AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Sonbahar hüznü dökmü$ ağaç yapraklarını, Hüznünle döktün bu ya$ımda saçlarımı, Kı$ın habercisiymi$ SONBAHAR Öyle dedi katre katre dökülen yapraklar Onlar dile geldiler ve söylediler haberlerini Merakla bekliyorum uçup giden saçlarımın getirecekleri haberi Ne dersin kı$mı gelecek geçen onca bahardan sonra? Hergün yeni bir umutmu$ onuda yapraklar söyledi Daha çok $ey söylediler aslında... Bende kaybolan umutlarımı söyledim onlara.. Hani derler ya "insan bir$eyin değerini onu kaybedince anlar" Sen benim için en değerli varlıksın Bulamadan yitirdiğim a$kım,yaprağım,her yeni güne ba$larken cebime aldığım umudumsun.. Ke$ke her yitirdiğim senin kadar güzel olsa SONBAHARIM... Dün gece yazdım. Ağaçtan dökülen yapraklar ilham verdi =) Pek olmamı$ gibi. Ama devamı ve daha güzelleri gelecek :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : insight@turkcell.com.tr | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
sir Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 güzel olmuş ya, daha da güzelleştirilebilir. aşk acısı insana yazdırıyo işte :) yalnız şu $'lere bi çözüm bulamaz mısın, biraz rahatsız ediyo okurken.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Düzeltmeleri tam yapmadım. Haklısın dahada güzelleştirilebilir. İlk şiir denememdi. Aşk ile akalası yok desem yalan olur dimi :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : insight@turkcell.com.tr | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Birkaç denemeden sonra rayına oturacak bir insan saklıyor gibi diyelim, buna bakıp karar vermeyelim... Eline sağlık =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: kymophobia@gmail.com MSN: pattawatommie@hotmail.com Takaslık ve satılık...
ivy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hmm hoş:) güzel güzel fena değil yani...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki: yedin benim şeyimi...yemeğimi
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Abicim Çok güzel bir şiir yazmışsın tebrik ederim. Alkışlıyorum!![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak...
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben beğendim,gayet güzel ancak iraz daha yazı yazsan çok daha güzel şeyler çıkar ortaya.[signature][hline]Mix, 11 Eylül 2005 tarihinde Horrible'a demiş ki: -Sen kaç kilosun? *hede höde (söleyemem şimdi :p) -Aaa bende hede höde +2,e sen nie benden şişman gözüküosun?!? *?!?!
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Öneri ve ele$trileriniz için te$ekkürler arkada$lar bi daha ki yazılarımda dikkate alıcam. Tekrar saolun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : insight@turkcell.com.tr | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Hergün yeni bir umutmu$ onuda yapraklar söyledi Daha çok $ey söylediler aslında... Bende kaybolan umutlarımı söyledim onlara.. sanki burada güldüm :P potansiyel var ama daha iyi olacak :) [signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg [Bu mesaj maelstrom tarafından 24 Eylül 2005 07:01 tarihinde değiştirilmiştir]
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Bakış açına göre değişir. Nasıl bakarsan öyle görürsün demişler.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : insight@turkcell.com.tr | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 döktürmüşsün insight eline sağlık[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Devamını yazdım. Biraz gecikti ama ;) Bir damla yaş gibi sıcacık Bakışlarında eylül bahçeleri... Bir gül gibi topluyorum usulca Uykusuz geceleri.. Sonbahar günleri bırakıyor yerini kışa Hüzün bitmiyor bu mevsim Belki başka bahara...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler
Öne çıkan mesajlar