Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa.com Fantasy Football 2005-2006

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Automatic change yapmadı bu Yedek kalecim 7 aldı as kalecim 2 değişmedi defanslarımdan biri 2 alırken yedek olan 6 aldı .. ortasahadada aynı durum mevcut[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ronaldinho yu kaptan yapmayı unutmayın beyler yarın mac panathinaikos la 30 puan bile alabilirsiniz tek ronaldinhodan ;)[signature][hline]Hey kids feel your balls
So you don't get cancer

Mesaj tarihi:
Dün iyi puan alamadım bugün iyi puan alıp zirveye yerleşmek istiyorum.Liderle aramda 10 puan fark var sanırım.

Edit:15miş[signature][hline]Ethernass

[Bu mesaj zamo tarafından 02 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Tüm maçlarımı 10 kişi (poborski sağolsun) 1 tanesini de 9 kişi (alex sağolsun) oynamama rağmen 2.liğe yerleşmişim tekrar. Hadi bakalım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
bu hafta pati liginde en cok puan ı ben toplamısım sevindirik oldum =) ronaldınho shev ve adriano sagolsun =) ona ragmen 10. sıradayım[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
sezon ortasında transfer -1 puan.
as kadroda oynayan bi oyuncu 3 puan aldı diyelim yedekteki adam 5 puan. otomatikmak yüksek puan alan oyuna giriyor gibi bişi yapmışlar.sen bi 15 kişi kur takımı gerisine karışma hehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!
Mesaj tarihi:
Fistan o sistem de bazen çalışıyo bazen çalışmıyo çok garip geldi, sakat oyuncuyu da otomatik değiştirmiyo en az 10 15 puanımı yedi öyle, poborski kaç maçtır sakat adam hiç çıkmadı 11den, ben de hep unutuyorum. Bu hafta da alex oynamadı ama yerine girecek adamlar varken değişmedi 0 kaldı (yedeği oynadı)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
transferi nasıl yapcam yaw 1 puandan zarar gelmez. elimdekini satıp ona verdigim parayı geri mi alıorm yoksa oyuncu puan topladıkca degeri artıo aldıgımdan daha yuksek fiyata satma imkanım war mı ?[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am"
  • Yeni Oluştur...