Kazzuya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 buyrun link[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 SERVER: FileFront US Hosted Distro #7 WAIT TIME: 1 Hours 3 Min. WTF!!! zaten inanmıyorum öle bir mage olduğuna ama öle bile olsa 1 saat 3 dk beklenmez. beklesen bile en sonunda filefront çok beklemeden bağlanmıcak. her seferinde de süre uzicak.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Gelsin tokatliyim yok öle movie filan ~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Lind3r0th, 24 Kasım 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Gelsin tokatliyim yok öle movie filan ~~ helal olsun +1 :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet filefront insanı hayattan bezdiriyor.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 izlemistim bu elemani baya bir zaman once engineering olaylari nasil degistiriyor cok iyi anlasiliyor bu elemanin videosunda :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu eski bi vidyo. :P[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curufinwe_ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bu adam BL deydi sonra migrationla faust a katıldı sanırsam.Videoyu izlemedim ama biz dalga geçioduk bunla oyuncaklarınla mutlumusun falan diye:) Duelde etmişdik e tabi engineer ve fire mage üzdü beni son anda:)kafa attı bomba attı falan... Duydugum kadarıyla oyundaki nickini değiştirmiş bu adam.Gmlerin beyninimi yemiş veya gm ler adam populer diyemi böyle birşey yapmışlar bilmiyorum ama değiştirildi diye duydum[signature][hline]NE Druid Lvl 60 - BL Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bunu indirmeden yorum yazmayın abi frost mage bunda 5 kişinin içinden 3 ünü filan kesip kaçıyo adamlarda 60 izleyin yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 PvP'de bir numara mantrid, ama keşke karakteri de iyi olsa, bizim guilde girdikten 2 gün sonra atılmayı başarmıştı. :d[signature][hline]Odium [ Khadgars Rage ] [Bu mesaj odium tarafından 25 Kasım 2005 09:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 O kadar süper değildi bence Mantrid, gerçi 1e1'de nasıl hiç bilmiyorum ama, WSG'de ve AV'de çoğu kez birbirimizi öldürmüşüzdür.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eladuin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mantridle 3 kere duel yapmıştım 2 sini almıştım mage imle ki ekipmanım o kadar iyi deil , bence mantrid o kadar iyi değil sadece oyuncaklarını iyi kullanıyo..[signature][hline]Burning Lagion Taluntain - 45 Lock Maghterion Magius - 60 Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 dl etmek için herhangi bir siteye üyelik istiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Gangren, 25 Kasım 2005 10:47 tarihinde demiş ki: O kadar süper değildi bence Mantrid, gerçi 1e1'de nasıl hiç bilmiyorum ama, WSG'de ve AV'de çoğu kez birbirimizi öldürmüşüzdür. odium'a kesinlikle katiliyorum abi, ne zamandir oynuyorum bu oyunu (BG performansini bilemem) onunki gibi movie ve 1v1 performansi kesinlikle görmedim : ) Bu arada odium, karakterden kastederken adamin karakterini mi yoksa mantrid'i mi kastettin hehe[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Adamın karakterini kastetmiş herhalde, hemen atıldı dediğine göre.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar