SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Go To Efsaneler.com dehşet neşetin tüm hikayeleri orda var[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla şu an ial'da öyle psiko öğretmenler yok da, bi ingilizceci var kılım böyle boğucam kalıcak. kadın arkadan ders anlatıo hocaya bakıyorum "önüne dön bakıyım, bıktım artık sizden höÖÖÖÖööö" diye gelio, kafamı sıraya bastırıo (karşı koymuorum allahtan). tam bi psikopat ya, millet birbirine kağıt atıyor mesela, geliyor bana kızıyor böğürüyor, bi de bikaç çocuk daha var biz bişi yapmadığımız halde bi daha kağıt görürsem sizi disipline veririm diyor. bişey yapmıyorz hocam dersek de ben sizi disipline vericem sizsiniz kaynağı falan dio :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kendisi bana da bi ara cok fena girmistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ahahahh buna koptum: nesetin dehsetine cesurca cikislari olan ayse adli bir arkadasimiza her sinav notlari okunusunda 'ayse 2 ama aglarsan 5' diyerek notunu bildirirdi.[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı! Prudent a.k.a Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 öğretmenler günü kutlu olsun. bugun okulda hocalarla halay çektik. böle günleri lise bitip hatırlayınca özlicez.kıymetını bilmek lazım. edik:imla [signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness [Bu mesaj Dwinz tarafından 24 Kasım 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 evet kesin özlersiniz! bende özlüyorum![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dehşet neşet i bi kitapta okumuştum:DSanırım dikkat yazılı var serisinin bi kitabıydı adını unuttum Ama komedi resmen keşke öyle bi öğretmenim olsa (hayır manyak filan değilim ama böyle geyik hocalarla daha iyi ders işlenio) http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=temel+karali Bizim de Lise 1 de acaip geyik bi coğrafya hocamız vardı... Konuları anlatışı süperdi kopardık hep:D Bide ünlü bi sorusu vardı. Sınıfa girdiği anda sınıftan rastgele birini kaldırır, pencere kenarına götürür havaya baktırır "Söyle bakiim şimdi alçak basınçmı var yüksek basınçmı" derdi. Tabii biz %50 şansımızı kullanır sallardık ama bi türlü tutturamazdık:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hava souksa alçak sıcaksa yüksek[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İleride öğretmen olursam bu adamı örnek alırım :P[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Whiskey, 24 Kasım 2005 04:12 tarihinde demiş ki: İzmir Atatür Lisesinin efsane fizikçisi Yusuf Güngör adıyla sanıyla DELİ YUSUF 2002 mezunuyum hala okulda ve anlatılan bu hocaya çok benziyo manyağın tekiydi ama hayrandı herkes. heheh ben össye hazırlanırken özel ders aldım..tam bi kabus[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Basörtüsü kafayi, türban beyni örter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: elma, 24 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki: KAL ' den ilyas şu anda atv de memet alinin programında yarışmacıymış diye duydum msn den. burada tv yok biri bakıp onaylarsa süper olur . ilyas salman tipli bir adam haha MKC ydi o ve bombaydi adam trallalalalala die basladi sarkisina :D herkez yerlerde bide muzik hocasi oldugunu bilseler :-P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 mç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dwinz, 24 Kasım 2005 20:52 tarihinde demiş ki: öğretmenler günü kutlu olsun. bugun okulda hocalarla halay çektik. böle günleri lise bitip hatırlayınca özlicez.kıymetını bilmek lazım. edik:imla Bizde okulun ogretmenler icin duzenledıgı yemekten sarap caldik :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar