Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoporlörden Gelen Garip Sesler

satanist_kedi

Öne çıkan mesajlar

bendede çamaşır makinası nın sesi geliyor..makina sıkmaya başladığında eşzamanlı olarak çamaşır makinasının sesi ve ses sisteminden gelen ses artıyor (.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ?
ben : hiiiç, duruyorum.
baba : hayatın boyunca durdun, hödük.

Garbage nedir, yenir mi?
anTiKoM

[Bu mesaj moriQ tarafından 24 Kasım 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o bende de oluyor eğer kulaklığı takıp sesi sonuna kadar açarsam. sinyal sesleri gibi şeyler geliyor, mouse u oynatırken, cd okurken vs.. pek rahasız edici değil. kasıyosun duymak için zaten[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

mühe benimki kablosuna dokununca coort ediyo bazen kapanıyo dürtünce açılıyo filam :). geçende pıyk pıyk die sesler çıkarıodu format attım geçmedi. sonra 20gblık kıytırıkta yüklüydü windows onu çıkardım yeni 80liğe kurdum ne pıyk kaldı ne bişi xD. ama hala kablosuna dokununca depresif hareketler sergilemeye devam ediyo[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Prudent a.k.a Sorrowful
Sosyal ağlarda paylaş

höpörlööörlerler fişe bağlı oluyor genelde. E buzdolabının kompresörünün çalışmaya başlaması hele hele çamaşır makinasının sıkma moduna geçmesi gibi yüksek enerji çeken şeyler elektirik hattındaki voltajı düşürür. Bu yüzden en yakındaki trafo yada neblim elektirik kutusuydu (böyle hatırlıyorum sistemi) düşen voltajı eski haline getirmek için devreye geçene kadar haporlörlerin voltajı çok kısa bir süre düşer, televizyon, bilgisayar, ekran gibi cihazlar bu ani voltaj farkından etkilenseler bile çaktırmasalarda. Zaten çok hassas elektirik sinyalleri ile çalışan hapörlörler etkileniyo.
Ses sinyalleri ile fişten alınan elektirik arasında fark var ama genede aynı devre üzerinde hepsi. Etkiliyorlar birbirlerini.

Ha birazdaha büyük bi voltaj farkında bilgisayar kapanıyor.
Birazdaha büyürse televizyon gibi cihazlarda kapanır elektiriklerin gidip geldiğini görürsün ışıklardan.
Birazdaha büyük voltaj farkında ise ışıklar basbaya kısılır, bütün çalışan cihazlar kapanır. Korumasız bazı motorlar dönecek gücü bulamaz ama kömürler sabit aynı sarım üzerine elektirik vermeye devam ettiğinden motoru yakabilir ki benim neden kompresörümün motorunun bobinlerinin yandığına cevap olabilir bu:([signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...