Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Char kasımı

_Rion_

Öne çıkan mesajlar

arklarla char kasıyoruz tabi paralı 1-1.5ay arası 60oluyoruz tabi verilen paraya bakar :) bu süre zarfında itemlarınızı da yapıyoruz [email protected] adresinden ulasabilirsiniz. 2.el bolumune koymadım cünkü 2.el degil sonucta alım satım yok ii günler[signature][hline]Old Kingdom...
Romathar [Human Warrior] = 40
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 26 Kasım 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
1-1.5 haftada 60 olsa hadi neyse 1.5 ayda 60 oluoz para verin yapalım diyorsun lol

1-1.5hafta hmm güzel bi düşünce yapabilirsen yap ben yapabilmiş bi japon gormedim 6gün 13sa var ama o played time tabi bilemicem kaç günde tabi rekortmen bi arkadasmıs kesin japon...yada çin[signature][hline]Old Kingdom...
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

rion baba nabtın bu işin raconu bence 1-1,5 haftadır. yani şirket halinde çalışmıosan pek talep olmaz. 1,5 ayda millet kendi de kasıyor yani şevkini kırmak istemem ama japonlar total play time oynuo dedin de o adamlar vardiya halinde yani gene 2 haftaya kalmaz teslim ederler. yani 1-1,5 çok kısa geliosa 3 hafta felan olsun en fazla. da 1,5 ay bir de buna sağlam para isterseniz olmaz bence[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana 1-.15 ayda anca oluruz dedi bende ondan ole dedim bi konusmam lazım
edit:tmm dogruymus cidden kendisi 1.5ayda yapıyormus ayrı ayrı kasarız die düşünmüş 2 kişi daha bulunca yapıcaz artık vardıya lazım :)

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 26 Kasım 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok yawf ne baycak eheh kasarken arada karsı factionı da kescemiz için :P aslında olay sloe 10sa biri 10 sa biri ogün dier 2si eglenir dier gün onlar kasarki baymasın tabi ole hep eglenmicekler 10sa biri eglencek dieri q lara yardım etcek 10sa biri eglencek dieri yardım etcek :)[signature][hline]Old Kingdom...
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ne hıhı ne okok adamı deli etmeyin adam gibi msj atıcaksanız atın atmıcaksanız atmayın kuralları güzelce okuyun tartısmaya sebep olacak laflar sarfetmeyin adamı zıvanadan cıkartmayın 1kere olur 2 kere olur güleriz ama fazlası zarar inşallah forumlarda tartısma cıkartmıcak sekilde davranmmayı basarırsınız!111[signature][hline]Old Kingdom...
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Law, 26 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
_Rion_, 26 Kasım 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
ne okok arkadasım yapıyor sende gel birlikte yapalım dedi tmm dedim
hmm ne kadar zamana 60 olsun istiyorsan ona gore para oluyor

Mesela 2 hafta olsun.

2hafta su anda olmuyor 2kişi daha bulunca olucak[signature][hline]Old Kingdom...
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 26 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
1-1.5 haftada 60 olsa hadi neyse 1.5 ayda 60 oluoz para verin yapalım diyorsun lol

1-1.5hafta hmm güzel bi düşünce yapabilirsen yap ben yapabilmiş bi japon gormedim 6gün 13sa var ama o played time tabi bilemicem kaç günde tabi rekortmen bi arkadasmıs kesin japon...yada çin

duyduguma göre
us retail ilk acıldıgında
ilk lvl 60 3gün sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam archimonde serverında
22nci lvl 60 5.5 gun sonra oldu us genelinde ve bi türk oyuncuydu.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.

[Bu mesaj Sin tarafından 26 Kasım 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Rion_, 26 Kasım 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
ne hıhı ne okok adamı deli etmeyin adam gibi msj atıcaksanız atın atmıcaksanız atmayın kuralları güzelce okuyun tartısmaya sebep olacak laflar sarfetmeyin adamı zıvanadan cıkartmayın 1kere olur 2 kere olur güleriz ama fazlası zarar inşallah forumlarda tartısma cıkartmıcak sekilde davranmmayı basarırsınız!111

O RLY?[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Sosyal ağlarda paylaş

mmo dünyasında bu konularda şirketleşme konumuna gelmiş ige.com a bakarsanız, orada da 21 günde teslim ettiklerini görürsünüz.

ne kadar mantıklıdır para vermek bilemiyorum ama en azından ebay den başkasının karakterine para ödemekten iyidir.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sin, 26 Kasım 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
said:
_Rion_, 26 Kasım 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
said:

1-1.5hafta hmm güzel bi düşünce yapabilirsen yap ben yapabilmiş bi japon gormedim 6gün 13sa var ama o played time tabi bilemicem kaç günde tabi rekortmen bi arkadasmıs kesin japon...yada çin

duyduguma göre
us retail ilk acıldıgında
ilk lvl 60 3gün sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam archimonde serverında
22nci lvl 60 5.5 gun sonra oldu us genelinde ve bi türk oyuncuydu.

O bendim sonra anladımki boş işmiş[signature][hline]DDO > WoW
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...