Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2006 ÖSS kayıt tarihleri?

moonwalker77

Öne çıkan mesajlar

Okula devam edenler için okulda sırayla çağırıp internetten halletçeklermiş ama bana daha sıra gelmedi:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

başvuru tarihi açıklanmadı? açıklamamış olmalı ya da? sadece sınav tarihi belirlendi diye biliyorum, arıca
"# ÖSS için başvuru/sınav ne zaman yapılacak?
ÖSS için başvurunun ne zaman yapılacağı ve sınav tarihleri, basın-yayın organlarıyla kamuoyuna duyurulur. Bu bilgiler, Kılavuzlarda da belirtilir. Bütün bunlara karşın gerekli olursa, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticiliklerinden, ÖSYM Ankara Bürosundan veya ÖSYM'den de öğrenilebilir."
da belirtildiği gibi (ki kendisi buradan alıntıdır) basın yayın kuruluşlarında, en azından sitelerinde herhangi bir bigi yok?[signature][hline]gerçeğin gerçekten gerçek olmadığı bir yerde gerçekçiliği kim savunabilir ki?peki ya gerçek değil olarak bildiğimiz gerçekler aslında gerçek ise? yaşamın anlamı bu sorularda gizlidir işte, bu sorulara verilebilecek doğru cevaplar insanı mutluluğa götürür. çünkü bu sorulara cevap verebilecek olanlar gerçeğin onların üzerinde kurduğu baskıdan kurtulmuş, huzura ve mutluluğa önem vermiş kişilerdirler. ve sen bile bu yazıyı biryerlere kopyalayıp okumaya uğraşırken gerçeğin sana yaptığı işkenceleri, bir miktar saf delilik ve merakla yenmiş oluyorsun, herneyse; yaşam güzel. güzel diye düşünülen herşey güzel!
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes buraya öss sonuçlarını yazsın bakalım patinin sınav nasıl geçti.Valla ben iyi bekliorum iyi geçti beni inşallah bi yeri tutturucam[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...