Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 selam arkadaşlar, ben bol bol internetten film çeken bir insanım ve pc de yer kalmadığından dolayı gittim bi dvd writer aldım(samsung) içinde neronun yeni sürümü falanda vardı... herşey güzel.. ilk olarak bi mp3 dvdsi yaptım gayet güzel çalıştı hiç bi sorun yok... sonra bi film cd si yapayım dedim .avi yaklaşık 700mb lık filmi koydum neroya bu sığmaz bunun kalitesini düşürmek istermisiniz falan dedi(screenshot) tamam falan dedim ama tam yazmaya başlayacakken dvd rom eject ediyo cd yi ve bi error veriyo(screenshot) error log file bende var bi işe yararmı post edeyimmi? çok uzun ama.... birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum sorunun neden kaynaklandığını anlamadım..[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu sorunla ilk başlarda bende karşılaşmıştım, yetersiz disk alanı.Dvd lerde aldığın zaman 4.7gb yazar ama gerçekte bu 4.480mb yazılabilir alandır.Overburn ile 4.5-4.6 gb yazılabiliyor ama tavsiye etmiyorum dvdin ve medyan için sağlıklı değil... Kısacası attığın film dvdne sığmıyor, programda görüntü kaltesini düşürerek boyutunu azaltayayım mı diye sormuş sende evet demişsin yinede olmamış...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaw film 700mb nası sığmaz yayla gibi dvdye?[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sen ya başka dosyalarıda atıyorsun fazladan, ya farklı bir şey yapıyorsun.Create dvd > data file(disk miydi ne...) yapıyorsun dimi?Birde şimdi baktım senin nero versiyonun çok eski... Buarada senin medyandaki yazılabilir alan 4.380mb[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 update ediyorum şuan harbi bayaa eski vers. muş benimki, update edeyim sonucu yazacam buraya[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 k, olmazsa sana benim nero cd yi veririm kadıköye yakın bir yerde oturuyorsan...[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- [Bu mesaj Arloth tarafından 24 Kasım 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hepinize deepburner tavsiye ederim beleş beleş kullanın[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 writelamak ne demek yahu? yazmak onun adı? sanırım bilgisayarda okunan "DVD-ROM (ISO)" yerine dvd playerda okunabilir olanından "DVD-Video"yapmaya çalışıyorsun, dvd-rom iso olaraktan yazdırmayı dene.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 VCD yaratmaya çalışmıyorsun değil mi? O zaman buna benzer şeyler verebiliyor.[signature][hline]- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) NMN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yeni version neroyu indirdim şu an güzel çalışıyor, teşekkürler[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nero halleder ewt[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Quel-Thul, 24 Kasım 2005 17:22 tarihinde demiş ki: .avi leri dvd ye writelamak? İyice anasını bellediniz türkçenin ha. Ne demek writelamak ya? Yazmak diye söylemek bu kadar zormu yani? "Writelamak" yuh be ya. Yani oha oldum böyle bi cümle kurduğun için.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende writelamak a değincektim arkadaşlar değinmiş türkigilizce olmuş[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 19:33 tarihinde demiş ki: said: Quel-Thul, 24 Kasım 2005 17:22 tarihinde demiş ki: .avi leri dvd ye writelamak? İyice anasını bellediniz türkçenin ha. Ne demek writelamak ya? Yazmak diye söylemek bu kadar zormu yani? "Writelamak" yuh be ya. Yani oha oldum böyle bi cümle kurduğun için. +111[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 abartmayın[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Davion, 24 Kasım 2005 19:33 tarihinde demiş ki: oha oldum[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Quel-Thul, 24 Kasım 2005 20:33 tarihinde demiş ki: abartmayın sen abartmışsın biraz..[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eh be kardeşim raytlamakmış eheh biraz dikkat edin yau[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Acayip irite oldum![signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benim Cd Writer da çok yawaş yazıyor.. yeni aldım halbuki... bilen warmıdır ?[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar