Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Kor'gall Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eski bir cursed üyesi olarak sizi Sylvanas'a davet ediyorum gelenlere güzel bir ziyafet vericez , ayrıca ziyafette night elf ve undead femaler ler oynucak :) , havai fişek patlatcez , yüzme yarışları yapcez , arena da rogue lar ile beraber körebe oynucaz müthiş zevkli oluyor uaheuah , orgrimmar kapasının önünde yakar top oynucaz =) , bg lere sokucaz ilk gelenleri bayragı base'e götürmeden elinde 1dk tutan oyuncuya 100g vericez.Herhalde bu kadarı yeterli ve cezbedici.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Mesaj tarihi:
Ben de girdim, ama baya bi newbieyim:) ayrıca lag yüzünden oynayamıyorumi 128k kablo ile. en azından gündüzleri böyle. nikim Thul, night elf druidim. newbieyim bide.
oyuna dün başladım bu arada:-)[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
biz de horde olacaktık zaten de, bir anda döndü herkes alliance olucaz dedi. ben de peki dedim. zaten bu tür oyunları oldum olası beceremem, mmo deneyimim sıfıra yakın:)
yapıcam bişeyler artık ehe[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Mesaj tarihi:
sıraya denk gelmedim de high pop işte, BL kadar kalabalık değil ama kalabalık baya son günde agamaggan dan gelenler saolsun..[signature][hline]Embrace the shadow!
Mesaj tarihi:
Infernal March Society halen üye almaya devam etmekde ama öncelikli olarak mage priest warrior ve rogue gerek :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
/w infernox ya da infernoxa (bana) mektup gönderin işlemlerinizi yapalım :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
taşlar yağıyooor lavlar akıyooor onyxia camdan bakıyoooor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Mesaj tarihi:
Geri teptim, ertelenen bütler yüzünden pazardan beri izmitteydim. Kim kaçıncı lvl oldu şimdi? El gremio infernal marcha ne durumda? Bi sevgi çemberi oluşturulacaktı ondan ne haber?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
düşündük taşındık, forsaken fanatics isimli guilde girmeye karar verdik arkadaşlar

ilgilenenler:
/w Gill
/w Priscilla[signature][hline]Embrace the shadow!
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne durumdasınız?

ben sanırım lvl 36 veya 37 yim
bu aralar SM run yapıyoruz, bir ara RFD yapacağız
ilgilenenlere duyrulur

daha düşük levellar için ise babacuma mesaj atın size SFK yaptırsın hehe[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios
  • Yeni Oluştur...