Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arkadaşlar. Diyelimki 4x4 bir araba alacaksınız, aklınızda iki marka var. Birisi Grand Cherokee ve biriside Volvo.. Şu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? Grand Cherokee Overland Grand Cherokee SRT8 Volvo XC90 Ben kendi araştırmamı yaptım, volvo XC90 da karar kıldım ama sizlerinde fikrini almaktan bi zarar çıkmaz sanırım. Çünkü daha önce volvo ile ilgili açılan topiclere göz attığımda volvo konusunda tecrübeli arkadaşların olduğunu gördüm. Fikriniz nedir? Volvo iyimidir? Daha önce arkadaşın volvosunu bile kullanmadım. 2 gün önce ilk defa test sürüşünde kullandım. Özellikle uzun yolda rahatmıdır? Yoksa uzun yolda hala en rahat araba Grand Cherokee mi?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Volvo abi direk yani bi kere sağlam onda şüphe yok. Birde artık Grand Cherokee'nin suyu çıktı herkeste var. En güzel volvo.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 herkeste olması sorun değil. içi geniş, rahat ve yerden yüksek bi araba olsun yeter. bişi daha sorim. grand cherokee yakıtı kullanmayı öğrendimi yoksa hala su niyetine içiyomu?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hala su niyetine içio volvo ownz[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kesinlikle Volvo.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 peki sizce XC90 da sunroof tüm karizmayı dağıtırmı?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hyr[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Cuma'ya kadar vaktim var. mümkün olduğunca çok yorum bekliorum sizden :)[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 xc90 nasil bilmiyorum ama bence sunroof karizma filan dagitmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 aradim buldum hemde tepeden sunrroflu resim...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 http://www.volvocars.com.tr/Showroom/XC90/Gallery/Interior/ http://www.volvocars.com.tr/Showroom/XC90/Gallery/Exterior/ [signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Kasım 2005 03:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Ya bab küfreder gibi soru sordun zaten :) Uzatma işte volvodur olay. Volvo'nun yanında Jeep'ten söz edilir miç.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ya hacı, volvo'nun 4x4 araç ürettiğini daha 2 hafta önce öğrendim, volvo konusunda acaip bilgisizim. daha 2 gün önce koltuğuna oturdum, bilgisizliğim o derece. bide motor V8, benzin sorunu olcak ilerde o da düşündürüyo beni. ayakkabıda değilki bu, götürüp "bu ayağımı sıktı değiştiricem" de diyemem. e arabanın fiyatı malum, imkanı yok risk alınabilecek gibi değil. etrafımda bu model araç sahibi kimsede yokki sorayım. o yüzden kimi bulursam soruyorum. bende volvo yu çok sevdim ama yinede insan böyle bi durumda ne olursa olsun asla emin olamıyo. yolda her gördüğümü çevirip bu soruyu sorasım geliyo. Ben aslında 1 ay önce grand cherokee diye başlamıştım bu konuya, webde gezinirken volvo'yu gördüm.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla avukat olan teyzemde 2006 Grand Cherokee var. Arabayı bodrum milas hava alanı yolunda kullandım. Araba amiral gemisi gibi. Ve söyledikleri gibi öyle su gibi benzinde içmio. İstanbuldan - Bodruma 1 depodan biraz fazla benzinle gelmiş şöför. Araba çok rahat kullanışlı yol bilgisayarı mevcut , klima ötesi derecede iyi. Ama araba cidden gemi kadar park etmek istesen istanbulda oraya buraya girmez yani. Malum bodrum gece trafiğinden anladım biraz park sorunu olabileceğini ama diğer yönleriyle araba çok iyi. Ama bence benim görüşüm Cherokee herkeste var ondan bana artık doğan şahin gibi gelio araç. Ama volvo cidden sağlam arabadır ve 4x4 zannedersem yeni üretmeye başlamadı önceden de vardı. Ve tabi sağlamlık ve emniyet konusunda volvonun üstüne yoktur bunuda unutma. Artık fiyat konusunda kendin karar ver.[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben yinede infiniti fx derim:D *!kafaları karıştırır*[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Davion, 09 Kasım 2005 04:18 tarihinde demiş ki: Ve tabi sağlamlık ve emniyet konusunda volvonun üstüne yoktur bunuda unutma. işte volvo yu asıl seçme sebebimde bu oldu. etrafımdan volvo için hep "tank gibi araba" lafını duymuştum. XC90 da tank gibimi? @Redogski : ebenin.. zaten karar verme özürlüsüyüm. bakkaldan ekmek alırken bile 15 dakka seçen bi adamım.. :-) ilave : bi de cherokee görünüşü itibariyle fazla resmi bi araba gibime geliyo. yani makan arabası filan gibi. volvo daha bi spor gibi. sizce?