Sly-One Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 şimdi arkadaşım. ikimiz de son sınıf makinacıyız. kız da 85'li. birbirimizi kandırmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Boat Trip var bi de sırf adı benziyo diye izledim kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Yok canım ne alaka makinayla, ben prensipleri olan bir makin... Oha 85 li mi? Hadi ya? Nası yani? Olsun yine de bi türlü öyle gelmiyo... Demek 85... Hmm... Eheh şaka bi yana, ne blim ya çocuk gibi geliyo bana biraz, yüzü falan da böle nası desem, "güzel" den çok "şirin" çocuksu olunca bi de velet halini görünce insan şettiremio :) Ha ama 85liyse dediğin gibi atış serbest, beğenene lafımız yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 forgiver said: http://rapidshare.com/files/100472919/scoty_dsntknow.swf Scoty Doesnt Know şarkısı klibi abicim indirsenize şundan point kazanalım 324235234 kişi bakmış 1 kişi indirmiş olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar