malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 mühendislk okluudğumdan dolay zoraki aldığım bi ders.. bizzat tüm ruhumla nefret ediorum.. boğuyo sanki beni,psikolojimi karartıo o derece yani.. teknikleri dolu ama olmuo abi sonuç olarak konsantrasyon beceri ve 3 boyutlu düşünme meselesi.. canımı çok çok sıkıo.. haftayı sınavı var..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
qsc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uff sorma yaa bende war aynı dert illet bi ders ilk derste alfabeyi milimetrik olarak rakamlarda dahil A3 kağıdına satırları dahi kendi ellerimde tamamen düz olcak şekilde çizdikten sora alfabeyi 48 rakamlarıda 16 kere yazdım tam 9 saatte biiti ( 00:00 - 09:00 arası ) ödewi götürdüm hocaya yüz üzerinden 15 werdi.. sınıfataki arkadaşlar 1 haftada falan hergün 2-3 saat uraşak yaptılar onlarda 20 aldı.. hoca bayaa bi piskopat zaten harfleri uzunluğunu tek tek ölçüyo ona göre not werio oofff offf benimde wizem kasımın sonunda hade bakalım hayırlısı şimdi bizde 3 boyutlu çizimlere geçtik olmuo çizemiom zaten hep arkadaşlar çizio bende kağıdımı altıma koyup kopya ile çiziom bakalım sınawda ne olacak hade hayırlısı
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 teknik resim rulezzz:D çalışın beyler lazım olcak makina elemanlarında.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 abim de çok sever teknik resim i love teknik resim der :-p[signature][hline]harbi tikky değilim lan!
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 çok fena çizerim 3d .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Whiskey, 12 Kasım 2005 02:01 tarihinde demiş ki: teknik resim rulezzz:D çalışın beyler lazım olcak makina elemanlarında. ulan teknik resim sux yaa ne rulazı her hafta sıkıntı sorun yaratıo
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 valla sıkıntı yaaa haftaya vize var girecek çok kötü..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu..
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 1. sınıfın 2. döneminde aldım çok zevkli ve kolay bi dersti seneler önce (inş. müh.)[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********...
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 teknik resim cok guzel derstir aslında baştan alışma donemınde ne bıcım sey dersınız odevlerı cok uzun surer ama alıstıktan sonra eglencelı gelır.[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 schrodör mi ne kağıtları vardı sınavda onu kullan acayip gaz veriyor. sonra t cetvelin 90 derce yapman lazım yoksa bir milim bile baya kaydıryor bir de hb uç kullancan, toz bırakmıyacak kağıtta aslında güzel derstir, ama en ufak hatada bir soruya sıfır puan veren piskopat hocaları var. derslerdeki çalışmaları anlayarak yaptıysan korkma ödev filan verdiyse yapmadıklarını çizmeye çalış ps: final de sorduğu 2 sorudan, birinin bir çizgisini; yanlış boyutta çizdiğim için, kağıdı hocaya verdiğim anda, oda cevabın üstünü çizmişti, hemen de farkediyor cingöz hocalar dc ile geçtim, bidaha da almaya kasmadım :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
taz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hehe ilk senem makine mühendisliğinde, tek becerebildiğim ders teknik resim :) ne de olsa 5 sene önce falan half-life mapleri yapıyoduk ordan kaptık biraz 3d ;)
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 birinci sınıfta öğrenmek zorunda olduğunuz şeyler: 1.Teknik resim 2.Türev integral 3.Statik 4.Herhangi bi programlama dili gerisi hikaye ------------ 1 ve 2 yi iyi öğrenmezseniz çok zorlanırsınız.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
baranoyak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 üni ye girerken en çok teknik resimden korkuordum ama şimdi hastasıyım.mat falan ölüm ya onun yanında.pogodininde dediği gibi i love teknik resim ;)[signature][hline]yıldızlıaslanlar
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Fistan, 13 Kasım 2005 17:41 tarihinde demiş ki: 1. sınıfın 2. döneminde aldım çok zevkli ve kolay bi dersti seneler önce (inş. müh.) 2kere aldığım berbat bi dersti..inş. müh.. uzun bi süre önce. C+ ile falan geçmiştim sanırsam. Sıkıcı, boğucu, rahatsız edici.. Bilgisayar diye bişi çıktı. Ben 6 yaşımdan beri bilgisayar kullanıyorum ulan! :P Diğer yandan önemli temel bilgiler verir[signature][hline]MONO(b)LOG
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Makinanın gıcık dersi autocad varken teknik resdimle ugrasıyoz bizde iste elde cetvel öküz kadar gez dur neyse bittirdik baya oldu 1. sınıfı simdi daha kazıkları ile ugrasıyoz (3)[signature][hline]:))) !!! ........................
