ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 3 adam 34 puan lyon, chelsea, milan ve inter den 8 adam var puan bekleyen erutan aşmış, katatonia kim merak ettim ronaldinho da 18 puan almış bu arada, iyi ki almışım=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 keşke ronaldinho yu kaptan yapsaydım ya..makaay da her cl de 8-9 gol atar adamın kabızlıı tuttu bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 oeh be ronaldinho dan 36 puan kaptık iyi iyi :p bi de defanslar iyi olsaydı. :( o shea 2 ferdi 2[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. [Bu mesaj lullaby-kit tarafından 28 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 @zaugna: FC Katatonia benim bi de taklidim var "fc katatonia" diye. hangisini sordun?[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 2 Oyuncudan 8 Puan .. Trezeguet 6 - Ferdinand 2[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 şş o ne taklit maklit seni tenzi ediyorum ve özür bekliorum[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 millet coşmuş. herkes ronaldinhodan aldı heralde :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 heyhey 10 puan farkla liderliğe oturmuşum[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Ronaldinho 34 puyol 1 ferdinand 2 puan... poborski sakatlanmış yerine adam oynicak heralde hadi hayırlısı... şimdi diğer 8 adam napacak bakalımhele sheva adriano carew üçlüsünden baya ümitliyim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alex Takımdaydı Anelka Takımdaydı gerisini bilmiyorum performans olarak[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Ronaldinho hattrickten sora Alex 2 gol bi asist.. oh güsel güsel...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bilmiorum, üst sıralardakinden bahsetmiştim galiba patladım gibi bu hafta, update olsa da baksam.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 off adriano carew boş geçmiş.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 bu hafta bana bi kara leke olacak sanırım hiheh neyse önümüzdeki haftalara bakıcaz yine[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Off yaa 142 puanla liderlik için çekişmekteyim. Poborski sakat oynamamış. Adriano da oynamamış galiba, onun yerine burak diye bi adam vardı defans o girdi 0 puan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Haftanın en çok puanını ben aldım ama nafile bi hafta geç ba$ladık =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ronaldinhoavci var 96 puanla 60 puan almışım, yerimi korumuşum aynen, 11. sıradayım hala.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 142 puanda 3 kişiyiz.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 He onu görmemişim 2. olmusuz olsun oda güzel =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 49 puan :([signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Alex 17 Puan almış ..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 alex ve ronaldinho saolsun :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 << karakediler >> olaraktan 85 puanla pis coştum :D[signature][hline]Cintonik, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde Gs Tv hakkında demiş ki: Aslında fena olmaz bak.Ozhan Canaydın ulusa sesleniş konusmasıda yapar.Allahınızı seviyosanız 100 euro pls diye fln yararlı olabilir gs ye hayırlara vesile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ronaldinhoyu kaptan yapanlar baya puan almış. Benide saolsun Alex kurtarmış.İkinciliğe düşmüşüz ama olsun puanlar çok yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hahah 145 le 1.yim ligde[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar