Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa.com Fantasy Football 2005-2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 adam 34 puan

lyon, chelsea, milan ve inter den 8 adam var puan bekleyen

erutan aşmış, katatonia kim merak ettim

ronaldinho da 18 puan almış bu arada, iyi ki almışım=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
oeh be ronaldinho dan 36 puan kaptık iyi iyi :p
bi de defanslar iyi olsaydı. :(
o shea 2
ferdi 2[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.

[Bu mesaj lullaby-kit tarafından 28 Eylül 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ronaldinho 34 puyol 1 ferdinand 2 puan... poborski sakatlanmış yerine adam oynicak heralde hadi hayırlısı... şimdi diğer 8 adam napacak bakalımhele sheva adriano carew üçlüsünden baya ümitliyim.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
bilmiorum, üst sıralardakinden bahsetmiştim galiba

patladım gibi bu hafta, update olsa da baksam.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Mesaj tarihi:
Off yaa 142 puanla liderlik için çekişmekteyim. Poborski sakat oynamamış. Adriano da oynamamış galiba, onun yerine burak diye bi adam vardı defans o girdi 0 puan...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Haftanın en çok puanını ben aldım ama nafile bi hafta geç ba$ladık =)[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
ronaldinhoavci var 96 puanla

60 puan almışım, yerimi korumuşum aynen, 11. sıradayım hala.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Mesaj tarihi:
alex ve ronaldinho saolsun :P[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira
2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
5 den fazla atarız
futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz

Mesaj tarihi:
<< karakediler >> olaraktan 85 puanla pis coştum :D[signature][hline]Cintonik, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde Gs Tv hakkında demiş ki:
Aslında fena olmaz bak.Ozhan Canaydın ulusa sesleniş konusmasıda yapar.Allahınızı seviyosanız 100 euro pls diye fln yararlı olabilir gs ye hayırlara vesile.
  • Yeni Oluştur...