Revenge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 İlk 11 e seçtiğin oyuncu maça çıkmazsa onun yerine yedek oyuncudan puan alıyosun sanırım.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 yerine girecek olan oyuncuların tercih sırası da önemli. kaptan seçimi çok çok önemli. biri 20 puan, kaptanlığı verdiğiniz adam 2 puan alınca çok ağlarsınız. tecrübeyle sabit :D[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Peki puanlama neye göre? Bi de oyuncu alım satım vs nasıl etkiliyo puanlamayı? Mesela atıyorum zidane benim kadroda yok ama 3 maçta 50 puan toplamış. Ben tutup takımdan bi oyuncu satıp zidaneı alırsam 50 puan direk geliyo mu bana?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hayır.Takımını kuruyosun,o günkü maçlar oynanıyo ve o futbolcunun o günkü maçta kazandırdığı puanı alıyosun.Daha önceki haftalarda aldıgı puanlar etkilemiyo bişeyi sonra[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 O zaman maçlar başladıktan sonra transfer yapmamak lazım?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 sezon arası transfer yapmayın eksi puan kazanırsınız pardon eksi puan kay.. :P hah! puan kaybedersiniz..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hmm sağol... Ya Ümit Özat mı Kapsis mi bi türlü karar veremedim. Ümit iyi tamam da FB'den çok ümitli değilim bu grupta..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Nası ya?Ben her maçtan önce transfer yapıyorum,puanmı gidiyo :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 evet puanın gidiyor :) siteye girerken transfer acık puan kaybetmiceksiniz yazısını görmeden transfer yapmayın. bu grup macları bittikten ve eleme usulu maclara gecilirken oluyor sadece :) her eleme turu arası transfer acılıyor.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben Fenerbahçeden Rüştüyü Coupet'nin yedeği olarak ve Alexi ORtasahada kullandım .. Forvette Morientes mi Larsson mu kullansam die düşünüorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bu arada bi oylama daha :) Who will win the UEFA Champions League Group E match between AC Milan and Fenerbahçe SK? AC Milan 13.56% Fenerbahçe SK 85.32% It will be a draw 1.11% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Edik: tamam buldum [Bu mesaj Rewendor tarafından 11 Eylül 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Hmm , puanlama cetveline göre takımın yarısını değiştirdim tekrardan. Bu seferki daha bi güzel oldu gibi sanki. Hadi hayırlısı. FBden sadece Alex var artık takımda.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Bir sene önce Fener den Rüştü ve Luciano yu alan bazı kendini bilmez Avrıpalılar maç sonralarında babayı almışlardı.Ama bakıyorum ki halen bir Rüştü inadı devam ediyor gerçi bu sene bol gollü maçlar görmeyiz gibi geliyor ama ne olacağı belli olmaz bu fenerbahçe.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: screamer, 12 Eylül 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Bir sene önce Fener den Rüştü ve Luciano yu alan bazı kendini bilmez Avrıpalılar maç sonralarında babayı almışlardı.Ama bakıyorum ki halen bir Rüştü inadı devam ediyor gerçi bu sene bol gollü maçlar görmeyiz gibi geliyor ama ne olacağı belli olmaz bu fenerbahçe. kadromu geniş tutmaya çalıştım ve rüştü fiyatıyla gerçekten dikkat çekiyor [Bu mesaj Trasty tarafından 12 Eylül 2005 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ok hallettım jacabo's band le aranızdayım :) [Bu mesaj jacabo tarafından 12 Eylül 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: screamer, 12 Eylül 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Bir sene önce Fener den Rüştü ve Luciano yu alan bazı kendini bilmez Avrıpalılar maç sonralarında babayı almışlardı.Ama bakıyorum ki halen bir Rüştü inadı devam ediyor gerçi bu sene bol gollü maçlar görmeyiz gibi geliyor ama ne olacağı belli olmaz bu fenerbahçe. rüştüyü ben de aldım ama yedek kaleci. eminim çoğu insan da yedek olarak almıştır[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 rüştü'yü boşuna almayın. Daum, Volkan'ı oynatacakmış.Rüştü açıklama yapmış seve seve yedek otururum diye.Bilgi kesin değil ama büyük ihtimalle doğru[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Pessimist, 12 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki: rüştü'yü boşuna almayın. Daum, Volkan'ı oynatacakmış.Rüştü açıklama yapmış seve seve yedek otururum diye.Bilgi kesin değil ama büyük ihtimalle doğru Yedeğe koydum Zaten Coupet nin arkasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ben de geldim fazla iddialı değilim amma Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler[signature][hline]demişim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Valla matchday 1 gelse de bi görsek kimde kim var kim yok. Acemi halimle bi kadro kurdum bakalım napacak ne edecek hiçbi fikrim yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tiyo vermek istemiyom, ilk günden sonra tiyolar meydana cıkıcak nası olsa bari ilk gün benim oyuncular iyi iş cıkarsada iyi puan alsam :P[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 ulan ben bilmiodum bu transfer muhabbetini allaha emanet kurduk takimi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bakalım nolcek yarın dimi ilk maclar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 bende girdim baqalım ne olcak[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar