Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Cherokee Volvo

Lonely

Öne çıkan mesajlar

selam,

ya q7 nasıl bir tasarımdır ben de anlayamadım. audi tarihinde bir utanç noktası :(

ayrıca "Nettim lan ben?" yaklaşımın süperdi :) yenileri fazla kaba ama eski range roverların duruşu çok karizmatikti. güçlüyüm ve ağırbaşlıyım diyordu durduğu yerde. yeni discovery bile biçimsiz olmuş. sağolsun bmw yeni modellerinde uyguladığı tasarımı ingiliz leydilerine de değdirmiş.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

yakında futbol bölümündeki gibi "mersedesçi, bemeweci mod isteriz, nerde adalet" diye ayaklanacak valla insanlar :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

selam,
yok yahu şakaydı sen olduğun gibi görünmeye devam et :D

saygılar...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 12 Kasım 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Para, ben davayı satıyorum, pejocu olmaya devam edeceğim sanırsam. Zaten anlamadım, kardeşim de ben de dönüp dönüp en sonunda Peugeot alıyoruz...

RR Sport sağlamlığını biraz "kötü bir yol"la da olsa sanırsam ispatladı, güvenlik isteyen arkadaş varsa, benim açtığım A3 macerası konusuna bakabilir.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

otomobilin iyisi kötüsü olmaz...
bitli baklanın kör alıcısın olur...

bakın Tata bile jip çıkarmış lol be :p
5 senedir kamyonetlerini kullanıyoruz aletler sudan ucuz ama her sene motor dağılıyo :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

mercedese saftirik denir mi kardesim

delikanli mercedes atalari gibi gidip amerikan kizini alman kizi yapmistir. Alman ruhunu islemistir amerikalilara(bkz cdi(crd) teknolojili jeep ler:) )

said:
paramecium, 15 Kasım 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
selam,

saf almanlarla saftirik almanları ayıralım lütfen.

saflar: porsche, bmw, audi, vw
saftirikler: opel ve mercedes. artık bunların damarında amerikan kanı var :P

otomobil konusunda ırkçılık yapanları hiç anlamam ;)

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni ml arkadasim aldi cok guzel bi arac ama 120k euro galiba turkiyede o fiyata range sport aliosun 2.7 190 beygir, ml'den de her noktada ustun kusura bakmayin

25k euro daha verip range rover 3.0tdi vogue alabiliosun ki bende bunu kullaniorum turkiyede, gercekten ust kalite bir arac, her konuda

hatta 0 almayip 2-3 senelik bisey alabilirsin cok daha karli olur, 80-90k euro arasi bulursun ve bu kalitede bi araba 10 yil kullanilir eger istenilirse, trafikte kac tane eski kasa range olduguna dikkat edin, kac yil kullanim omru oldugu ortaya cikiyor[signature][hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Range her yönden alır, Mercedesle kıyas götürmez.
Özellikle de eski Rangeler asla dağılmaz, kolay bozulmaz ve sürücüsünü ağlatmaz. Babamın hali vakti oldukça yerinde olan bir arkadaşı 89 model RR kullanıyor, hayvan gibi araziye sokuyor aleti, dağılınca yenisini alacağını iddia ediyor ama daha dağıtması kısmet olmadı, böyle giderse yarım milyon kilometreyi devirecek alet.

Mercedesin uzmanlaştığı konu arazi araçları değil ve geçen Mercedes atışmamızdan sonra dün netten indirdiğim bir Top Gear bölümünü izledim ki CLSyi tanıtan, onu izleyip sonra yorum yapmanız gerektiğini düşünüyorum. (sadece aktarılan bir şey, Mercedes "Customer Care" açısından Amerikada birinci sıradayken yıl 99, 2002 yılında sondan dokuzuncu. Bu da şirketin başındakilerinin izleme kararı aldığı "daha az kalite daha çok müşteri" politikasının sonucu)[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...