Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaydan atoma zoom...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Earth = 12.76 x 10+6 = 12,760,000 meters wide
(12.76 million meters)

Plant Cell = 12.76 x 10-6 = 0.00001276 meters wide
(12.76 millionths of a meter)

ilginç olan bumu ben tam anlayamadım.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
said:
Davion, 25 Kasım 2005 15:40 tarihinde demiş ki: Atoma kafam girsin.

İlk önce kafa olmalıki...[signature][hline]«³¹®¤Z_a¤³_g¤³¹G¯²-»
Mesaj tarihi:
ehe biraz deişik[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
ahahaha zagg bitirdi :D[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
davion gereksizsin adam bişey paylaşmış gayet de güzel bi laf öğrenişsin ona kafam girsin buna kafam girsin tekrarlayıp duruyosun yaratıcı ol azcık[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 25 Kasım 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
İstiosan gel sana kafa gösteriyim? Ama tabi sende cintonik gibi çıkma sonra.

sendeki kafayı harddisk de arada yapıo ha. kafa atar ya, senin kafadan atıomuş. zart zurt ses çıkarıo böyle sorunlu bişi.[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Prudent a.k.a Sorrowful

[Bu mesaj PrudenT tarafından 25 Kasım 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bide Beni Gosterseler Uzaydan merak ettim şimdi ama belden aşası yasak xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Mesaj tarihi:
benim bildiğim atom şekli varsayımla belirlenmiş bişey, yani atom u ne kadar büyük bi mıknatısla görmeye çalışsakta göremiourz die biliorum, hele hele bir protonu ? biraz yalan geldi bana o resimler.[signature][hline][b]And after all we're only ordinary men
Mesaj tarihi:
en başar ve en sonlar sallama ama güzel olmuş
edit:hızlı bir şekilde tersten izlemenizi tavsiye ederim :-)
[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away

[Bu mesaj Gerab tarafından 26 Kasım 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...