Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik'in yeni hali...

can

Öne çıkan mesajlar

bir de adminin teki mesaj atmadan adam susmuyor da...
şartlandırmış kendini

azmo haklısın da, ben admin olsam görünce bir şeyler söyleyip konuyu eski haline geri döndürecem. ama ben kesin diyince ya da tatlı bir şekilde eski konuya dönelim diyince adam tınlamıyor. admin gelip heyt dedi mi susuyor.
olay bu yani.
seviyeli muhabbet yaptığın ortama da girebiliyorlar.
bence buna önlem olarak şöyle bir şey geliştirilebilir. konuyu açan kişi o konuda admin olabilir mesela. o kişi kendi konusunun kötü gitmesini istemez belli ki. bu bir fikir. daha güzel fikirler bulunur tabii.[hline]There's a heaven above you baby...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 11 August 2003 02:29 tarihinde demiş ki:
siz de sikayet edeceginize bu tip forumlara post etmeyin bosverin. Su ana kadar bende hep yazdim aferin yok bilmemne hede hodo, ama insanlarin ne yaptigi pek ilgilendirmemeli bizi. karismayin birakin takilan takilsin, alakasiz konusan konussun... karismazsaniz kendi aralarinda tartisilar opusurler kapatirlar veya baska bisi.

olay budur.
çok doğru söylemiş.[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bence bu kavgaların sebebi fikirlerimizi bir birimize empoze etme çabası içinde olmamız gibime geliyor. Birde kişisel bazı sorunlardan kaynaklanıyor. örnek olarak adam seni çekemiyordur aptığın işlerin güzel olduğunu kabullenmez ve seni yerden yere vurmak için elinden geleni yapar. Bu yapılanda bence saçmalıktan başka bişey değil bu forumlar burada bilgi alış verişi olsun diye war ama millet burayı bir birine camur atmada kullanıyor ve sizinde dediğiniz gibi olaylar çıkıyor ortaya . (agresifleştim bir an acaba paticiğin kendisimi bizi agresifleştiriyor :Pp )[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
TR-Game Owner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...