_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Evet digitürk sinek kanalında böyle bir program var.Kendileri kaşar cumhuriyetine mensup 3 tane aptal kız erkek-kız ilişkileri üzerine salak salak muhabbetler ediyorlar.Bunları beğenen bazı angutlar da bunları arama zahmeti gösteriyorlar.Tabi kızlara da fazla kızmamamak lazım ne yapsınlar tek hakim oldukları konu bu tür konular.Kapasiteleri bu yani.MTV Gençliği'nin Türkiye şubesi.Daha doğrusu yalakası. Bir gün programa bağlanıp onlara hakkettikleri çok hoş sözler söylemeyi düşünüyorum.Bu arada programın sponsoru sanırım YÖRSAN.. EYVLH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 her daim kaçınırım.[signature][hline]Zegna, 21 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: elimi sallasam ellisi pipimi sallasam tellisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 puhuah mehmet alinin programına sinek tvden 3 kaşar çıkmıştı acaba onlar mi :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 mrk ettim ya![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 O programdaki,herkese gerizekalı diyen gerizekalı kızlardan bitanesi bir zamanlar "Beyaz Atlı Prens" adlı evde kalmış kız kurularına koca bulma programının baş kahramanıydı.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ne yapıcağımızı şaşırmış bir milletiz... Allah sonumuzu hayır etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 said: _TaYFo_, 22 Kasım 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Bu arada programın sponsoru sanırım YÖRSAN.. Ahahaha lol[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: LoWNeR, 23 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: Ne yapıcağımızı şaşırmış bir milletiz... Allah sonumuzu hayır etsin... Amin amin Bu gidişle Avrupa Birliği bize girecek.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Her programda var zaten yabancı ülkelere özenme olayı. Reality showların da çoğu dışardan görme, yarışmalar da, diziler de... Bi de S.o.s diye bişey var Number1'da. Oldum olası uyuzum zaten şu kanala bir de böyle Jackass tarzında birşeyler yaptığını zanneden denyoları görünce iyice uyuz oluyorum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Aynen kaşarın önde gideni hatunlar.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 rezil[signature][hline]Power is Everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bu hatunları nasıl seçmişler merak ettim.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 igrenc ve otesi[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Evet bu kaşarlar şu an bant yayınında kokuşmuş kaşar durumundalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 deli manyak avanak[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ama en çok burda bulabilirsiniz herkezin bi efsane topiği vardır ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki: kadınlar çiçektir en kaktüsünden ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hani bir programda kasarın teki benimle birlikte olmak icin ne verirdiniz diyip izleyicide 3 milyon 750 bin diyince sunucu kasar nerden cıktı bu deger peki dediginden izleyicinin eski kasarın kilosu o kadar cunku dedigi program aklıma geldi:D p.s dedigini cok kullandım farkındayım:)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Asgard, 23 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki: hani bir programda kasarın teki benimle birlikte olmak icin ne verirdiniz diyip izleyicide 3 milyon 750 bin diyince sunucu kasar nerden cıktı bu deger peki dediginden izleyicinin eski kasarın kilosu o kadar cunku dedigi program aklıma geldi:D p.s dedigini cok kullandım farkındayım:) Nıhahaha süper ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 verdikleri tavsiyeler çok salakça,kendileri de öyleler ztn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yörsan kaşar üretimini ilerletmiş demek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Koptum 3milyon 750 bin lira xD yöresan işini biliyor.Ordakı kaşarlar yöresan alıp arkadakı kodu 3131 gonderin.Her gün ilk birincisi ile YEMEĞE çıkacağız dese hem anlaşma yaptığı firma hemde yöresan kazanır.. DUrun Durun belki fikrimi çalır bu kaşalar.. BU YAZININ YASAL HAKKI Korku'ya aittir.Ve hiç programda bana payımı vermdikçe kullanılamaz..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar