Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir öğretmen...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

valla şu an ial'da öyle psiko öğretmenler yok da, bi ingilizceci var kılım böyle boğucam kalıcak. kadın arkadan ders anlatıo hocaya bakıyorum "önüne dön bakıyım, bıktım artık sizden höÖÖÖÖööö" diye gelio, kafamı sıraya bastırıo (karşı koymuorum allahtan). tam bi psikopat ya, millet birbirine kağıt atıyor mesela, geliyor bana kızıyor böğürüyor, bi de bikaç çocuk daha var biz bişi yapmadığımız halde bi daha kağıt görürsem sizi disipline veririm diyor. bişey yapmıyorz hocam dersek de ben sizi disipline vericem sizsiniz kaynağı falan dio :-p[signature][hline]İnternet'in en oynak sitesi açıldı!
Prudent a.k.a Sorrowful
Sosyal ağlarda paylaş

öğretmenler günü kutlu olsun.

bugun okulda hocalarla halay çektik. böle günleri lise bitip hatırlayınca özlicez.kıymetını bilmek lazım.
edik:imla
[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness

[Bu mesaj Dwinz tarafından 24 Kasım 2005 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Dehşet neşet i bi kitapta okumuştum:DSanırım dikkat yazılı var serisinin bi kitabıydı adını unuttum

Ama komedi resmen keşke öyle bi öğretmenim olsa
(hayır manyak filan değilim ama böyle geyik hocalarla daha iyi ders işlenio)

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=temel+karali

Bizim de Lise 1 de acaip geyik bi coğrafya hocamız vardı...
Konuları anlatışı süperdi kopardık hep:D

Bide ünlü bi sorusu vardı. Sınıfa girdiği anda sınıftan rastgele birini kaldırır, pencere kenarına götürür havaya baktırır "Söyle bakiim şimdi alçak basınçmı var yüksek basınçmı" derdi. Tabii biz %50 şansımızı kullanır sallardık ama bi türlü tutturamazdık:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whiskey, 24 Kasım 2005 04:12 tarihinde demiş ki:
İzmir Atatür Lisesinin efsane fizikçisi

Yusuf Güngör adıyla sanıyla DELİ YUSUF

2002 mezunuyum hala okulda ve anlatılan bu hocaya çok benziyo manyağın tekiydi ama hayrandı herkes.
heheh ben össye hazırlanırken özel ders aldım..tam bi kabus[signature][hline]Penthesilea, 20 Kasım 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
Basörtüsü kafayi, türban beyni örter.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 24 Kasım 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
KAL ' den ilyas şu anda atv de memet alinin programında yarışmacıymış diye duydum msn den.

burada tv yok biri bakıp onaylarsa süper olur . ilyas salman tipli bir adam haha

MKC ydi o ve bombaydi
adam trallalalalala die basladi sarkisina :D
herkez yerlerde bide muzik hocasi oldugunu bilseler :-P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dwinz, 24 Kasım 2005 20:52 tarihinde demiş ki:
öğretmenler günü kutlu olsun.

bugun okulda hocalarla halay çektik. böle günleri lise bitip hatırlayınca özlicez.kıymetını bilmek lazım.
edik:imla
Bizde okulun ogretmenler icin duzenledıgı yemekten sarap caldik :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...