Averwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Eger dun sabahtan beri sizde de bu sorun bas gosterdiyse (benim ping suresi 1500ms'nin altina inmedi genelde 4000ms filan) lutfen asagidaki linkteki baslikta durumu anlatin. Ben mail da attim ayrica. 4 arkadasim da var oyun, dordunde de ayni sorun var. Hayir baska bir siteyle filan da problem yok. Anlam vermek mumkun degil. Lightnings blade de oynuyorum durum felaket nerdeyse butun sunuculari denedim bir tek frostmourne ping normal sayilir. http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support&t=593289&p=1&tmp=1#post593289 Bi bakayim neler olup bitiyor anlayalim dedim tracert kullandim sonuc icler acisi. tracert us.logon.worldofwarcraft.com Tracing route to us.logon.worldofwarcraft.com [12.129.232.109] over a maximum of 30 hops: 1 * * * Request timed out. 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 var yurtdisi cikislarda birseyler . duzelir bugun yarin kablo kopmadiysa gene . lan ne kabloymus arkadas . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manicodil Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 mrb arkadaşlar. ben knightonline oyuncusuyum fakat wow forumunuda merakla ve ilgiyle takip ediorum. ko dada bi kaç gündür felaket lag var.dedim acaba diğer oyunlarda oynayan arkadaşlarda da varmı.anladığım kadarıyla (ve bizim forumlarda yazıldığı kadarıyla) telekomun yurtdışı çıkışlarında bi problem var. inş düzelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yurtdışında sıkıntı var bence de çünkü bir sürü site ilede benzer sıkıntıyı yaşıyorum. TTnet ilekonustum şu an bir problem yok virus miruz taratın dediler ama yok bende virus dedim ve bir ekip yollamayı kabul ettiler. Ha ekip gelir mi gelmez mi onu bilmiyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Averwind Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ohoooo sorunun farkinda degillerse bittik biz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Bizde lagdayiz NERF![signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 US'de zaman zaman Ciddi anlamda lag oluyor. :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar