Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Grand Cherokee Volvo

Lonely

Öne çıkan mesajlar

Güzel kardeşim,

120 bin Euro üzeri para verecekseniz adam gibi Range Rover Sport alın. Yolda da gitsin. Araziye de çıksın. Arabanın içi cillop gibi. Siz binin diye alçalıyor, hızlı gidince de süspansiyonlar ayarlanıp alçalıyor. Normal gidiş için kapılar kapanınca yükseliyor. Yok ben azdım tarlada süreceğim derseniz iyice havaya kalkıyor. Dual klima var. Navigasyon var. Ses sistemi über. Aracın içi geniş, arkada bile yaya yaya otur. Direksiyonu acayip yumuşak. Motor sesi çok çok az yüksek devirlerde. Az yaksın ama yolda gitsin derseniz 2.7 dizeli de mevcut. Yok ben azdım, basarım derseniz 4.4 Superchargerlı 365 beygirlik motoru var aletin. Bunu dövecek büyük araç da zor çıkar, katlar koyarsınız kenara. Çok viraj olmadı mı normal arabaları bile ağlatırsınız (ama dikkat sonuçta yüksek bir araç virajda savrulur uçar gidersiniz)

Uğraştırmayın Volvo XC90 Grand Cherokee. XC 90 ben bıraktığımda 90.000 Eurodan başlıyordu, o paraya çok daha güzel araçlar alınır. Bence ikisine de değmez.

Ama zevk meselesi tabii, bunlar benim görüşlerim. Yine de üçüncü bir alternatif olsa daha iyiydi, Touraeg falan olabilir bak o aletler de hem daha göze hitap edici hem daha cicili bicililer. Fiyatları da o civarlara alınabilir.

Bir de yüksek ve büyük bir aracı kullanmak düşündüğünüz kadar keyifli ve rahat (ve kolay) bir şey olmayabilir. Uyarmadı demeyin.

Ha ben daha hardcore 4X4 isterim diyorsanız normal Range Rover alın.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yaparım da... Sonra da ben susarım, babam beni canlı canlı gömer herhalde :) Anahtarlarını kasada tutuyor kaçıramayalım diye.

Babamı da getirsem? :)
Benim A3 hayal abi, alamadım gitti şunu bir türlü "yılbaşı" diye bekliyoruz.[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

Nissan Patrol de var 77000 Euro + 1685 YTL ye (dana gibi bu 3.0 TDI 154 bg/ 380 nm tork)
Mitsubishi Pajero da var (3 kapı olayı var, park sorunu azalır)

Hatta Ticari kamyonetler var (Nissan Pick up, Isuzu D max, Ford Ranger vb. ) ve 50 milyarı geçmiyor en donanımlıları. Tek sorun 1. köprü yasak ve 5 m civarında boyları.

Bu fiyat düzeyinde favorim bu araç olurdu.

[Bu mesaj Mino tarafından 10 Kasım 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün evden çıkmadan önce patiye bi bakayım dedim cafein'in postunu okudum iyice allak bullak oldum.
Bi kaç gün daha erteledim. RRSports'a da bi bakıcam.
Ya topici açarken 2 araba arasında karar veremiodum, şimdi kafamda sittin tane araba oldu.
Tuareg, RR, RRSports, GC, Volvo, Toyota
uhfz.
Ya ben ekmek alırken 15 dakikada bi ekmek seçmeyen bi adamım. Böyle şeylere neden kalkışıom bilmemki :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space
Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!!
Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki:
Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

hata sende, nerede çokluk orada patifikirler :P

servise git ve otur. gelen araç sahipleri ile konuş :) en garanti yöntemdir. gündelik sorunlar hakkında fikir sahibi olursun. zaten aksesuari performans ve tüketim değerlerini broşürlerden bulmak çok kolay.

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

ruhsuz fistan :) otomobil bir araç değildir, hayat arkadaşıdır. iyi seçmezsen eğer burnundan getirir senin. hayatını emanet ettiğin, sevenlerinle paylaştığın bir dost. hain birini almak istermisin dost diye? tabiki de hayır! o yüzden otomobiller iyi seçilmelidir. yıkarken bile şevkat göstermek gerekli. sağ şeritteki araç ile kapışırken bile gaza yarış atını koştururken sallanan kırbaç gibi değil de ortak yaşanacak zafer hazzını paylaşmasını istediğin bir dostunla yapacağın birliktelik gibi yaklaşmalısın. o derece bir aşk bu ve o dereceyim ben de yani :)

saygılar.[signature][hline]paramecium
www.audiworld.com
Vorsprung durch Technik
Sosyal ağlarda paylaş

@paramecium; otomobil aşktır tutkudurda benim 150 milyarlık arabam olacak onu tamire götürecem?
ve yıkayacam şevkat gösterecem? hehe. :P
sol şeritte kaptırmış gidiyorum arkadan başka biri sellektör çakacak çekil diye ertesi gün satarım acımam.ruh muh dinlemem.ha bozulursada yapılcaksa veririm anahtarı yapılır gelir veririm anahtarı yıkanır gelir :P[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler mantıklı olun...

Çocuk düzgün, büyük, konforlu bir taşıt arayışında. Bu açıdan da işine gelecek şeyler ya bir SUVdur, ya da 4X4tür.

SUV denilince bence o kadar para söküldükten sonra alınacak araç Touaregdir. Ha bence alınmaz, araç canavar gibi benzin yiyor ve devasa. Yolda da çok iyi gidiyor ama madem devasa ve canavar gibi yakıt tüketiyor, araziye de çıkalım bea yahu!

Bu durumda çözüm adam gibi 4X4 bir arazi aracı almak. Para sökülüp bunu aldıktan kelli de alınacak tek marka bence Rover. Range Rover veya daha küçük sportif diyorsanız Range Rover Sport. Bunlar varken gidip Jeep denen naneye para verilmez. Üstelik Rover, BMW çatısı altında. Türkiye'nin neresinde olursanız olun bozulan, yolda kalan aracınızı gelip alıp size kullanmanız için 5 kasa BMW temin etme vaatleri var tamir süresince.

Hala düşünüyorsan Porsche Cayenne veya X5 de olabilir, ama bence o kadar para verip 4 çeker jip arazi aracı hedee diye adlandırılacak bir alete bineceksen bari hakkını ver gerçekten arazi aracı olsun. Bak belki benim babam gibi senin de bir anda bir "arazi ruhun" doğar, dağa bayıra vurmaya başlarsın. Üstelik Rover'ın Silivri tarafında mı ne arazi aracı sahipleri için eğitim kampı da var. Şahane, daha ne istiiyonuz?

Hala ikna olmadıysan, özel mesaj at, kalkıp beraber showrooma gidelim, hatta önce bizim Range Rover Sport'a bakalım, almazsan neyim.[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

hocam rover da az yakmıyo ki yaw :)
yani dünya üzerinde en çok amerikalıların taşıtları yakar, ikinci ingilizlerin, herhalde sebebini tartışmaya gerek yok ;)

koskoca iş makinasının motorunu değiştirdik daha yeni, cummins iken yaktığının tam yarısını yakıyor isuzu motor :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Paramecium sakin ol, Audi'nin bahsedilen sınıfta aracı yok, Q7yi de ben adamdan saymıyorum (ciyuuuv kavga çıkartacak laf gelir).

Tamam Rover da az yakmıyor ama hala Jeepten iyidir, döver. Hatta parası varsa arkadaş RR Sport 4.4 Supercharger alıp sonra "Nettim lan ben?" diye kendine de sorabilir.[signature][hline]Working for the weekend...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...