zamo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 5. olmuşum.Baya şaşırdım ilk defa böyle bi oyun oynuyorum.[signature][hline]Ethernassımı istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Benim de ilk sefer... De işte takımı baştan iyi kurduk takip edip. Hadi bakalım... Gazı da aldım :p[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 son hafta 65 aldım. bi ronaldanzi 36 getirdi gerisi fos helal kardeşime[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ortama çok farklı bir sekilde aktım.Yakında anlarsınız kim oldugumu =Pp[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kaybolmuş gitmiş şu topici sticklese modlar.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 up[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sadece 3 adamım oynamasına rağmen 1.liği kaptırmamışım :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Liderin 9 puan arkasından 4.yüm.Önümüzdeki maçlara bakıp liderin puan kaybetmesini bekliyoruz.[signature][hline]Ethernass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ohoooo bu hafta unuttum ben taransfer yapmayı 41 puanda kalmışız 12.yiz işe bak ya[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 68 puanla paticik liginde en çok puan toplayan oldum.2 Haftada 126 puan toplamışım yolumuza devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Automatic change yapmadı bu Yedek kalecim 7 aldı as kalecim 2 değişmedi defanslarımdan biri 2 alırken yedek olan 6 aldı .. ortasahadada aynı durum mevcut[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 up ilgisiz kaldı fantasy league.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Benim takım tepetaklak gidiyo ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ronaldinho yu kaptan yapmayı unutmayın beyler yarın mac panathinaikos la 30 puan bile alabilirsiniz tek ronaldinhodan ;)[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 bu fantasy futbolun uefa kupası icin olanı da cıktı bence onda da yapalım bi paticik ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2005 ilgi yokki cl ye uefa yamı ilgi olcak[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 oy alex poborski yok takımda[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2005 Dün iyi puan alamadım bugün iyi puan alıp zirveye yerleşmek istiyorum.Liderle aramda 10 puan fark var sanırım. Edit:15miş[signature][hline]Ethernass [Bu mesaj zamo tarafından 02 Kasım 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Tüm maçlarımı 10 kişi (poborski sağolsun) 1 tanesini de 9 kişi (alex sağolsun) oynamama rağmen 2.liğe yerleşmişim tekrar. Hadi bakalım...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 transfer nasıl yapılıyor[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu hafta pati liginde en cok puan ı ben toplamısım sevindirik oldum =) ronaldınho shev ve adriano sagolsun =) ona ragmen 10. sıradayım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben 81 puan toplamısım. su oyundaki stratejiyi annatsanız ? transfer nasıl yapılıo yedekler ise yarar mı ?s[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sezon ortasında transfer -1 puan. as kadroda oynayan bi oyuncu 3 puan aldı diyelim yedekteki adam 5 puan. otomatikmak yüksek puan alan oyuna giriyor gibi bişi yapmışlar.sen bi 15 kişi kur takımı gerisine karışma hehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Fistan o sistem de bazen çalışıyo bazen çalışmıyo çok garip geldi, sakat oyuncuyu da otomatik değiştirmiyo en az 10 15 puanımı yedi öyle, poborski kaç maçtır sakat adam hiç çıkmadı 11den, ben de hep unutuyorum. Bu hafta da alex oynamadı ama yerine girecek adamlar varken değişmedi 0 kaldı (yedeği oynadı)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 transferi nasıl yapcam yaw 1 puandan zarar gelmez. elimdekini satıp ona verdigim parayı geri mi alıorm yoksa oyuncu puan topladıkca degeri artıo aldıgımdan daha yuksek fiyata satma imkanım war mı ?[signature][hline][b]"Siyah-Beyaz <=> öLüm-ya$am" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar