Elemires Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bugün öğretmenler günü diye erkenden bıraktılar bizi (ne ayaksa bilmiom).yahu arkadaşlar necatibeyde moda çarşısına girdik eleman dersanedeki öğretmenine kupa alacakmış.nese girdik aldı çıktık,kartpostalcı bi abimiz yanaştı.herif öle bi yalvarioki yani insanın "yeter artık git ne istiosan vericem" diyesi gelio :) ya da benim geliodu.yahu neyse dedi işte 2 milyonun hesabınımı yapion lütfen mütfen.bende artık napiyim veriyim bari dedim 5 milyon verdim herif ayaklarıma filan kapanmaya kalkıştı... ARkadaş salak malak dedi bana.ama bir an hiçbişi düşünemedim.Şimdi kendimi harbiden salak gibi hissediyorum nasıl kurtulucam bu durumdan yaa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 adamı bulup o 5 lirayı geri almadan kurtulamazsın. saalak saalak :P ehehe.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :P fistancım onu düşündümde adamı tekrar bulabileceğimi sanmıyorum :) daha kolay bi yolu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sende git 10 mılyona sat aynı taktikle.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o gibilerden kurtulmanın en kolay yolu bişey satmaktır mesela öyle dediği an çantandan bi tane kalem çıkarcaksın satıyorum 10 milyon alır mısın diceksin yok saol diyip uçucu olur o[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elemires Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eaahuah süpermiş.bunu kesinlikle denemeliyim hatta hemen denicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bide bunların kıyafetli olanları var, palyaço gibi giyinip sesini cocuk sesi gibi yapip dandik elma sekerini 5mdan satmaya calişan uyuz tipler. "ay almazmışıııın noluuuuuyy"[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet o aptal palyaçolara ben de gıcık oluyorum vurasım geliyor arada :D[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 O palyançoların geceleri gaspçı sabahları palyanço olduğunu bilmiyosunuz dimi.. İşte ben biliyorum[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Demekki sende palyonçosun :D küçükken hep korkardım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Palyaçolardan nefret ederim yaa iğrenç olurlar... Küçükken korkardım bende öcü gibi Kartpostalcılardan daha da nefret ederim... Hele yalvaranlarından iyice iğrenirim tiksinirim kaçarım topuklarım[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben hala korkuyorum, guya kucuk cocukları eglendirsin diye gelirler, ben kaçarım be. suratı boyali ne oldugu belirsiz(katil midir gaspçı mıdır artık bilinmez) cocuk taklidi yapan dengesizler, imdak[signature][hline]Please try to understand Take my hand Be free of all the pain You hold inside.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 birader adam senin gibi kekoyu bulmuş git o çarşıya adam direk senin yanına gelicektir bi 5lik daha ütmeye şansın warsa alırsın :)))[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Zopik, 20 Ekim 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Gamze Özçelik vidyosu ile tatminkâr dakikalar dilerim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ehehe harbi salaklık etmişin ama arada öle oluyo takma kafana bida böle yapışırlarsa sallama ozamn sıkılıp gidiyolar bikeresindede teyzenin biri bize kimsesiz çocuklar için kurabiye sattığını sölemişti bizde aldık bitane sonra teyzeyi 5 dakka sonra bidaha gördük tinercinin tekine para veriyodu sonra düşündümde benmi salaam bu kadınmı salak anlamadım[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 salak salak...... niiihahahahahahah sallaaak nasıl kaptır mıs 5 milyonu nihahahaha git soguk su ic gecer :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Muhallebi, 24 Kasım 2005 14:40 tarihinde demiş ki: Sende git 10 mılyona sat aynı taktikle. +1[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 adamda nasıl seviniyodur şimdi taktım ameleye 5 nilyonu die :)[signature][hline]Mademki Türksün,Gösterki ürksün !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jorman Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Burda da bazen özürlülere yardım için gazete satıyorlar. Büyük bi ihtimalle kendi ceplerine indiriyolar paraları. Bu gibi durumlarda bakkala gidip bi Milliyet alıyosunuz. Biri "Abi gazete satıyoz yardım için" diyince siz de "Gaztemden şaşmam!" diyip Milliyetinizi gösteriyosunuz. Kartpostal için de şey olabilir "Bereket tanrısının kartpostalı yoksa almam abi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar