WebDeveloper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Gece gece can sıkıntısı üzüntü buhran bunalım felan. Tesadüfen buldum boğa resmini. Dudaklarla tamamladım.Birde bunun görsel sanatlık bişeyi yok. Kafa şeetmezseniz o konuda süper olur.[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ahahaha gecenin bi yarısı, senin nicki de ilk kez görüyorum, dedim fake'in biri geldi herhalde yine :) Resmi görünce koptum tabii... Ne güzel poz vermiş o öyle :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry."
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Dudağa takıldım ben orjinali daha güzel?[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Fotoyu çeken zatı muhterem hala yaşıyomu acaba?
WebDeveloper Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Overseer, 26 Kasım 2005 04:14 tarihinde demiş ki: Dudağa takıldım ben orjinali daha güzel? Dudağın orjinali mi boğanın mı ? : p[signature][hline]High Level Naruto Fan!
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Heheh. Sadece dudağı değişmiş sanırım. :)[signature][hline]Marinate the nether rod In the squish mitten Power drill the yippee bog With the dude piston Pressure wash the quiver bone In the bitch wrinkle Cannonball the fiddle cove Ooh la la
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 niyamm niyamm niyamm.. behh... uykum var ama uyuyasım yok... hmmmmmmhhhh...[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! [Bu mesaj Dragonmax tarafından 26 Kasım 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Chasten Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Rahmetli güzel yakalamı$.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 death kiss :D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing]
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ahahah manyak komik olmuş... Fotoğrafı çeken kişiyede acıyorum... Muhtemelen ölmüştür:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 dudakların rengi çok orijinal.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Çok sexi, canım benim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bunu ceken adam ayvayı yedı her kımse[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lakers, 26 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki: Rahmetli güzel yakalamı$. [signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAYwhen it rains the ground gets wet![Bu mesaj Fistan tarafından 26 Kasım 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
hyde Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kasma ..[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 said: Lakers, 26 Kasım 2005 04:25 tarihinde demiş ki: Rahmetli güzel yakalamı$. haha lol ayriyetten ,komik gelmedi bana nedense. Cesaret gösterisi , bilimum adrenalin hede ! hayvanlara eziyet cektiriyorlar resmen ispanya'daki boga güreslerinde ve festivallerinde. Kiliclarla yaralayip , kocaman sisler sapliyorlar hayvanlara , gücü tükenene kadar ugrasiyorlar .. en sonunda da hayvanin alninin ortasina bicak sapliyorlar yigilip kaliyor hayvancagiz. insanlik disi birsey bu! Sirf zevk icin hayvanlari öldürüyorlar. böhü ne diye anlattim ki ben simdi bunlari , bu da güzel bir gaza gelme örnegi tabi.[signature][hline]My wound so deep ,my veins opened wide letting flow my distress ,letting flow my requests ..Listen my friend as no one wanted to hear I'm telling you now So weak was my hope so cold the world around ,so strong the calls my pain invited echoes to my pain lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 26 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Tauren Sux[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du
irin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ya her gordugumde sinirlerim bozuluo bunu..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Bunu mu ? Bunu görünce sinirlerinizin bozulmasını gerektirecek bir şey yok. Oynayan eleman ne kılıç/şiş sokmuş ne de kanlar içinde bırakmış. Kan rengine yakın olan tek şey dudaklar orda. Komik gelmeyebilir doğrudurda buraya bunu sokmanın alemi yok bence. Kendi adıma konuşacak olursam ayrıntıya dalıp gitmeden beni gülümseten şeylerin sonrasında bu tip yorumlar/yazılar okumak ciddi anlamda gerilmeme sebep oluyor. Vardır benim gibi bi üç beş kişi daha. Rica ediyorum mümkünse yapmayın.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ahaha bunu ilk Fistan koymuştu o günden beri cep telefonumda arka plan :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ya Ispanyada gelenek bu galiba 2-3 boğayı delirtip halkın üzerine salıyolar,millet hede hüde ahuahua diyerek kaçıyolar..Komik aslında[signature][hline]Order Within Chaos....
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 2-3 boğayı delirtip salcaklarına 2-3 deliyi salsınlar direk. nasıl bi zihniyetse bu[signature][hline]Kısalttım :D
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Boğalara zarar vermiyolar sanırım kıçlarına fln vuruyolar delirsinler diye..Manyaklar da gülerek kaçıyolar ehe[signature][hline]Order Within Chaos....
Öne çıkan mesajlar