crysania Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 en güzelklir skidrow-monkey business herkes izlesin :)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 The Offspring - The kids arent allright [Bu mesaj Fistan tarafından 15 Eylül 2005 13:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LejYoNeR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bence Skid Row - 18'n Life .....[signature][hline]Won't you come into my room, I wanna show you all my wares. I just want to see your blood, I just want to stand and stare. See the blood begin to flow as it falls upon the floor. Iron Maiden can't be faught, Iron Maiden can't be sought.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şebnem Ferah - Can Kırıkları (moktan birşey gibi görünsede beni çekiyor) Rammstein - Ohne Dich Ramstein - Keine Lust[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 chemical brothers - the test massive attack - protection, risingson U.N.K.L.E. feat. Thom Yorke - rabbit in your headlights Radiohead - just, paranoid android björk - pagan poetry[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Metallica-Whiskey in the Jarrow-Nothing Else Matters Sepultura-Root Bloody Roots Anathema tüm klipler[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 TABİKİ KORN - Y'ALL WANT SİNGLE! CAps e basıp yazmadım shift ile.hehe Sly azarlayamazsın beni lol.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Korn- I Take my time (Angelina bir beyaz bir siyah aaah ahh... itiraf ediyorum içinde sırf Angelina Jolie var diye seviyorum Aerosmith-Crazy (onda da ikisi de birbirinden tatlı kız var biris Liv Taylor dieri Alicia Silverstone.. ahh ahhh)[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Tatu'nun bilmemne the she said diye bi şarkısı var yağmur altında yiyişiyorlar aeuhfau yakıyor beni valla :D Şey güzel SOAD - BYOB[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 i did my time len o :) did my time daha doğrusu :D [signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın [Bu mesaj Sorj tarafından 15 Eylül 2005 17:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Öhöhöröö ? Yok olm öyle değil msn'i aç lan bide! önemli[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Sorj, 15 Eylül 2005 17:14 tarihinde demiş ki: i did my time len o :) did my time daha doğrusu :D ya daha bakamadım ismine hiç Angelina çıkınca kitleniyorum bi beş dakikalık dumur yaşıyorum hep[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aerosmith - crazy. rammstein - amerika. björk - oceania.. daha var da şimdi kasmıyım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aerosmith - crazy alternatif gelmedi bile aklıma, açık ara farkla...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 BENNY BENASSI-- SATISFACTION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 rammsteinın çoğu klibi güzel. pearl jam - do the evolution var sonra. Judas Priest - Breaking The Law eğlenceli. moonspell - opium Satyricon - Fuel for Hatred Cradle Of Filth - From The Cradle To Enslave gwar - meat sandwich eğlenceli :) megadeth - peace sells ve megadethin diğer klipleride iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Death cab for cutie - A movie script ending The All american Rejects - Swing Swing Evanescence - My Immortal (hoşuma gider hep :) )[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. [Bu mesaj RaVena tarafından 15 Eylül 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ogün Sanlısoy - Bana Bi Sor Machine Head - Imperium çok gaz ya bu. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Gorillazın bütün kliplerini seviyorum abi.. Nickelback-someday (adını tam hatırlamıyorum yannış yazdıysam affola) Rammstein-Keine Lust[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Apocalyptica-Path Apocalyptica-Life Burns Bu ara en sevdiğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Children of bodom - Sixpounder Hypocrisy - Erased.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Velvet Revolver-Dirty Little Thing(demin izledim süfer olmuş video slash duff yine karizma,scott saçları kızıl yapmış çok metro herif ya :) ) Onun dışında Guns'n Roses-November Rain Aerosmith-Crazy Bon Jovi-Always bu 3'ü çok güzel..Konulu :) Metallica-Until it sleeps Garbage-Only happy when it rains bu 2sini çok sanatsal buluyorum.[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 In Flames - Trigger Soilwork - Rejection Role (kardeş klipler zaten :))[signature][hline]My frustration, my conversation, why are we even here? The abuse that we use I do not longer care The cold worms and me, we are all right, we are free The dead light inside, fuel to new seed, new world I hide. In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 soad - question!, geçenlerde gördüm direk indirdim klibi.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 In Flames - Cloud Connected Children Of Bodom - Hate Me! (konser görüntüsü ama süper :D)[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar