can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Nedir bu hali ya? Herkes birbiriyle kavga ediyor, birbirine sataşıyor, gaza getiriyor. Kardeş kardeş muhabbetimizi yapalım şurda, neden azıtıyorsunuz ki?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Neden ?[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 a)ilgi b)populerlik acaba hangisi ? saçma sapan topicler açılırsa olucağı budur yok en iyi yazan yok en iyi şey eden töbe töbe...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ya hayatında görmediğin adama karizma yapıp naapacan? bu mu yani ego tatmininiz?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 İnsanlar boyle kendilerini tatmin ediyolar ve buna karşı yapılacak bir şey goremiyorum ben.[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ................[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 .............. değil işte olay.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 yapılabilecek birşey yok[hline]mix online gaming cmmnty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 fahri paticik müfettişleri görevlendirseler aslında[hline]"self improvement is masturbation self destruction is the answer" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Millet tutamıo madem tutamıosun git özel mesaj at. adam illa karizma yapcak. kral ya[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Büyüyen herşey, öyle yada böyle, ucundan kenarından bozulmaya başlar.Önemli olan o bozukluğu düzeltmek. Ama nasıl düzeltilceğini benim bilmem pek olası değil tabiki, tecrübe gerekir.[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bir de adminin teki mesaj atmadan adam susmuyor da... şartlandırmış kendini azmo haklısın da, ben admin olsam görünce bir şeyler söyleyip konuyu eski haline geri döndürecem. ama ben kesin diyince ya da tatlı bir şekilde eski konuya dönelim diyince adam tınlamıyor. admin gelip heyt dedi mi susuyor. olay bu yani. seviyeli muhabbet yaptığın ortama da girebiliyorlar. bence buna önlem olarak şöyle bir şey geliştirilebilir. konuyu açan kişi o konuda admin olabilir mesela. o kişi kendi konusunun kötü gitmesini istemez belli ki. bu bir fikir. daha güzel fikirler bulunur tabii.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Kendi forumlarından dışarı taştıkları için sorun var zaten.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 ahha ben sanane deyken düşünürdüm, kendi forumunun admini olmayı. Güzel bir şey olsa gerek.[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 ben şu forum babası olayına takıldım, sana baba diyebilir miyim forum amca :D[hline][i]Wow - Swg - Do I really exist? - Begin [Bu mesaj Norak tarafından 11 August 2003 07:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 bu sadeceu forumda olmuyorki bildiğmi büyük kitleli bütün forumların bir parçası kavga ve bayada oluyor.bence azmo gibi düşünmeli en ii si[hline]mutluyum çok mutluyum süper mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 *!azmonun kafasını iki yanından tutup alnından öper* budur! benim forum kullanıcım budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Kavga eden forumlar[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 said: Azmodai, 11 August 2003 02:29 tarihinde demiş ki: siz de sikayet edeceginize bu tip forumlara post etmeyin bosverin. Su ana kadar bende hep yazdim aferin yok bilmemne hede hodo, ama insanlarin ne yaptigi pek ilgilendirmemeli bizi. karismayin birakin takilan takilsin, alakasiz konusan konussun... karismazsaniz kendi aralarinda tartisilar opusurler kapatirlar veya baska bisi. olay budur. çok doğru söylemiş.[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 o zamandan bu zamana aynı hamam aynı tas...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Azmodai +1[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Azmodayı sen bu günden itibaren forum "Dayısı" ol ehueu ama iyi anlamda, yani kabadayı değil[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 *! post etmez* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Arkadaşlar bence bu kavgaların sebebi fikirlerimizi bir birimize empoze etme çabası içinde olmamız gibime geliyor. Birde kişisel bazı sorunlardan kaynaklanıyor. örnek olarak adam seni çekemiyordur aptığın işlerin güzel olduğunu kabullenmez ve seni yerden yere vurmak için elinden geleni yapar. Bu yapılanda bence saçmalıktan başka bişey değil bu forumlar burada bilgi alış verişi olsun diye war ama millet burayı bir birine camur atmada kullanıyor ve sizinde dediğiniz gibi olaylar çıkıyor ortaya . (agresifleştim bir an acaba paticiğin kendisimi bizi agresifleştiriyor :Pp )[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar