Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Az önce öyle nette gezerken bir yerde gördüm "Kapalı Gişe" yazısını, birden *dank* etti... Bugüne kadar heryerde duyardım "Kapalı Gişe" lafını da, ne anlama geldiğini bilmezdim. 20 yaşındayım, tam olarak 3 dakika önce farkettim anlamını. Biletler gösteriden önce tükendiğinden dolayı gişeyi açmıyolar tabii, o yüzden gösteri "Kapalı Gişe" oluyo... Vay bee, hakkaten de öğrenmenin yaşı yomuş ha... Bu kadar çok saçma konunun arasında sırıtmaz herhalde benimki...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 geçmiş olsun :p[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ben daha saçmasını söyliyim, "allah gecinden versin" lafını henüz yeni anladım! meğer "allah geç bir ölüm nasip etsin" anlamına geliyomuş ohannespatates[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 yemin ederim bende bilmiyodum şuan öğrendim=)[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende 1.5 hafta önce öğrendim[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Sabah sabah süper bu ya hehehe :=)) ----- Bizim de bi arkadaş eczanelerde gördüğü Ağrısız Kulak Delinir lafını atasözü zannediyomuş.Taki bizim yanımızda bu gafı yapıp bizi dumur edene kadar...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 ohahoahao viskininki süfermiş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende şimdi orendim tam anlamıyla :) en çok ragbet gordugunu biliyodum ama tam bu anlama geldigini bilmiyodum açıkçası[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Azuhahahah.Neyse geç omuş ama çakmışsın köfteyi....[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 cidden ya bende yeni bişey öğrenince acayip utanıyorum ama çaktırmadan da mutlu oluyorum hala öğrenebiliyorum diye:)[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Hayır benimki öğrenme de değil, farketme. Dediğim gibi, hep duyardım "Kapalı gişe oynuyo" diye, çok fazla talep gördüğünü düşünürdüm ama hiç de merak etmemiştim "Ne demek lan kapalı gişe?" diye... Bir anda resmne ampul yandı kafamda... Güzel bi andı tabii :)[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 @asteroth aynen ya kapalı gişe hasılatı çok yüksek olan yada seyirci sayısı çok olanlara deniyo onu biliyodum ama dediğin gibi tam anlamını bilmiyodum=)[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 bende şimdi öğrendim :).. eyvallah 1 yıl kulunum kölenim..[signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Dark Throne http://www.londinivm.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 :) eh ögrenmenin yaşı yokmuş onuda ögrenmişsin bak 2 şey birden ehaeuha[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 lavaşkiri peynirinin isminin nerden geldiğini öğrenmiştim zamanında şaşırmıştım bende.. "La vache qui rie" kendisi fransızcadır "la vaş ki riğ" olarak okunur türkçesi "gülen inek" dir[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Spermin idrarla beraber gelmediğini öğrendim.[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 baştaki ikisini yeni öğrendim ben de.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar