Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.9 Patch Notes..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 23 Kasım 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
enrage abartı derecede kuvvetli bir talent idi, sonunda nerflemişler, bekliyordum şahsen. daha yüksek tier'deki paladin bonus dmg talentı %15 arttırıyor lol be. %40 nedir, dmg power-up alıp üstüne sayge'ye fal baktırmışsın gibi..

Sam warrior'ın 5/5 two handed weapon mastery'si +%5 dmg bonus veriyo =)

Ya enrage süper bi telant'tı cidden kacmaz bişeydi nerflenmelimiydi demin değilim cunki pvp de kalabalık ortamlarda heleki arkanda healer varsa warrior dps'inin %30'zunu oluşturuyodu enrage.

dellenmedim nerflendi diye ama insan bi %35 yapar 30 yapar yuh be kardeşim %25 ne ya.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu

[Bu mesaj Cuce tarafından 24 Kasım 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Kasım 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
tuor'un yazdığı talentlar doğruysa herhalde ben paladini bırakırım sanıyorum. umarım uydurmadır. şimdikinden daha kötü çünkü..

şu anda girdim test serverına talentlar yazdığım gibi
tier 1 set vermişler test serverında garip bir şekilde :)[signature][hline]Tuor Delarren
Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage
Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 60 Human Paladin
Sosyal ağlarda paylaş

wissy endgame itemlarıyla critical yemen hiç zor değil. 30%a yakın crit chance'im var ve warriora 2 kez dokunsam enrage açılıyor direk.warrior sadece enrageliyken adam gibi damage verebilse tamam haklısınız ama normal hallerinde bile güçlü warriorlar.

ve warrior discussion forumlarına bakın aklı başında birkaç warrior zaten adam gibi oynamayı bilene o kadar da dokunmaz, eski hali fazla güçlüydü demiş. stop whining :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 24 Kasım 2005 00:13 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Phlox tarafından 24 Kasım 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de o akli basinda dedigin adamlara diyorum ki o adamlar Warrior falan degil. Yapmislar birakmislar. Warrior gucsuz oldu tu kaka demiyorum. Ama Nerflenmemesi gerekiyordu. Ufak capli bir buff bile beklenebilirdi... Ki asil olay su ki Warrior'un SS+WW'sini bitirmisler. Okumadiniz sanirim?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

İyide warriorlara debuff gererkiyormuydu? Ben şuana kadar warriorlardan yakınan görmedim çünkü warrior olması gerek gibi ha sizler warriorlar sadece tank işi için tasarlanmış bir class diyorsanız ona bişe demiyorum o zaman blizzardın yaptığı doğru hatta ben blizzardın yerinde olsam fury tarafını tamamen kaldırırdım sadece def+arms olsun sonuçta lvl 60da duel wield giden warrior sayısı çok fazlada değil

[Bu mesaj Lind3r0th tarafından 24 Kasım 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lind3roth warriorlar hala damage verebiliyor talent ve gearlarını o yönde seçerlerse. sadece 140% yerine 125% damage vurcaklar crit yediklerinde. bu kadar abartmayın ya bazıları charı silcem falan demiş. eğer bütün oyun becerinizi bir talenta bağlıyosanız zaten oynamayın[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse en azindan Retal duzeltilmis. Retal actim mi sirtlan Roguelar saga sola kacissin. =]
Neyse hocam Warrior'a nerf gelmis, gereksizdi. Yanlis yapilmis. Ama Warrior'uyla iyi oynayan hala bidi bidi etme konusunda yetenekli olup da baska olayi olmayanlari keser. Arkasindaki healer manasi bitene kadar heal basiyorsa cok aglar millet daha...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
Wissy, Gnomest Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

ww+ss kullanınca artık ss ya direk kapanıcak yada sadece bir attack ikinci bi target bulucak 4'ü birden değil ki ikiside cok cok kötü durumlar özellikle ikincisi.

Retaliattion'ının bugını düzeltmişler bari ama retal+ss'ide ayrı bitirmişler ölmüşüz biz ağlıyanımız yok =)[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 24 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Sam warrior'ın 5/5 two handed weapon mastery'si +%5 dmg bonus veriyo =)

vengeance paladin crit vurunca açılan bir bonus flurry misali ama enrage gibi dmg bonus veriyor. 8sn sürüyor enrage gibi 15sn abartı süresi de yok. tier'i de daha yükseltilmiş 30 puan veriyorsun aynı ağaca. buyur hesapla ne kadar ultra talentları var warriorların nerfle bile..

ve halen impale misali critlere bonus dmg ekleyen bir talent koymamışlar, oyunda sadece paladin ve priestte böyle bir talent yok. diğer sınıfların hepsinde %20-%100 arası crit dmg bonus veren talentlar var. böyle revizyonu alıp şapka yapsınlar kafalarına..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

wissy ona sen değil , işi bu oyundaki sistemleri test etmek olan ve parasını o işten kazanan insanlar karar veriyo. şu ana kadar yapılan butun nerf/buffların mantıklı bi nedeni vardır. öyle çıkıp yanlıştı, hata yapmışlar demek kolay tabi[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist

[Bu mesaj Phlox tarafından 24 Kasım 2005 01:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Yok Rogue'un 100-200 critine de aciliyor neyse ki =]
Neyse hocam sorunu anlamak istemiyorsunuz. Warrior'un nerflenmesi yanlis, gereksiz.

hayır nerflenen bir sınıf varsa o da paladin işin ilginci, sizin I WIN talentınız hakettiği yere gelince bu kadar yaygara kopuyorsa..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...