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Kasım 2005 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Bana kalırsa :D[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 navigator değilmi bu?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Valla Cherokee kadar 4x4 havasında değil araç bu bi gerçek. Ama genede volvo :)[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: Lonely, 09 Kasım 2005 04:24 tarihinde demiş ki: navigator değilmi bu? Navigator bu. O resimdeki Cadillac Escalade[signature][hline]Female Body Inspector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bunlardan alana yanında eşantiyon Mercedes CLK500 de veriolarmı? o_O edik : önündeki hayvan gibi cadillac amblemini görmeyen gözüme ....[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ICQ Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray !!! Grizzly, 06 Kasım 2005 04:23 tarihinde MSN'de demiş ki: Yaa sen bütün gençliğini yiyişmekle geçir, evlencen zaman serhatı bul [Bu mesaj Lonely tarafından 09 Kasım 2005 04:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ben zamanında burda xc90<>touareg sorusunu sormuştum, orda da tip olarak touareg çıkmıştı genel görüş, ama sağlamlık vs konusunda xc90'da kalmıştı aklım ama bu konudaki soru biraz farklı olmuş çünkü benim sorumdaki iki araç da SUV idi, burdakilerden biri basbaya jip ikisinin kıyaslanması biraz yanlış gibi geldi bana, xc90'ın içinde kendimi sanki hafif yüksekte oturduğum bir otomobildeymişim gibi hissettim, yukardan öne doğru alçalan ön cam bana jiplerdeki güveni vermedi ne yazık ki, ama buna rağmen iki SUV arasında XC90'ı tercih etme noktasına gelmiştim nerdeyse 87 model range rover'ımdaki o "kamyoncu" güvenini xc90'ın verebileceğini sanmıyorum yani :) aynı şeyi cherokee için de söyleyebilirim çünkü o da tam anlamıyla bir arazi taşıtı hoş son dönemde jeep de range de araçlarını "nazik arazi taşıtları" modunda üretiyor ama olsun yine de daha kemikli oldukları bir gerçek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Kasım 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 selam, xc90 stationvagon bir volvonun yerden yükseltilmiş halinden başka birşey değil. volvo yerine audi allroad 4.2 quattro alabilirsin ama eğer yakıt tüketimi dert ise 2.5 quattro da var ;) sonuçta kökenleri stationvagon grand cherokee temelde daha saf bir jip olabilir ama jip kabiliyetleri oldukça kötüdür. toureg/cayenne bile çok daha iyi arazi kabiliyetine sahiptir. kalite olarak volvo grand cherokee'i katlar bir kenara koyar bence. saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bir de gerçek arazi performansları var tabi mesela yine zamanında bunların peşine düşmüşken şöyle sonuçlar gelmişti karşıma; touareg arazi performansı açısından bir çok jip ve SUV'dan iyi durumda, mesela bmw x5 kesinlikle başarısız arazi konusunda, ankarada kış mevsimi buzlu yollarda tecrübe etmiş olanlar varsa anlayacaklardır bunu, ayrıca havalı süspansiyon sistemi de yine touareg'in (ve cayenne'in tabi ki) bu konudaki avantajı sayılabilir yalnız benim edindiğim bilgilere göre de xc90'ın da arazi kabiliyeti açısından yine touareg'in önünde olmadığı, çok geniş bir iç hacim (7 koltuğa çıkabiliyor istendiğinde) ve güvenlik mevcut ama içine bindiğinizde arazi taşıtına bindiğinizi hissettirmiyo diğerleri kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bu arada imzandan yola çıkarak Q7'ye bir göz atayım dedim de :) pek tatmin etmedi açıkçası :) görünüşü havası daha iyi olabilirdi, üzerinde çok durmamışlar gibi geldi bana, yani tamam suvların hepsi sonuçta bir station vagonun şişirilmiş hali oluyor genelde ama bu iyice basit olmuş, ne bilim daha iyi olabilirdi bence bu arada bunda da 7 koltuk şansı var, süper bir iç mekan ve işçilik görünüyor http://www.audiworld.com/news/05/frankfurt/ not: konunun içine etmiş olmak istemem ama xc90, jeep ile ilgilenen biri Q7'yi de görmeli değil mi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar