan :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz?

Tık
  • Yeni Oluştur...