satanist_kedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bilgisayarda o anda yaptığım tüm işemlerin sesi hoporlörden geliyor. Mouseyi sürüklememden bile ses geliyor. Bunun bir çözümü varsa yardımcı olur musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yanlıs anlamısım. [Bu mesaj aKuMa tarafından 24 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peh [Bu mesaj aKuMa tarafından 24 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şase yapmış alet. bağlantıları kontrol et[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 white noise dir o. Evini cinler periler basmış. Dine dön ey satanist! 3 Felak, 3 Nas suresi oku, üfle hoparlörlere Hiç bişi kalmaz Amin.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satanist_kedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 inş bilen biri çıkar, çünkü çok sinir bozucu birşey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Line-in'i mute et.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam, fistan doğru söylüyor. bir yerde kısa devre var ve bu giderilmez ise çok daha önemli donanım sorunlarına neden olabilir. saygılar.[signature][hline]www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bendede çamaşır makinası nın sesi geliyor..makina sıkmaya başladığında eşzamanlı olarak çamaşır makinasının sesi ve ses sisteminden gelen ses artıyor (.[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM [Bu mesaj moriQ tarafından 24 Kasım 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Lol az daha benim kasa yanıyordu Hemen onu pencereden dışarı at xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o bende de oluyor eğer kulaklığı takıp sesi sonuna kadar açarsam. sinyal sesleri gibi şeyler geliyor, mouse u oynatırken, cd okurken vs.. pek rahasız edici değil. kasıyosun duymak için zaten[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Korku, 24 Kasım 2005 17:04 tarihinde demiş ki: Lol az daha benim kasa yanıyordu Hemen onu pencereden dışarı at xD benim ev yanıyodu hemen orayı terk et[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satanist_kedi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Line-in aktif değil, üzerinde herhangi bir işlem yapılamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 master mave midi cd audio line-in bende bunlar aktif[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 line-in aktifken çok daha yüksek olur ama kapatsan bile herzaman bir miktar dipses gelir hoparlörden... bu arada benim hoparlörlerler de ne zaman buzdolabı çalışmaya başlasa birkaç saniye cızırdıyor, ilginç...[signature][hline]...Nevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 mühe benimki kablosuna dokununca coort ediyo bazen kapanıyo dürtünce açılıyo filam :). geçende pıyk pıyk die sesler çıkarıodu format attım geçmedi. sonra 20gblık kıytırıkta yüklüydü windows onu çıkardım yeni 80liğe kurdum ne pıyk kaldı ne bişi xD. ama hala kablosuna dokununca depresif hareketler sergilemeye devam ediyo[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 höpörlööörlerler fişe bağlı oluyor genelde. E buzdolabının kompresörünün çalışmaya başlaması hele hele çamaşır makinasının sıkma moduna geçmesi gibi yüksek enerji çeken şeyler elektirik hattındaki voltajı düşürür. Bu yüzden en yakındaki trafo yada neblim elektirik kutusuydu (böyle hatırlıyorum sistemi) düşen voltajı eski haline getirmek için devreye geçene kadar haporlörlerin voltajı çok kısa bir süre düşer, televizyon, bilgisayar, ekran gibi cihazlar bu ani voltaj farkından etkilenseler bile çaktırmasalarda. Zaten çok hassas elektirik sinyalleri ile çalışan hapörlörler etkileniyo. Ses sinyalleri ile fişten alınan elektirik arasında fark var ama genede aynı devre üzerinde hepsi. Etkiliyorlar birbirlerini. Ha birazdaha büyük bi voltaj farkında bilgisayar kapanıyor. Birazdaha büyürse televizyon gibi cihazlarda kapanır elektiriklerin gidip geldiğini görürsün ışıklardan. Birazdaha büyük voltaj farkında ise ışıklar basbaya kısılır, bütün çalışan cihazlar kapanır. Korumasız bazı motorlar dönecek gücü bulamaz ama kömürler sabit aynı sarım üzerine elektirik vermeye devam ettiğinden motoru yakabilir ki benim neden kompresörümün motorunun bobinlerinin yandığına cevap olabilir bu:([signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar