Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karşı Cinsin Casusları!

_TaYFo_

Öne çıkan mesajlar

Evet digitürk sinek kanalında böyle bir program var.Kendileri kaşar cumhuriyetine mensup 3 tane aptal kız erkek-kız ilişkileri üzerine salak salak muhabbetler ediyorlar.Bunları beğenen bazı angutlar da bunları arama zahmeti gösteriyorlar.Tabi kızlara da fazla kızmamamak lazım ne yapsınlar tek hakim oldukları konu bu tür konular.Kapasiteleri bu yani.MTV Gençliği'nin Türkiye şubesi.Daha doğrusu yalakası.
Bir gün programa bağlanıp onlara hakkettikleri çok hoş sözler söylemeyi düşünüyorum.Bu arada programın sponsoru sanırım YÖRSAN..
EYVLH
Sosyal ağlarda paylaş

Her programda var zaten yabancı ülkelere özenme olayı. Reality showların da çoğu dışardan görme, yarışmalar da, diziler de... Bi de S.o.s diye bişey var Number1'da. Oldum olası uyuzum zaten şu kanala bir de böyle Jackass tarzında birşeyler yaptığını zanneden denyoları görünce iyice uyuz oluyorum.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Sosyal ağlarda paylaş

deli manyak avanak[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi
bana bişimi dicen koçum
[u]beni buralarda bulabilirsiniz

1-2-3-4
-5
ama en çok burda bulabilirsiniz
herkezin bi efsane topiği vardır
ben, 10 Kasım 2005 16:38 tarihinde demişimki ki:
kadınlar çiçektir en kaktüsünden

ve son söz
yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme)
Sosyal ağlarda paylaş

hani bir programda kasarın teki benimle birlikte olmak icin ne verirdiniz diyip izleyicide 3 milyon 750 bin diyince sunucu kasar nerden cıktı bu deger peki dediginden izleyicinin eski kasarın kilosu o kadar cunku dedigi program aklıma geldi:D

p.s dedigini cok kullandım farkındayım:)[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asgard, 23 Kasım 2005 19:03 tarihinde demiş ki:
hani bir programda kasarın teki benimle birlikte olmak icin ne verirdiniz diyip izleyicide 3 milyon 750 bin diyince sunucu kasar nerden cıktı bu deger peki dediginden izleyicinin eski kasarın kilosu o kadar cunku dedigi program aklıma geldi:D

p.s dedigini cok kullandım farkındayım:)

Nıhahaha süper ya:D
Sosyal ağlarda paylaş

Koptum 3milyon 750 bin lira xD

yöresan işini biliyor.Ordakı kaşarlar yöresan alıp arkadakı kodu 3131 gonderin.Her gün ilk birincisi ile YEMEĞE çıkacağız dese hem anlaşma yaptığı firma hemde yöresan kazanır..

DUrun Durun belki fikrimi çalır bu kaşalar..

BU YAZININ YASAL HAKKI Korku'ya aittir.Ve hiç programda bana payımı vermdikçe kullanılamaz..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...