Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US sunuculari ve lag!

Averwind

Öne çıkan mesajlar

Eger dun sabahtan beri sizde de bu sorun bas gosterdiyse (benim ping suresi 1500ms'nin altina inmedi genelde 4000ms filan) lutfen asagidaki linkteki baslikta durumu anlatin. Ben mail da attim ayrica. 4 arkadasim da var oyun, dordunde de ayni sorun var. Hayir baska bir siteyle filan da problem yok. Anlam vermek mumkun degil. Lightnings blade de oynuyorum durum felaket nerdeyse butun sunuculari denedim bir tek frostmourne ping normal sayilir.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-tech-support&t=593289&p=1&tmp=1#post593289

Bi bakayim neler olup bitiyor anlayalim dedim tracert kullandim sonuc icler acisi.

tracert us.logon.worldofwarcraft.com

Tracing route to us.logon.worldofwarcraft.com [12.129.232.109]
over a maximum of 30 hops:

1 * * * Request timed out.
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4
Sosyal ağlarda paylaş

mrb arkadaşlar. ben knightonline oyuncusuyum fakat wow forumunuda merakla ve ilgiyle takip ediorum.
ko dada bi kaç gündür felaket lag var.dedim acaba diğer oyunlarda oynayan arkadaşlarda da varmı.anladığım kadarıyla (ve bizim forumlarda yazıldığı kadarıyla) telekomun yurtdışı çıkışlarında bi problem var. inş düzelir...
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışında sıkıntı var bence de çünkü bir sürü site ilede benzer sıkıntıyı yaşıyorum. TTnet ilekonustum şu an bir problem yok virus miruz taratın dediler ama yok bende virus dedim ve bir ekip yollamayı kabul ettiler. Ha ekip gelir mi gelmez mi onu bilmiyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...