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 walla nefret etme derecesine geldim ama bi yandan da seviyorum çünkü yapabiliyorum ve 3 kredilik bi ders=) bu olmasa sınıfta kalıcam ya=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye
ares20 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bende makına muhendıslıgınde bu ıgrenc seyı goruyorum ve hocasından, dersın kendısınden nefret edıyorum.Autocad de ısın ıcıne gırınce dahada bayıyo.....
malik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tekstil mühendisliği okuorum 2'nin 1inde verdiler bize dersi.. yok dersi anlamasına anlıosun da yok abi 3 boyutlu düşünebilme kabiliyeti olayı bende çok çok az,zaten çalışmayı ve uğraşmayı pek sevmeyen bi tipim:) hocalar yine ii niyetli de dc değil ddsine razı olduğum bi ders kasamamda hiç..geçeriz inşallah ne diyelim.[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım
Venator Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bize gecen donem cadkey diye bi programla gosterdiler, programı ogrenirsen senin icin neredeyse herseyi yapıyo zaten. Dersleri cok fazla bayıyodu ama iste o kadar da zor degildi.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 arkadaşımın süper dediği ödeve hocanın 40 verdiği ders. teknik resim 1-2'den kaldım, bu sene de veremem herhalde. Bu arada mak. müh. için solid work, auto cad den çok daha yararlı bir program bence.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Her hafta 12-15 sayfa çizim + tarama verio bize..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
malik Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 eet baş belası Allahın cezası çiizmö beni harcanayı başardı.. tahminimce kolay olan bi çizimi ben çizemedim,saçma sapan bi şey çizdim.. en ii 20 falan alacam.. valla bi de herkes yaptı.. insan kendini özürlü gibi hissetmio da değil.. size soracağım soru şu şuan: "3 boyutlu düşünmeme yardom edecek kaynak,cisim vs falan varsa öyleyin lütfen,ben bu dersler ömrümü çürütmek istemiorum.. yalnız,al bi şekil yandan bak,üstten bak gibi sözleri pek tercih etmiorum..daha somut bi şeler varsa dergi kitap falan daha ii olur sanırım..daha işin tekniğini öğretecek bi kaç ipucu.. tamam yokturda belki bi şeler bana yardım edebilir,bi kaynak belkide benim haberim olmadığım bi şey.. hadi patiler,bi el atın şu dersi geçiim ben..3 boyutlu düşünmemi geliştirecek şeyler nelerdir?çok az bilen daha doğrusu 3 boyurlu çok çok zor düşünen birisi neler yapmalıdır?(daha çok somut şeylerle anlatın pls).herkese teşekkürler.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Valla 2 sene oldu ama zaten seklin önden soldan ve üsten görüsünzlerini cizdikten sonra ücünden üc boyutlu resim ortaya cıkıyo :)) merak etme sana tek tavsiyem sadece kendin yap milleten kopya cekme baskasının kagıdından baslarda yapamazsın ama ilerde olur az vakit ayır ödevlerden iyi not alırsın ama sınavda kalırsın kopya cekerek ödevlerde yoluda cama yapıstırma bizde yapanların büyük kısmı alttan almıstı bu yöntemi kullananların ve gene zar zor gecmislerdi sana tavsiyem az calıs 1. sınıf en kolay sene :) alttan ders bırakmamaya bak bırakırsan devam eder gider öle[signature][hline]:))) !!! ........................
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Şekli kafanda canlandırdın mı sorun yok.Hayalgücü ve bakış açısı hedesi.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner..
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 benimde en sevmediğim dersim,aslında kolay birşey ama uğraşmak lazım..ona vakit ayırana kadar diğer derslerle uğraşıyorum..elbet bir finalde düzgün birşeyler çizip "kazayla" geçicem :-)
Öne çıkan mesajlar