Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 hristiyanlığı bilemem de zenci ırkçılığı fazla göze batıyor. her türlü pis işin içinde, kötü arkadaş modeli olarak, görevini savsaklayan memur olarak hep göz önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 yeni izledim filmi çok beğendiğim söylenemez ama çok etkiledi.son sahnesi ağlatabilecek güçte. kolumda acı hissediyorum nedense :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 requiem for a dream diye bi film varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 super filmdi sayesinde altın vuruş olmadan hergün kafayı buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Abartının gözü bir film bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bazen 2003 ten kalan topicler görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yarısında kapadıydım sıkılıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 abi duygusal muygusal okudum nette. dedim accık üzüleyim falan. onun yerine çok sorunlu bi film çıktı karşıma. daraldım falan izlerken. hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2017 17 yıl kadar geç kalmışım ama çok başarılı filmmiş, annenin performansı en çok beğendiğim kısmı oldu. özellikle oğluyla olan dialog kısmı efsaneymiş. kadının yaşadığı süreç filmdeki en dramatik hikayeydi bence. julia roberts'a vermişler oscar'ı utanmadan o yıl. "abartı değil, bağımlıydım, az bile anlatılmış" diyen yorumlar da gördüm, nitpicking yapılabilir belki ama bir noktadan sonra akıl ve mantıkla hareket etmesi beklenemiyor karakterlerin zaten. "böyle değil de şöyle yapsaydı ya" denecek durumda değiller hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar