Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Canım sıkıldı bir movie yapayım dedim :) 56-57 ogreleri sınırsızca durmadan kesmenin tadı bir ayrı oluyor. Ne pet ne de ben hatırı sayılır damage almıyoruz mana zaten max %5 azalıyor ki bu da loot sırasında doluyor. Kısacası yanınıza çok ok alırsanız hiç durmadan (dikkatinizi çekerim hiç durmadan) saatlerce farm yapabilir ve çinli olabilirsiniz.) Run Abso run[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kolay gelsin gerçekten iyiymiş. yani 57-58 undeadlerden 3-5 gümüş çıkıyordu en az. bunnardan da öle çıkar hem ben mage oalrak lvl kasarken 5-6 tane en fazla kesebiliodum durmadan ki sen durmadan saatlerce oooh :D o ogreye de yazıklar olsun bi pete vuramıo ahha[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 8s ile 3 silver arası dusuyor loot ve yanında bi tane runecloth dusuyor arada sıradada yeşil bi item. Felcloth robe dustu demin mesela tam moviden sonraki lootta :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 aha süper işte zaten rune deyince aklıma geldi son 4-5 lvl sadece undead keserek xp farm yapmıştım 2 banka ve 3-4 posta kutusu doldurdu runeler. kullan kullan bitmedi. hem iyi de para ediyor onnar ya felcloth felan. :D çinliler duymasın dicem de ne farkeder :P[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi gece arkadaşım nanette ile takılıoz.. bu winterspring de .. dedik napak ? hadi şu undeeadları farmlayalım dedik.. 3 -4 tur döndük.. 2 rare bi kaç green bir de Krol Blade düşürdük.. sonra bana epic mount aldık.. hey gidi günler ^^[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bu ogre arkadaşlar tam olarak nerde :) bende bi gidiyim[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| ______________________________________________________ nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Deadwing passdeler kendileri ve tek tek kesebiliyorsunuz agrolamıyorlar birbirini 60 iseniz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 o ogrelerden dediğiniz gibi deli rune cloth cıkıyor.. fazla farmlamak nasip olmadı.. ama orada aşşagıda bi harabe şehir var.. içeri aşşagı inen bir merdiven.. İçerisi lvl 60 mob dolu.. 1 saat kadar farmladım bişi düşmedi.. bir iki rk alıp denicem.. belki güzel birşeyler cıkar..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: ozii_x, 12 Kasım 2005 16:35 tarihinde demiş ki: bi gece arkadaşım nanette ile takılıoz.. bu winterspring de .. dedik napak ? hadi şu undeeadları farmlayalım dedik.. 3 -4 tur döndük.. 2 rare bi kaç green bir de Krol Blade düşürdük.. sonra bana epic mount aldık.. hey gidi günler ^^ wtf?? yahu ben orda kafadan 100 mob kestim :D 1 tek şey düşmedi ama şimdi oralarda bi boss var :D neyse ben farmlıoken hiç bişi düşmedi, anca 2 tane sandık köşesi vardı arada sırada ordan para etcek bişiler çıktı. para dediğim de 1-2 altın hehe. zaten şanssızım ben 1400 tane felan undead kesmiştim bir yerde taş çatlasa 2-3 tane yeşil item düşmüştür. arkadaşın biri gitti toplasan 7-8 tane undead kesmedi aynı yerde adama rare yüzük düştü hala takıo. OFF :( neyse farm güzel şeydir çok severim. :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 güzel para kasılacak bi farm yeri söleyin bana:P[signature][hline]Guild Wars Sardius Dracus-warrior/monk WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 temiz survival gidilmis galiba :D 3 kere ust uste crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lethal+mortal shoot :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 abso aimed ile acılıs yapmadıgı için mana harcama olmuyor fazla. 1 serpent atıyor yanılmıyorsam spell olarak zaten.. birde abso birşey soracam, bu petin hem growl hem bişey daha açık, akrep oldugu için poison galiba, hızlı farm yaparken pet'in focusunun cabuk bitmesine neden olmuyormu bu ? 2. 3. moba geçerken growl 'layacak focus kalıyormu yani ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lootlarken zırt dıye doluyor focus sımdı bı mod var bende growl cast edemıyıcekse focus u kullandırtmıyor smart pet mı neydı ısmı mınımum 15 focus hep cepte oluyor sahane oluyor dps ayarıda cekıyor mısal bende ılk 15 sanıye sırf claw kullanıp sonra bite a gecırıyordu[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bende smartpet var. Yani her zaman growl için enerji biriktiriyor. Poison ile daha iyi agro tutuyor ama eger 2 growl bekler isen zaten agroyu AS atmadıkça alamıyorsun :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 kuşlarla daha ii oluo screech yapinca AP düsüo mobun hic dmg almiosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2005 Ama hunterda zaten bunun için bir sting var :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar