Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FB - Milan Maçı Arap Kanalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu videoyu çekiyoruz , bilgisayarımızın sesini az açıyoruz ve yerlere yatmaya hazırlanıyoruz :-) dalga geçtiğim şeyin fenerbahçenin gol yemesinin olmadığını izliyince anlayacaksınız :-)[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned)
Benim gibisini google bile bulamaz

[Bu mesaj RayCharles tarafından 24 Kasım 2005 19:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
wee allaa allaaaa şevvvşenkooo...
bu e ya böle ..:):)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
uehu güzelmis :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
adam çıldırıyo lol[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
Kop Kop xD xD xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum.

Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Mesaj tarihi:
alaalalalalalala alah allah adamlardaki din sevgisi konuşmalarıına bile yansımış bea:D[signature][hline] estranged
I knew the storm was getting closer
And all my friends said i was high
But everything we've ever known's here
I never wanted it to die
Mesaj tarihi:
şevşeeeenkkkoooşevşenkoo
adam 2 dakkada beste üretti

ŞEVŞENKO ŞEVŞENKO
eheh[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Mesaj tarihi:
Görüntü olmadan sadece sesi dinlesem, savaş çıktı sanabilirdim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Dela, 24 Kasım 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
seni kardes gibi gordum veya kardes ayagi got ayagi, gel yavrum yarin aksam bize teklifini inceleyelim.

Mesaj tarihi:
Komedi yaa

Adamın sevinişi böyleyse:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Mesaj tarihi:
yuh artık[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
  • Yeni Oluştur...