Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daha iyi magele oynayan görmedim :P

Kazzuya

Öne çıkan mesajlar

SERVER: FileFront US Hosted Distro #7
WAIT TIME: 1 Hours 3 Min.

WTF!!! zaten inanmıyorum öle bir mage olduğuna ama öle bile olsa 1 saat 3 dk beklenmez. beklesen bile en sonunda filefront çok beklemeden bağlanmıcak. her seferinde de süre uzicak.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam BL deydi sonra migrationla faust a katıldı sanırsam.Videoyu izlemedim ama biz dalga geçioduk bunla oyuncaklarınla mutlumusun falan diye:)
Duelde etmişdik e tabi engineer ve fire mage üzdü beni son anda:)kafa attı bomba attı falan...

Duydugum kadarıyla oyundaki nickini değiştirmiş bu adam.Gmlerin beyninimi yemiş veya gm ler adam populer diyemi böyle birşey yapmışlar bilmiyorum ama değiştirildi diye duydum[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL

Tomcats

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 25 Kasım 2005 10:47 tarihinde demiş ki:
O kadar süper değildi bence Mantrid, gerçi 1e1'de nasıl hiç bilmiyorum ama, WSG'de ve AV'de çoğu kez birbirimizi öldürmüşüzdür.
odium'a kesinlikle katiliyorum abi, ne zamandir oynuyorum bu oyunu (BG performansini bilemem) onunki gibi movie ve 1v1 performansi kesinlikle görmedim : )

Bu arada odium, karakterden kastederken adamin karakterini mi yoksa mantrid'i mi kastettin hehe[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...