Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben ilk 1 ay kastım sonra okuldaki sınavlar başladı saldım öss yi fln fazla yüklenmeyin öyle ama düzenli çalışın ( aldırmayın beni klasik öğütler :P ) olm dersaneye gittiğinizde sıkılıyorsanız kız tavlayın sonra onu göreyim fln diye gidiyorsunuz :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 çalışın lan herkes bütün sene yatıp da üniye giremez... (ben hariç) oturun çalışın daha çok çalışın paticikten derece çıksın reklam yapalım "Paticikle çalıştılar kazandılar" sonra gastelere çıkalım "Paticik/Forum üyeleri ortamın mına koydu bütün dershanelşeri ezdi geçti ilk on sile bu forumdan çıktı" diye[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sonra bide Paticik dersaneleri diye dersane açarıs tamam :-)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın *!kamçıyı şaklatır*[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 oh be ben kurtuldum darısı size süper bişi bence :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Uhuhu ya ! Bende final dergisi dersanesine yazıldım isimde hayır yok allah belasını versin ya![hline]This is a war and we are soldiers!
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 yok ya ben oraya gitmedim gerci ama benim arakdaslarım gitti baya memnunlardı
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: kermit_frog, 09 August 2003 15:40 tarihinde demiş ki: oh be ben kurtuldum darısı size süper bişi bence :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Senin puan nasıl frogy[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 öss ye girin bi kere esas heyecan girerken olmuyo tercihleri yaparken oluyo :-)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 evet ben halaokulu bekliyorum noldu acaba diye... hayvan gibi stres yapıyorsun.... böle kuyruğunu sallarsın dilin bir karış dışarıoda flşn[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 aynen yazarken bile şunu mu yazsam bunu mu yazsam diye düşünüyorsun sonra şimdi bizim gibi bekliyorsun elin kolun bağlı çok zor bişey sınava girmekten daha çok stres be nsınav bittikten sonra bitcek zannediyordum bitmiyormuş... :-)
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Ama olcak mı olmayacak mı diye düşünmek, telaşlanmak farklı bir de girmek zorunda olduğun hayatını belirleyecek bir sınav var sonuçta orayı geçmenin verdiği de bir rahatlığın olması lazım ..[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 ben kazı sağlamyereçaktım 24 tercihi de doldurdum bu tercihler %1 den %21 e kadar gidiyor eahk :)[hline]I know that the spades are swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kardeşim bir sene sabreyleyin sonra takılırsınız karıya kıza ben şimdiden girdim tasavvuf moduna zaten lise 3 olmuşuzzz bulunan kızları da stand-by a alın Öss çıkışında halledersiniz ne işniz varsa 1 sene be fazla bişey değil....(teselli ol teselli ol teselli ol....)[hline]OSS OSS canım OSS aman allah
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 olmuyo pek cünkü eğer o kadar okkalı bir puan allamıssan acaba acıkta kalcam mı acaba istemediğim yerleride mi yazsam acaba acıkta kalırım da sene ye bir daha mı girerim fln geliyor :)
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 eheh ben bu açıdan düşünmemiştim :) ben daha ise 2 yim tabe hazırlanacaz daha[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: SilphatosIce_, 09 August 2003 15:53 tarihinde demiş ki: Senin puan nasıl frogy[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage ne sen sor ne ben söleyim :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kermit çalış çalış :) seneye bidaha mı gircen olm?
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 mecburen ya ne yapacam :) bi daha deneriz şansımızı[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hadi bakalım Hepinize başarılar....
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: SilphatosIce_, 09 August 2003 11:07 tarihinde demiş ki: Öss'ye hazırlanacakların bu hafta içinde başlıyor kursları öf haftada 4 gün 6 saat derm mi yapılır bu sıcakta sorarım size?![hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage klima oluyor dersanelerde merak etme :)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Cyre2k, 09 August 2003 15:44 tarihinde demiş ki: Uhuhu ya ! Bende final dergisi dersanesine yazıldım isimde hayır yok allah belasını versin ya![hline]This is a war and we are soldiers! finale 2 sene gittim ben gayet iyiydi bence hiçbi sorunda cıkmadı isminde neden hayır yok? solamniya falan mı koysalardı adını[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 olm final i amma ezdiniz lan :) gerçi çok kalabalık gözlerini para bürümüş ama iyi de hizmet veriyolar benim arklar okula dergilerle kitaplarla fln geliyolardı böyle yani deli kaynak sağlıyolar
Kraelam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Beyler, çalışanlara laf atmayın. tamam ben tembelce davrandım ama çalışanın zaten ideali vardır ve sıkılsa da çalışacaktır, zaten eğlenmek için çalışmıyor ki!!! bu arada benim dershanede her sınıfta klima var valla. kutuplarda gibi oluyorsunuz, giren üşüyor :) kız desen zaten %80'i kız. sınıfım 15 kişilik ve 11 mi 12 mi ne kız var. ama bakın bana, işim var mı :D :D :D valla perşembe açılıyor (alakasız açıyorlar gün olarak hep :D ve lise 2'de de gittim aynı dershaneye) ve 1100 soru çözmeliyim (ödevimin geri kalan kısmı. son haftaya bıraktım kaç soruyu hay ya. anca bu kadar kaldı) off of. ama dershanemi ve arkadaşlarımı çok seviyorum orası da su götürmez gerçek. haftanın 6 günü orada olacaz. pazar bayram :) [hline]Eğer kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerim onu öldürecek kadar asildir... [Bu mesaj Kraelam tarafından 09 August 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Kraelam tarafından 09 August 2003 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar